• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi adete yakın çok koyuysa?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zadehan

Bien, merci.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
502
581
33
Merhaba kızlar. Ovulasyon testim normal olarak yumurtlama gerçekleştikten sonra silikleşmeye başladı ve en son yaptığımda tek çizgiyle karşılaştım ve yapmayı bırakmıştım.
Ama BAT'a 5 kala tekrar denemek geldi içimden ve bugün BAT'a 3 kaldı. 3 gündür günde 2 kez yaptığım her test böyle koyulukta çıkıyor. Sebebi nedir sizce?

Eklentiler

• 20190108_124620.jpg
    20190108_124620.jpg
    129,2 KB · Görüntüleme: 336
Büyük ihtimal hamilesin Canım kan tahlil yaptır yada varsa evde gebelik testi yap

Büyük ihtimal hamilesin Canım kan tahlil yaptır yada varsa evde gebelik testi yap
Gebelik testim yok ama bu sabah kan verdim bi ihtimal diyerek. Sizi meryem suresi grubundan hatırlıyorum :KK36:inşAllah dediğiniz gibidir 9 aylık evliyim ve 9 aydır da bekliyorum. ALLAH İSTEYEN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN :dua:

Gebelik testim yok ama bu sabah kan verdim bi ihtimal diyerek. Sizi meryem suresi grubundan hatırlıyorum :KK36:inşAllah dediğiniz gibidir 9 aylık evliyim ve 9 aydır da bekliyorum. ALLAH İSTEYEN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN :dua:
Canım adetinin ilk gününü 1 saydığında kaçıncı gün yumurtlamayı görmüştün

Yaşasınnnnn :halay::halay:ben demiştim sana hayırlı uğurlu olsun canimmmmm

Ay maşallah yaaaa hayırlı uğurlu olsun canım yumurtlamanın üstünden kaç gün geçmişti hiç belirtilerin var mıydı
Sanırım ben üstüne görme yaşadım canım şuan ne kadarlık hamile olduğumu bilmiyorum ama gebelik testim silik değil koyu çıktı sanırım ilerlemiş bi gebelik söz konusu :anneadayı:

Sizce ne kadarlık kızlar :anneadayı:

Eklentiler

• 20190108_164428.jpg
    20190108_164428.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 193
Sanırım ben üstüne görme yaşadım canım şuan ne kadarlık hamile olduğumu bilmiyorum ama gebelik testim silik değil koyu çıktı sanırım ilerlemiş bi gebelik söz konusu :anneadayı:
Canım resmini atsaydn gordum.gordum benimde böyle çıkmıştı kan verdim 5 haftalık çıktı :-):-) babaya erken doğum günü hediyesi sağlıcakla gelsin minik

Bence üstüne görme yaşamadın tatlım çünkü erken yumurtlamışsın adet bitimi 3.gün yumurtladıysan gebelik testinin böyle koyu çıkması normal. Kan değerini bizede yazmayı unutmaaaa...
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah çok sevindim:KK200::KK200:

Bence üstüne görme yaşamadın tatlım çünkü erken yumurtlamışsın adet bitimi 3.gün yumurtladıysan gebelik testinin böyle koyu çıkması normal. Kan değerini bizede yazmayı unutmaaaa...
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah çok sevindim:KK200::KK200:
Amiinnnn canım amin

Back