Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik mi sizce? Eğer pikse 3 gün mü değerlendirmem lazım?
Evet pik olmuş testiniz pik oldugu gün ve sonraki günler gün aşırı değerlendirin derim. Ama test yapmaya devaö esin çift çizgi silikleştiğinde yumurta çatladığı anlamına geliyor o günde ilişki önemli

Sondan 4 test de pik görünüyor yani yumurtlama olmuş. Hergüne 1 adet test yaptın değil mi? Yumurta çatlamamış 3 gün boyunca çünkü

Her güne 2 tane yaptım iki çizgi aynı renk olmadı hiç ya da daha koyu. Hep bir tık açık oldu. Yumurtlama dediğiniz tarihte gerçekleşmiş ise neden silikleşmiyor kafam çok karışık

Ramazanda biraz zor ama inşallah değerlendirilir, teşekkür ederim

Silikleşmiş mi bugün?

Eklentiler

• F5E5803D-707F-48C1-8276-CCADF63D8E13.jpeg
    118,3 KB · Görüntüleme: 131
Kızlar merhaba, 2 aydır ovülasyon testi yapıyorum. Geçen ay başladım gayet normaldi. 1 gün pik gördüm değerlendirdim ve ertesi gün silikleşti hemen. Bu ay son 3 gündür yapıyorum ve pik görünüyor. Anlamadığım şu neden 3 gündür pik. Ters giden bir şeyler var diye korkmaya başladım. Adetime daha 13 gün var. 3 gündür pik olması korkutmaya başladı.

Seve seve yardimci olurum
Eşim şehir dışı seyahatlerinden dolayı ovulasyon takibi yaparak o günleri değerlendirmeye karar verdim. İkinci çocuğu istiyoruz ama aylardır olmuyordu. Bu ay ilk kez yaptım ve piki gördüm o gün değerlendirildi ertesi gün ikinci çizgi silinmişti. Hangi günü değerlendirmek daha faydalı oluyor silindikten sonra mı yoksa piki yakalayana kadar mı

Kızlar merhaba, 2 aydır ovülasyon testi yapıyorum. Geçen ay başladım gayet normaldi. 1 gün pik gördüm değerlendirdim ve ertesi gün silikleşti hemen. Bu ay son 3 gündür yapıyorum ve pik görünüyor. Anlamadığım şu neden 3 gündür pik. Ters giden bir şeyler var diye korkmaya başladım. Adetime daha 13 gün var. 3 gündür pik olması korkutmaya başladı.

Merhana, yumurtlamayı gördüğünüz ve arkasındna gelen 3 günü değerkendirmek gerek. Zaten yumurtlamadan hemen sonra 3 gün içinde çatlama oluyor. Yumurta nın çatlamadıgında ilişki önemli çünkü çatladıgında spermlerin içeri girip yumurtayı döllemesi daha kolaydır :)

Çatlaması uzun sürmüş olabilir bu ay. Silikleşinceye kadar test yapmaya devam esin siz ama pik günleride değerlendirin derim

Merhabalar öncelikle reglimin bitişinin 12 günündeyim ancak ilk iki günde dememek amaçlı yaptığımda teste ikinci cizgi görünmüyordu dün akşamda bu şekilde oldu acaba hata mı yapıyorum

Merhabalar öncelikle reglimin bitişinin 12 günündeyim ancak ilk iki günde dememek amaçlı yaptığımda teste ikinci cizgi görünmüyordu dün akşamda bu şekilde oldu acaba hata mı yapıyorum
Kaçıncı gün başladınız test yapmaya ? Hiç aksatmadan yaptınız mı hergün? İlk iki gün mü yaptınız sadece tam anlayamadım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…