Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim tüp bebekle olan bir oğlum var 5 yaşında
Allah bagislasin 😍 sebepsiz nedenlerle mi olmadi oglunuz yoksa esinizde yada sizde bir problem mi vardi? Benim esimin sperm sayisi azligi problemi vardi sebebide varikosel mis onun icin ameliyat oldu 3 ay once suan beklemedeyiz vitaminlerle telafi etmeye calisiyoruz

Allah bagislasin 😍 sebepsiz nedenlerle mi olmadi oglunuz yoksa esinizde yada sizde bir problem mi vardi? Benim esimin sperm sayisi azligi problemi vardi sebebide varikosel mis onun icin ameliyat oldu 3 ay once suan beklemedeyiz vitaminlerle telafi etmeye calisiyoruz

Saol canım.Inşallah rabbim sizede nasip eder benim esimdede sikinti var sperm sayısı 500 bin di . Banada yumurta rezervi az denmişti . 6 senedir önce yani ben pazartesi doktora gittim öyle kontrole doktora anlattım geçmişi falanda şaşırdı doktor yumurtaların oluşmuş dedi değerlendirin dedi bende o yüzden bu ay çok umutluyum

Saol canım.Inşallah rabbim sizede nasip eder
Amin insallah 🙏🏼🥰
pazartesi doktora gittim öyle kontrole doktora anlattım geçmişi falanda şaşırdı doktor yumurtaların oluşmuş dedi değerlendirin dedi bende o yüzden bu ay çok umutluyum
Hadi bakalim duzelmis ozaman bazi seyler yumurtlaman iyi ise yukirtlama gunlerini yakaladiktan sonra gerisi nasip ogluna ikinci bir kardes daha gelir insallah

Amin insallah 🙏🏼🥰

Hadi bakalim duzelmis ozaman bazi seyler yumurtlaman iyi ise yukirtlama gunlerini yakaladiktan sonra gerisi nasip ogluna ikinci bir kardes daha gelir insallah

Inşallah . Oğlum çok yanlız burda hiç cocukda yok . Rabbim insallah isteyen herkeze nasip eder . Bak bir dua var ozeldrn atayım kardeşim dedi banada çocuk olması icinmis asure ayı girdi ya ilk 15 gün içinde bir oturusda okunması lazimmis yarın onu okuyacağım Allah nasip ederse

Adetimden 9. Gün başladım yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• 2B3C092D-BC74-47A1-B5F1-D5F37B3DA837.jpeg
    2B3C092D-BC74-47A1-B5F1-D5F37B3DA837.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 295
Yaaa arkadaşlar kafam çok karışık başına gelen olmuştur belki. Ben 29günde bir adet olurum ovulasyon testini erken yapayım dedim 9.gün başladım 10. Gün koyuluk gördüm. Mümkün olabilir mi ya bukadar fark eder mi hiç 24.gün adet olmadım ben😱

Eklentiler

• 90E0FAA0-C70E-4B6D-99BC-15D54709C738.jpeg
    90E0FAA0-C70E-4B6D-99BC-15D54709C738.jpeg
    26,9 KB · Görüntüleme: 283
  • 7A063993-8127-4BD1-9F51-DF6FEBF49455.jpeg
    7A063993-8127-4BD1-9F51-DF6FEBF49455.jpeg
    22,5 KB · Görüntüleme: 197
Yaaa arkadaşlar kafam çok karışık başına gelen olmuştur belki. Ben 29günde bir adet olurum ovulasyon testini erken yapayım dedim 9.gün başladım 10. Gün koyuluk gördüm. Mümkün olabilir mi ya bukadar fark eder mi hiç 24.gün adet olmadım ben😱
Pik değilki o test daha yumurtlama yok yani yapmaya devam edim .

Canım merhaba 10. Yazan testin pik olmus. 11 yazan testinde de yumurtan catlamis. 🤗 Yukurtlama olmus yani hangi gunler yaptin bu testleri? 11 yazan test bugune mi ait

Koyuluktan ertesi gün silinmesi normal mi peki oldumu size böyle?
testin koyuyken yukurtlamanin oldugu silikleşmesi ise bu yumurtanin çatladigi anlamina gelirm. Yumurtanın çatladığı gun ( testin siliklestigi) spermin yumurtayi döllenmek için en verimli olduğu gün. eğer silik olan testi bugun yaptiysaniz, bugünü kesin değerlendirin derim

testin koyuyken yukurtlamanin oldugu silikleşmesi ise bu yumurtanin çatladigi anlamina gelirm. Yumurtanın çatladığı gun ( testin siliklestigi) spermin yumurtayi döllenmek için en verimli olduğu gün. eğer silik olan testi bugun yaptiysaniz, bugünü kesin değerlendirin derim
Yaaaaaaa çok teşekkür ederim 11.gün yazan dündü. Çok şaşırdım çünkü 29.günden başka regl olmadım hiç. 11. Gün yumurtlamak demek kesinlikle 25.gün adet olmak demek mi

Yaaaaaaa çok teşekkür ederim 11.gün yazan dündü. Çok şaşırdım çünkü 29.günden başka regl olmadım hiç. 11. Gün yumurtlamak demek kesinlikle 25.gün adet olmak demek mi
Rica ederim :) Yok kuzum yukurtladigin gune gore regli olmaya biliyorsun bazen erken yukurtlayabiliyorsun bazen gec degisiklik olabiliryor sadece yukurtladiktan hemen hemen 12 sonra regli gunune denk gelir

Rica ederim :) Yok kuzum yukurtladigin gune gore regli olmaya biliyorsun bazen erken yukurtlayabiliyorsun bazen gec degisiklik olabiliryor sadece yukurtladiktan hemen hemen 12 sonra regli gunune denk gelir
Sonunda kafamdaki sorunun cevabını aldım çok teşekkür ediyorum 🙈 Allah razı olsun🤲🏼🤲🏼🤲🏼

X