Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi (ÇİFT ÇİZGİ)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

asihan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
1.052
739
73
:KK16:Merhaba , iyi aksamlar.
Aranızda çok yeniyim, ama sıkı takipçinizim ilkkez bu ay ovulasyon testi yaptım, ama anlayamadığım konu daha ne kadar gümleri değerlendirmemiz gerek ?
Ekte yüklediğim gibi testler. 19-20-21 ‘i değerlendirdik buarada:110:
Tesekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• 306EFB83-B9E8-4826-A231-A7BBACE69D69.jpeg
    306EFB83-B9E8-4826-A231-A7BBACE69D69.jpeg
    115,3 KB · Görüntüleme: 161
Son düzenleme:
Testin son halinde pik yapmis canim yani 24-36 saat arasinda yumurtan çatlayacak demek agrin akintin ne durumda. Aslinda 21. Testi yaptığın gün gece 1 test daha yapsaydın ikincisi açılmaya baslayinca yumurta catladi demek

Yaptım test aklıma geldi benimde saat çok uyumsuz oldu , ama o saate denk geldi acıkcası:işsiz: bugeceki yaptıgım test ekte :)
Ama kafam karıştı. Daha nekadar degerlendirilmeli acaba:oops:

Eklentiler

• 303E4B6C-7945-43BE-8AF1-5C5C9DBA45EB.jpeg
    303E4B6C-7945-43BE-8AF1-5C5C9DBA45EB.jpeg
    124,7 KB · Görüntüleme: 149
:KK64:Akıntı normal düzeylerde sanırım 2gün önce yoğundu ogünde değerlendirildi, Ağrı düne nazaran bi tık daha fazlaydı.
Yarında değerlendirilsemi acaba :KK64:

Canim aslinda degerlendirilmesi gereken zamanlar pik ve pikten sonraki siliklesmis hali olmasi lazim ama sen erken baslamissin biraz :KK30: o yuzden devam:KK8:

Buda azönce yaptıgımmz silikleşmiş baya, bugünüde degerlendiriyim ozaman. Silik olunca ne olmuş oluyor tam olarak :işsiz: umarım dün değerlendirdiğim işe yaramıştır

Eklentiler

• 368902E0-393A-41C1-8C5D-3E4CD773FEA4.jpeg
    368902E0-393A-41C1-8C5D-3E4CD773FEA4.jpeg
    137,8 KB · Görüntüleme: 120
Buda azönce yaptıgımmz silikleşmiş baya, bugünüde degerlendiriyim ozaman. Silik olunca ne olmuş oluyor tam olarak :işsiz: umarım dün değerlendirdiğim işe yaramıştır
Yaramıştır büyük ihtimal. Yumurtan çatlamış bu arada. Testleri sivi alimina ve idrar tutumuna dikkat ederek yaptin degil mi

Yaramıştır büyük ihtimal. Yumurtan çatlamış bu arada. Testleri sivi alimina ve idrar tutumuna dikkat ederek yaptin degil mi
Evet dikkat ettim aksam 6-7gibi tekrar yapıcam, fotoğraf atıcam tekrardan. Bakalım bugündür değerlendirip sonra gün aşırı olsa sıkıntı olmaz sanırım dimi? Ay burada çok doru soruyorum ama ilkkez kullanıyorum kusura bakmayın lütfen:110:

Evet dikkat ettim aksam 6-7gibi tekrar yapıcam, fotoğraf atıcam tekrardan. Bakalım bugündür değerlendirip sonra gün aşırı olsa sıkıntı olmaz sanırım dimi? Ay burada çok doru soruyorum ama ilkkez kullanıyorum kusura bakmayın lütfen:110:
Yok sor tabiki canim. Yumurtan catlamis canim bugunde birliktelik olsun sonra olmasa da olur

Yok sor tabiki canim. Yumurtan catlamis canim bugunde birliktelik olsun sonra olmasa da olur

Enalttaki test bugun saat tam 6’da yapılan. Bugecede değerlendirildi. Artık hayırlısı :dua: Sizede ayrıca teşekkür ederim sabırla yanımda oldugunuz için:KK16:

Eklentiler

• 101B05CB-756B-4D5C-8BC5-7D68F3443860.jpeg
    101B05CB-756B-4D5C-8BC5-7D68F3443860.jpeg
    89,9 KB · Görüntüleme: 67
Enalttaki test bugun saat tam 6’da yapılan. Bugecede değerlendirildi. Artık hayırlısı :dua: Sizede ayrıca teşekkür ederim sabırla yanımda oldugunuz için:KK16:
Evet çatlamış kesinlikle. Zamanlaman güzel oldu ins tutar bebis, tutarsa haber et bana da :anneadayı: Rica ederim. Sevgiler:KK39:

Ay inşallah tutar bende bunu denemek istiyorum tutunca yazarsan sevinirim

:KK15:İ
Ay inşallah tutar bende bunu denemek istiyorum tutunca yazarsan sevinirim

Bende 2.ay’da denemek istedim. Adetlerim çok düzenlidir, ama telefonda yüklü olan programla aynımı diye görmek istedim, programın yanılma payı ufakta olsa var, ilkkez ovulasyon testi denedim bu ay bakalım rabbim ne göstericek :dua: İnsallah tutar:dua:
Siz nezamandır istiyorsunuz bebiş

:KK15:İ

Bende 2.ay’da denemek istedim. Adetlerim çok düzenlidir, ama telefonda yüklü olan programla aynımı diye görmek istedim, programın yanılma payı ufakta olsa var, ilkkez ovulasyon testi denedim bu ay bakalım rabbim ne göstericek :dua: İnsallah tutar:dua:
Siz nezamandır istiyorsunuz bebiş
Bende o programlara bakıyorum doğru mu peki 4aydir istiyorum

Bende o programlara bakıyorum doğru mu peki 4aydir istiyorum

Ay’ın 20sinde en yüksek hamile kalma şansı olduğunu gösteriyor ama testlere göre 21’in gecesi çatladı bugunde silik çıktı, demekki yanılma payı var programın:110:
Yaklaşık 4 5 gündür bugecede dahil ara vermeden degerlendirdik, kısmet artık.

Ay’ın 20sinde en yüksek hamile kalma şansı olduğunu gösteriyor ama testlere göre 21’in gecesi çatladı bugunde silik çıktı, demekki yanılma payı var programın:110:
Yaklaşık 4 5 gündür bugecede dahil ara vermeden degerlendirdik, kısmet artık.
Hayırlısı olsun inşallah adet günün nezaman

Back