Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlama olmuş mu

Eklentiler

• 068DC2FD-F129-443D-B816-2A830E4F5AE0.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 354
Çatlama olmuş mu
Çok anlaşılmıyor sanki T çizgisinin de en az C çizgisi kadar koyulaşması gerekiyordu ama en koyu olduğunda bile C’den daha silik. Sonrasında da birden kayboluyor. Adetinizin ilk gününden kaç gün sonra yapmaya başladınız?

Dün doktora gittim yumurta var dedi

Kızlar ilk defa ovulasyon takibi yapıyorum dün 14. Gün bugün 15. Gün yumurtlama olmuşmu tam emin olamadım

Eklentiler

• 41A0C2DE-9DC1-40C8-B1EA-A14E9DFC8489.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 264
  • 58C5768E-3E80-4C2F-8876-AE12D502B488.jpeg
    74,1 KB · Görüntüleme: 272
  • F6F6F15C-34AB-4092-ACFB-258E2E77ECF9.jpeg
    128,2 KB · Görüntüleme: 226
Sanki 14. Gün olmuş gibi. Bende yarından itibaren ilk kez deneyeceğim bakalım hayırlısı
İnşallah hayırlı sonuç alırsın canım benim bugünde böyle çıktı valla henüz emin olamadım yapmaya devam edicem bakalım

Eklentiler

• ED1B3E82-7BD9-4733-A35D-BC2CF8B17807.jpeg
    57,2 KB · Görüntüleme: 238
Canım 7 Ve 8 Eylül pik gördüm 9 eylülde çatladı 16 Eylül bat tarihimdi ama bazen 1-2 gün gecikebiliyor. Bugün Yani 19 eylülde test yaptım negatif daha idrarda çıkmama Durumu olabilir mi?
Kuzum belki gec döllenmedir 16 eylul bat gunun ve adet olmadiysan umut var demektir

Teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş ama benim merak ettiğim c biraz silik ama t çok koyu olsa yumurtlama olmuyor mu? İlla eşit tonlarda mı olması gerekir. Burada t çizgisi önemli olan değil mi? Kafam karıştı

Ben üç yıl olacak evliyim ve yaşım 27. İlk defa muayene oldum. Eşimde benimle birlikte oldu. Geçen ay başladık. Adetin üçüncü günü gittim alttan muayene oldum ve polikistik over başlangıcı olduğumu öğrendim. Aynı zamanda iltihabımda vardı. İğneler hormon hapı Dostinex sayesinde düzeldi. O zaman hormon testimde FSH 8.1 ploraktin 38.9 çıkmıştı. Rahim filmi istedi. Anestezi ile oldum temiz çıktı. Bana önümüzdeki ay gel adetin üçüncü günü ovülasyon takibi başlıcam dedi. Adetin üçüncü günü gittim baktı sağda ve solda yumurta takibine başladı. Sağ 8 küsür ile 10 küsürden yukarı çıkmadı. Ama sol çok iyi büyüdü. Bu sırada Ganol f 450 37.5 birim kullandım. yumurtam solda 20 mm olunca çatlatma iğnesi vurdurdu ovitrelle. Yumurtam 23 mm oldu yine çatlamadı ikinci kez overtille vuruldum . Dün gittim 33 mm olmuş çatlamamış. Bana tek sorunun bu dedi. Doğala bırakalım her ay böyle olacak değil dedi. İğne ilaç vermiyorum dedi. Tedaviyi noktaladı. Özelde oldum bu arada. Cuma günü yarın tekrar gidicem son kez bakıcak. Umarım çatlar bir mucize bende burada görünce ovülasyon takibi başladım. Dün tam günümdü testte koyu çıktı zaten. Eşimin testleri iyininde iyisi çıktı. Biz de doğurganlık zamanından beri her gün değerlendirme yaptık. Devamda ediyoruz. Şimdi bu teste göre pik değil mi?

Önemli olan T çizgisinin koyu olması iki seçenek var ya c ve t çizgisi aynı koyulukta olur ya da t çizgisi c de daha koyu olur. Bu ikisi de yumurtlama olduğunu testin pik olduğunu gösterir

Önemli olan T çizgisinin koyu olması iki seçenek var ya c ve t çizgisi aynı koyulukta olur ya da t çizgisi c de daha koyu olur. Bu ikisi de yumurtlama olduğunu testin pik olduğunu gösterir
Altta ki bugün üstte ki dün sonucu pik mi yani

Eklentiler

• IMG_20200924_211507.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 303
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…