- 16 Haziran 2021
- 338
- 62
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkurler hemen bakıyorum
aynen yumurtlama buKızlar sizce de pozitif mi? Eki Görüntüle 2876362
bugün yarın ve sonraki gün canım sonra çatlasın ve 14 gün geri sayımmSelam kızlar. Dün ve bugün aynı saatda yapilan lh test . Ilişki ne zmaan olmalı? Ilk defa testde ovulasyon takibi yapiyorum.
Teşekkür ederim canim benimbugün yarın ve sonraki gün canım sonra çatlasın ve 14 gün geri sayımm
Aaa en önemli şey 1 tane avokado ye 1 hafta boyunca ve yüzüstü pozisyon değerlendir 10 dk da kalkma en verimli şeylerrT
Teşekkür ederim canim benim
Bugün böyle çıktı. Çatlamışmıdır?Aaa en önemli şey 1 tane avokado ye 1 hafta boyunca ve yüzüstü pozisyon değerlendir 10 dk da kalkma en verimli şeylerr
Eveet çatlamışşş <3Bugün böyle çıktı. Çatlamışmıdır?
Ay tesekkür eder. InsAllah hepimiz icin hayirlisi olsunEveet çatlamışşş <3
Hayır önceki catlamistiBugün böyle çıktı. Çatlamışmıdır?
Canım dün değerlendirseniz iyi olurdu yumurtlama olmuş ama üzülme bugünü değerlendirin mutlaka çatlama olmuş zaten gün aşırı öneriliyor bir gün olup bir gün olmadı gibi düşün hiç stres olma bi de 13 ü değerlendirmiş miydiniz?Yorumlayabilir misiniz değerlendirmek için geç mi kaldık dahada koyulaşir dedim ama bugun birden silillesti dünü değerlendirmedik
14 yumurtlama 15 çatlamışYorumlayabilir misiniz değerlendirmek için geç mi kaldık dahada koyulaşir dedim ama bugun birden silillesti dünü değerlendirmedik