Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi günler konunun üzerinden baya geçmiş ama cevap verirseniz çok sevinirim bende ovulasyon testi yaptım dün baya silik çıktı bugün öğle saatinde yaptım düne göre daha koyu çıktı fakat yine negatif yarım saat önce bir daha merak ettim o da dün ki gibi silik çıktı bugün düne göre daha koyu çıkması yumurtlama başlayacak anlamına mı gelir acaba

olurmu öyle şey Sadece 11 günden itibaren dün ve bugün peş peşe yaptım bugün biraz silik çıktı ama süreklimi yapmalıydım reglim bittkten sonra şimdide olurmu? Yada gecikttimmi başlamak için

Kaşıncı gündesiniz? Gün gün daha netleşecek çizgi

12. Günü silik çıktı 13. Günü biraz daha koyu çıktı 21 günde adet oluyorum adetime de 7 gün kaldı bu durumda yumurtlamam geç mi olucak acaba

Muhtemelen 14 gün falan tam renk olacak söylenine göre bende tam göremedim açıkcası denediğimde yakalarsam sizede söylerm :) birde tavsiyem hep aynı saat olması

Cevaplarsanız sevinirim yukarıdan aşağıya 12. Gün 13. Gün 14. Gün 15. Gün son gün neden siliklesmeye başladı ki acaba

Kızlar herkese merhaba 1.5 yıldır çocuk düşünüyoruz 3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum gebelik elde edemedim son olarak bu ay da az silik şekilde net çizgi gördüm yine ne olur ne olmaz değerlendirdim. yumurtalıklar tam olgunlaşmadan da çatlayabilir mi acaba başına böyle birşey gelen varmı? Birde 27 sinde regl olmam gerekiyordu gecikti fakat 2 gün sonra az birşey leke geldi böyle açık renk afedersiniz sildiğimde de geldi 2 kez bende hasta oldum sandım pet taktım yine az bi leke gelmiş dün bugün birşey gelmedi acaba sökülemiyor muyum yerleşme mi ama yumurtlama da görmedim tam anlamıyla bu şekilde hamile kalan varmı acaba testlerim bu şekilde

Eklentiler

• IMG20220428232746.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 127
Yorumunuz nedir arkadaslar progestan ve glifor kullanıyorum 1 haftadır yumurtlama olmuş olabilir mi

Eklentiler

• 20220504_135100.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 82
test yaptınız mı peki yerleşme kanaması gibi geldi bana. kardeşim de adet olduğunu zannetmişti yerleşme kanaması çıktı. İnşallah hamilesindir

Merhaba ben de 1 yıldır çocuk deniyorum daha nasip olamadı. İlk defa ovülasyon testi yaparak bu ay denemeyi düşünüyorum. Eşim ve ben testlerimizi yaptırdık sağlıklı çıktık. Geçen ay soğan kürüne başladım, ramazandan dolayı günde bir kere içebildim o ay adetim gecikti normalde döngüm en geç 36 gün sürüyordu 42 sürdü tabiki negatifle sonuçlandı. Bu ay yine soğan kürü yapıcam adetim bugün bitti yarından itibaren günde iki kere olmak üzere 15 gün boyunca içmeyi düşünüyorum. İnşallah bu ay tutar burda sizinle paylaşıyor olucam. Allah isteyen herkese nasip etsin

oturdum saatlerce konu altındaki yorumları okudum sayende ben de ovülasyon testini keşfettim bir senedir sağlıklı olmamıza rağmen hamile kalamadım inşallah bu ay olacak müjdeyi burdan vericem inanıyorum

adet bitiminden kaç gün sonra ovülasyon testine başlamalıyım kafam allak bullak

merhaba bende 5 aydır çocuk deniyorum ama her adet günü ağlamaktan helak oluyorum günlerdir sayfanın altını üstüne getirdim herşeyi okudum soğan kürü yapmaya karar verdim ve bu ay kesinlikle ovülasyon testiyle takip edeceğim hep uygulamaya göre gittim başarılı olamadım bugün adetimin ikinci günü bitsin hemen soğan kürüne başlayacağım umarım bu ay ikimizde o müjdeyi alırız.

adet bitiminden kaç gün sonra ovülasyon testine başlamalıyım kafam allak bullak
Adet bitiminden hemen sonra başlamanız gerek, belki adetiniz bittiği zaman yumurtlama göreceksiniz ki öyle olan kadınlar da varmış bende araştırırken denk gelmiştim

test yaptınız mı peki yerleşme kanaması gibi geldi bana. kardeşim de adet olduğunu zannetmişti yerleşme kanaması çıktı. İnşallah hamilesindir
Canım bende hiiç böyle birşey yaşamamıştım şüphelendim 29unda o leke geldi hala regl olmadım kaset test yaptım çıkmadı yarın bide erken gebelik testi yapayım diyorum çıkmazsa zaten adet söktürücü birşeyler içeceğim..

İnşallah canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah olur bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…