Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel sonuclar alirsin insallah en yakin zamandaTeşekkür ederim canım sipariş etti eşim♥
Canım ben bu testlerde hic pik göremiyorum testi kac damla damlatıyosun? Ve saat kacta yapıyosun bu kadar net cıkmıyo asla hatta hep silik bende.•Merhaba kızlar. Hamilelik planlayan her kadın ovulasyon testini illa duymuştur,okumuştur,denk gelmiştir biryerlerde. Bazi arkadaşlar ne zaman pik oldu nezaman değerlendirmemiz lazim? Kac gun degerlendiricez veya takibini yaoma konusunda emin olamayabiliyolar kafalar karışıyor tabi. Bende yaşadım biliyorum. 1 yıla yakındır ovulasyon testi yaptığımdan cok fazla içerik video izlediğimden bununla ilgili kafasında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olmak adına boyle bi içerik hazırlamak istedim.
• Öncelikle herkes adetten 14 gun sonra yumurtlicak falan diye birşey yok uygulamar var bu yumurtlama ile ilgili onlar kesinlikle yanlis. Cunki her kadın her ay ayni gun yumurtlamaz. Testlerle pik gününü yakalamak ve değerlendirmek önemli. Şimdi testi adetiniz bittiğinden emin olduğunuz başlaya bilirsiniz. Testi sabah ilk idrarla yapmıyoruz. Istediğiniz saate yapabilirsiniz. Testin yapmadan 2 saat önceden sıvı alanını bırakıyoruz. Testi yaptıktan 5 dk icinde çıkan sonucu baz alabilirsiniz. Teste t ve c kismi var. C kısmı herzaman koyu cikar testin çalışıp çalışmadığını gösteriyor. Biz t kısminda ise herzaman hafif silik bulanip ince bir cizgi cikacaktir. Buda yumurtlama da olusan horman LH nin herzaman vucuzunuzda bulunmasindandir. Yumurtlamadan 24 saat once bu LH hormonu arkadaş artıyor. Test yaptigimizda T cizgisi kop koyu cikiyor ise anliyoruzki onumuzdeki 24 saat icinde yumurtamiz catlayacak. Iki cizgide (c ve t cizgisi) ayni esitlikte koyu ve kalın oldugunda test pozitif. O gunu degerlendirin. Ertesi gun tekar ayni saate test yapmaya özen göstererek testi yenileyin. Test tekrar pozitif çıkabilir bu çatlamamış daha demektir. Ama t cizgisi siliklesmeye baslamissa yada yok denecek kadar az ise yumurtaniz catlamistir. O gunude mutlaka degerlendirin derim. Silik çizgi çıktıktan sonra test yapmanıza gerek yok. Ama bazen kadınlar iki kez yumurtlamaya biliyor. Deneyedebilirsiniz. Tavsiyem teste basladiginiz andan itibaren gun aşırı iliski ile pik gununu beklemek. Sperm içeride yaşayabiliyormuş. Sağlıklı bir sperm ise çatladığı gibi direk yumurtayı dölleyebilir. Buda hamilelik sansini artiriyor. Size kendi test ornegini assagida veriyorum.
Eki Görüntüle 2598328
•Adetim benim 12 gün once başlamıştı. Başladığı gunu baz alarak saydigimda günleri bugun 12. Günüm ve testim pik. Yumurtlamam bugun olmus. Yarin testi yenileyerek çatlayıp catlamadığına bakacagim. En üsten 1. Test persembe gunu yaptim en üsten 2.ciyi dün yani cuma günü. En altakide az once yaptım ve pik.
Baya uzun bir yazı oldu amacım bu süreçte yardımcı olmak. Testlerinizi atabilirsiniz takibini hep beraber yapabiliriz. Bu yolda herkese bol şanslar gebelik testindede çift çizgiyi görmek nasip olur hepimize inşallah
Kuzum gunde bir kere yapiyorum testi ve genelde oglen 2 gibi yada aksama dogru 6-7 gibi yapiyorum. Yapmadan 2 saat önce su sıvi hic birsey icmiyorum ( daha net çiksin diye). Ornegin saat 3 de yapacaksam testi saat 1 de birakiyorum birseyler icmeyi. Testi yaparkende 3 damla pıt pıt ufak damlatiyorum. Fazla damlatinca kirmizi lekeler olur cizgi bozuluyor 3 damla yeterli. Hergun ayni saate yapar isen pik i yakalarsin canim ve adetin bittigi gibi basla adet olana kadar devam et belki kaçiriyorsun gununuCanım ben bu testlerde hic pik göremiyorum testi kac damla damlatıyosun? Ve saat kacta yapıyosun bu kadar net cıkmıyo asla hatta hep silik bende.
Sagol canımKuzum gunde bir kere yapiyorum testi ve genelde oglen 2 gibi yada aksama dogru 6-7 gibi yapiyorum. Yapmadan 2 saat önce su sıvi hic birsey icmiyorum ( daha net çiksin diye). Ornegin saat 3 de yapacaksam testi saat 1 de birakiyorum birseyler icmeyi. Testi yaparkende 3 damla pıt pıt ufak damlatiyorum. Fazla damlatinca kirmizi lekeler olur cizgi bozuluyor 3 damla yeterli. Hergun ayni saate yapar isen pik i yakalarsin canim ve adetin bittigi gibi basla adet olana kadar devam et belki kaçiriyorsun gununu
Canim pik olmus gibi yarin tekrarla cizgi dahada belirginlesir buyuk ihtimalle ayni koyulukta olut bugune degerlendirin kesin bence neler ne olmazMerhaba arkadaşlar.
Adetin 13.günü ve testlerim böyle bi bakar misiniz
Yok kuzum pik degil suan buyuk ihtimalle yumurtan olgunlasiyor suan ondan agri ve akinti olur tam olgunlastiginda piki gorursun. Yarin tekrar yenile testi sivi alimina dikkat etBenim bugunku test boyle pik olmamis gorunuyor fakat kasik agrim basladi sanki pik olmus ama koyu cikmamis gibi hissediyorum degerlendirmedimde
Eki Görüntüle 2616103
pik degil biliyorum da agri olunca acaba mi dedim. Hergun ayni saatte sivi tuketimini keserek yapiyorum. Cok tesekkur ederim cevabin icinYok kuzum pik degil suan buyuk ihtimalle yumurtan olgunlasiyor suan ondan agri ve akinti olur tam olgunlastiginda piki gorursun. Yarin tekrar yenile testi sivi alimina dikkat et
Rica ederim Genelde pik olmadan bir iki gün önceden ben de ağrı ve akıntı oluyor belki sende de o şekildedirpik degil biliyorum da agri olunca acaba mi dedim. Hergun ayni saatte sivi tuketimini keserek yapiyorum. Cok tesekkur ederim cevabin icin
evet olabilir yarin tekrarlicam testi bakalimRica ederim Genelde pik olmadan bir iki gün önceden ben de ağrı ve akıntı oluyor belki sende de o şekildedir
Kuzum bu ay için yeni başladıysan pik olmaması normal sabırla yapmaya devam et bir gün bile atlama Kaçıra bilirsin piki aynı saatlerde yapmaya dikkat et bir de 1 tane testinde kırmızı çizgi yayılmış idrarını damlatırken 3 damla damlatman yeterli fazla damlattigin zaman kırmızı cizgi dağılıyor dikkat et yaptikca atarsin buraya bakariz birliktepik olmuyo bu
adetden Heme n sonra yaptim bi gun ara verdim son 3 gundur hep yapiyorumadetin 13. gun bitti bugun 14 oldu. bugun kasik agrisi akinti hatta boyle ip gibi kan var anlamadimkiKuzum bu ay için yeni başladıysan pik olmaması normal sabırla yapmaya devam et bir gün bile atlama Kaçıra bilirsin piki aynı saatlerde yapmaya dikkat et bir de 1 tane testinde kırmızı çizgi yayılmış idrarını damlatırken 3 damla damlatman yeterli fazla damlattigin zaman kırmızı cizgi dağılıyor dikkat et yaptikca atarsin buraya bakariz birlikte
Yumurtlama yaklaşınca Oluyor canım kasık ağrısı ve akıntı en büyük belirti oluyor genelde Sen bir gün atlamadan yapmaya devam et 9. günde bile pikk gördüğüm oldu, 16. günde gördüğümde oldu değişebiliyor aydan aya nadir de olsa canımadetden Heme n sonra yaptim bi gun ara verdim son 3 gundur hep yapiyorumadetin 13. gun bitti bugun 14 oldu. bugun kasik agrisi akinti hatta boyle ip gibi kan var anlamadimki
Yumurtlama yaklaşınca Oluyor canım kasık ağrısı ve akıntı en büyük belirti oluyor genelde Sen bir gün atlamadan yapmaya devam et 9. günde bile pikk gördüğüm oldu, 16. günde gördüğümde oldu değişebiliyor aydan aya nadir de olsa canım
[/QUocalk
ocak sonu dusuk yaptim dengem hepten sasti cok tesekkur ederim canim
Amin insallah isteyen herkesCok gecmis olsun en yakin zamanda guzel sonhclar alirsin insallah canim
1 onceki gunu degerlendirmistik zaten bu aksamki teste gore tekrar degerlendiririz.tesekkur ederimCanim pik olmus gibi yarin tekrarla cizgi dahada belirginlesir buyuk ihtimalle ayni koyulukta olut bugune degerlendirin kesin bence neler ne olmaz