Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba, özellikle konu sahibi @Mihribaalin güzel ve açıklayıcı bir giriş yapmışsın. ben de sana bir soru sormak istiyorum. ben 30 günde adet olurum, 7 gün sürer ve 16. günde akıntımdan yumurtladığımı anlarım. geçen ay adetim 8 gün geçti. bu ay ilk defa laboquik ile yumurtlama takip ettim ve adetimin 17-18. günlerinde iki gün pik gördüm, 19da silikleşti, 20de bir tık daha silikti. yumurtlama attığı için bu ay adetim de 1-2 gün atar diye düşünüyorum ancak sorum şu: adetin gelmesi için ilk pikten mi sayacağım yoksa ilk silikleştiğinden mi?

Merhaba canim gunaydin ilk pik gordugun gunden itibaren saymalisin. Bende 28 gunde bir adet oluyirum yumurtlamamda pik gordugun gunden itibaren saydigimda tam 2 hafta sonra adet olucagim ortaya cikiyor ve denk de geliyor

Merhaba canim gunaydin ilk pik gordugun gunden itibaren saymalisin. Bende 28 gunde bir adet oluyirum yumurtlamamda pik gordugun gunden itibaren saydigimda tam 2 hafta sonra adet olucagim ortaya cikiyor ve denk de geliyor
anladım canım, teşekkür ederim. bugüne dek hep akıntıyla vs. takip ettiğim için bu yumurtlama testlerinde yeniyim ve insanın kafasını gerçekten de bulandıran bir konu. tekrar teşekkürler

Rica ederim bol sanslar
Peki erken gebelik testini tahminen ne zaman yapmalıyım? Geçen hafta 9-10 nisan pik, 11-12 nisan silikti testlerim. 14 nisanda hafif lekelenmem oldu, durdu, 16 nisanda yine lekelenmem oldu hatta sol kasığım çok ağrıdı. Bugün lekelenme yok. Şu an döngüde 25. Gündeyim.

Hamile olupda yumurtlamadan 11 gun sonra yapinca cift cizgiyi goren cok oldu yani ovulasyon testinde pik gordugun gunu 1.ci gu olarak saydiginda 11 gun sonra yapabilirsin erken gebelik testini

Hamile olupda yumurtlamadan 11 gun sonra yapinca cift cizgiyi goren cok oldu yani ovulasyon testinde pik gordugun gunu 1.ci gu olarak saydiginda 11 gun sonra yapabilirsin erken gebelik testini
o zaman ben sabredebilirsem pazar hatta pazartesiyi bekleyeyim. çok çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar
Bu ay ilk defa test yapıyorum aslında çok heyecanlıyım
Bugün yaptığım test bu şekilde
Bundan sonra nasıl bir süreç izlemeliyim yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20200417_161250.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 3.536
Merhaba arkadaşlar
Bu ay ilk defa test yapıyorum aslında çok heyecanlıyım
Bugün yaptığım test bu şekilde
Bundan sonra nasıl bir süreç izlemeliyim yardımcı olur musunuz
Bugun tam pik gunun canin bugunu kesinlikle degerlendirin bencede bugun ve bundan sonraki 3 gun devam

benim testler bu sekilde. 15 pik t c den cok daha koyu ama 16da pik t c ile nerdeyse ayni koyulukta ama bigun oncesine gore t daha silik. Bu durumda catlama 16 mi yoksa 17 mi. Merak ettim

Eklentiler

• 78A2CFD2-4568-42BB-8939-867CFF606268.jpeg
    64,7 KB · Görüntüleme: 3.431

Merhaba benımde sorularım var cevaplar mısınız 25 günlük adet döngüm var 20. Gün mesela yumurtlama olabılır mı ?
Birde ben test aldım yarın başlayacağım oruçta geldı sıvı alımını hiç bırakmıs olmayacağız nıyetlı olduğumuz için nasıl ayarlayacağız

benim testler bu sekilde. 15 pik t c den cok daha koyu ama 16da pik t c ile nerdeyse ayni koyulukta ama bigun oncesine gore t daha silik. Bu durumda catlama 16 mi yoksa 17 mi. Merak ettim
Merhaba canım gordugum kadari ole 15 ve 16 sinda tam pik (yumurtalarin olgunlasmaya devam etmis 2 gunde de ) 17 sinde catlamış

Merhabalaar elbette olabilir. Her kadinin yumurtalama gunleri farklidir. Hatta her ay ayni gunler bile yumurtlamayabiliriz tamamen yumurtamizin o ay ki gelisip olgunlasmasina bagli. Adetin hemen bittigi gibi hamile olma ihtimali dusuk diye dusunup korunmadan iliski yasayanlar veya adete 1 hafta kala iliski yasayipda hamilelige ihtimal vermeyip hamile kalanlar cok var
Ramazan ayinda evet ovulasyon biraz sıkinti oluyor sivi almadigimizdan idrar olmuyor tavsiyem orucunuzu actikdan sonra 2 saat sivi alimini kesin (yemekten sonra cay kahve vazgecilmezimiz ama 2 saat icmeyin birsey) 2 saatin ardindan test yapabilirsiniz. Ayni saatler de yapicaginiz icin her gun takibi de kolay olacaktir

Çok teşekkürler peki 2 saat yeterli mi 4 saat dıyordu burda bazı üyeler
Bir de yemekten sonra ıdrara çıkıp sonra 2 saat bekleyıp 2. İdrarda mı testı yapacağız

Çok teşekkürler peki 2 saat yeterli mi 4 saat dıyordu burda bazı üyeler
Bir de yemekten sonra ıdrara çıkıp sonra 2 saat bekleyıp 2. İdrarda mı testı yapacağız
Ay yok oyle iskence gibi olur cok fazla strese girersin doktorumdan aldigim tavsiye 2 saati 2 saat en uygunu bence ama yinede sen bilirsin :)

Merhaba canm ben ovulasyon testi yptm bu ay adetimn ilk gününden sayarsam 16. Gün yumurtam çatladı pozitif çıktı degerlendrdim aradan 11 gün geçti yani dün akşam sol tarafım acaip şekilde agirmaya başladı sancı giriyordu bnde merak ettm tekrar ovulasyon testi yaptım tekrar iki çizgi çıktı hamile olabilen diyemi ckti acaba yksa yumurtam mi çatladı tekrar buarada adetime 3-4 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…