Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H
Bende de sınırda pcos var adetim düzenli ama hep onun yüzünden böyle oluyor millet 5 tane testle anlıyor ben 20 tane testle
Şuan da bende dediğin gibi iki dakikada kipkirmiziyi gördüm ben uygulama ya gore 10unda ovulasyon olacaktı hatta 8inde biraz koyu çıkmıştı dedim herhalde 7 sinde yumurtlama oldu eşimle çalışmaları bırakmıştım ama içime kurt düştü teste devam ettim aslan pencesi içiyorum birde sınırda pcos var geçen ay aşılama oldum o da tutmadı şuan ovulasyonun kırmızısına bile mutlu oluyorum inş umutlarimiz gerçek olsun hepimizin

Eklentiler

• IMG-20201216-WA0038.jpeg
    61,8 KB · Görüntüleme: 89
İlkkez yapıyorum banada yardımcı olur musunuz lütfen nnn

Eklentiler

• IMG20201216210130.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 100
İnşallah 2-3 haftaya güzel haberler alırız o zaman ben de hayıt tohumu içtim 20-25 gün. Umarım yumurtalar iyi gelişmiştir ve bu serüvene hazırlardır

İnşallah 2-3 haftaya güzel haberler alırız o zaman ben de hayıt tohumu içtim 20-25 gün. Umarım yumurtalar iyi gelişmiştir ve bu serüvene hazırlardır
Tek umudum 2 3 kez hayıt ta ıctim ama bende prolaktin biraz sınırın üstündeydi o yüzden aslan pençesine dondum inanır mısın saçlarımın dökülmesi kesildi cuma afetimin 21. Günü gidip değerlere batıracağım bakalım faydası gerçekten var mı yoksa zararı mi var

Eklentiler

• Screenshot_20201216-222737_Femometer.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 110
Prolaktin kaçtı mesela? Benim 28 çıktı diye gitti doktor dostinex verdi. Ama garip yan etkileri olduğu için araştırdım ve yine kadınlar kulübü sayesinde sanki boşa içtiğimi düşündüm. Bunun üzerine şu anki jinekologumu buldum ve bu değerle içmene gerek yok dedi. Çünkü referans üst ınırı 26 idi. Benimkine çok yakın. insanların 136'lara falan çıkmışken kullanıyorlar düşün. ve dr. dedi ki sana bu testi yapmadan 2 gün önce göğüslerine hiç dokunmayacağını, banyodan bile sabunlaken ellemeyeceğini söylediler mi dedi. Hayır dedim. O yüzden ref üstü çıkmış dedi. Kazak bile giyerken oluşan o sürtünme bile prolaktini arttırır dedi. Ve dediklerine riayet ederek yaptığımda 10 çıkmıştı.Bazen yanlış doktorlar yüzünden gereksiz ilaçlar içiyoruz ve bir sorunumuz var sanıyoruz.

Adet 2. Günü yapılan testte 41 çıkmıştı ovulasyonda bir başlıyor şişmeye el değmiyor inan ama ne ilaç ne bisey vermediler beteri var dedi dr birde araştırma hastanesine gidiyorum ama bu ay aslan pencesi ıctim vee hiç goguslerim şişmedi sac dökülmek geçti ovulasyon geç oldu ama inş yumurta catliyordur çünkü aşılama bile tutmadı 12 iğne 1 catlatma iğnesi vurduğun halde ben yumurta çatlamıyor diye dusunuyorum

14unde koyulaşmaya başlamıştı bugün en koyu hali canım heralde catlamistir ins değerlendiriyoruz zaten test kalmadı elimde eczane de de bulamadım bakalım hayırlısı artık
Bu ovulasyon testleri bizim gibi pcos olanlarda ise yarıyor eğer sağlık sorunun yoksa haftada 3 kez düzenli ilişkide zaten olma ihtimali çok yüksek umarımda olur cnm

Birdee benim 7 yaşında kızım var doğal yolla evlenir evlenmez olan

Bende varmı bilmiyorum 5 aylık evliyim henüz 4. Denememiz olacak bu ay
Çok yeni canım zaten bir tecrübeli insan olarak 12 ay sağlıklı düzenli bi ilişkiden sonra olmuyor ve yaş 30 altıysa eşinle beraber dr a gidersin ama şuan taze evliliginiz yada adet düzeni bozuk saçlar dökülüyor yersiz kilo alma vücutta tüylenme mesela bana dediler ki göğüs arasında tüylenme var mı ileri derece pcos çok zor zaten bende hiç bir sorun yoktu lh fsh den yüksek cıktı sınırda pcos cıktı çocuğum olmuyor sebepsiz infertilite dediler eşimde de sorun yok zaten 1 çocuğum birde 24 haftalık kaybim var inş sende çıkmaz kötü bisey

İnşallah canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

İnşallah canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inş bu ay meleklerimiz bizimle olur stresi çok zor 21 aydır ne hsg kaldı ne aşılama her ay 2 kez hormon testleri ultrason yıldım artık bu ay gitmedim kadınlar kulübünde aslan pencesi okudum hayit birde aldım denedim ovulasyon ateş zaten bakıyorum esimide bıktırdım adam uyuyor numarası yapıyor artık saldım onuda dinlen diye ve bir baktım bugün koyulasmis test vardır bir hayır demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…