- 11 Aralık 2024
- 37
- 14
- 3
- 22
- Konu Sahibi nazkurtsss
-
Olabilir gebelik testi yapKızlar merhaba yaklaşık 6 aydır çocuk düşünüyoruz.
Bu ay Ovulasyon testi ile denedik
3 gün sorma regl olmam gerekiyor.
Adetten 13 gün sonra çift çizgiyi yakaladık ve değerlendirdik.
Bugün yine Ovulasyon testi yaptım ve kop koyu kırmızı çizgi çıktı.
Gebelik olabilir mi ?
Lütfen yorumlar mısınız ?
Umarım ya adetimin gecikmesini bekleyeceğimOlabilir canım benim hamilelik testim pozitifken ovulasyon testim bu şekilde pozitifti
Benimde 3 günüm var belirtiniz var mı acaba hiçUmarım ya adetimin gecikmesini bekleyeceğim
Yani sadece karnım ağrıyordu ama şuan bir şey yok bide gogus uclarım ağrıyorBenimde 3 günüm var belirtiniz var mı acaba hiç
Ovülasyon testi ile gebelik öğrenenleri burada çok gördüm hayırlısı olur inşallah bende de kasık ağrısı dışında hiç bir şey yokYani sadece karnım ağrıyordu ama şuan bir şey yok bide gogus uclarım ağrıyor
Ama bu testin pozitife çıkması beni umutlandırdı
Gittim ve gebelik testi yaptım kızlar sizce ?Ovülasyon testi ile gebelik öğrenenleri burada çok gördüm hayırlısı olur inşallah bende de kasık ağrısı dışında hiç bir şey yok
HamilesinGittim ve gebelik testi yaptım kızlar sizce ?
Çok heyecanlıyım teşekkür ederimHamilesinkan ver takip et
Evet bende ilk ovuslastln yaptım adete 2 gün kala ve sonra gebelik testi allahım şükürler olsun Pazartesi kan vereceğimBizcesi mi kalmış canım hayırlı olsun :)) bende ovulasyonla farketmiştim
Kan verince burayada yaz inşallah güzel ilerlerÇok heyecanlıyım teşekkür ederim
Tabikide yazarım mmmmm inşallah aminnnnnKan verince burayada yaz inşallah güzel ilerler
Tabikide yazarım mmmmm inşallah aminnnnn
Darası tüm bekleyenlerin başına inşallah
Hayırlı olsun canım kan sonucunda yazarsın sağlıkla büyüsünEvet bende ilk ovuslastln yaptım adete 2 gün kala ve sonra gebelik testi allahım şükürler olsun Pazartesi kan vereceğim
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alKızlar dayanamayıp eşimle kan testine gittik gece gece Allah’ıma şükürler olsun darası cocuk isteyen herkesin başına yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?