- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
Umarım tutar
Inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin sizin var mi bebis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım tutar
Hayir kuzum yok henuzInşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin sizin var mi bebis
Hayir kuzum yok henuz
Allah bagislasin sebepsiz nedenlerle mi olmadi oglunuz yoksa esinizde yada sizde bir problem mi vardi? Benim esimin sperm sayisi azligi problemi vardi sebebide varikosel mis onun icin ameliyat oldu 3 ay once suan beklemedeyiz vitaminlerle telafi etmeye calisiyoruzBenim tüp bebekle olan bir oğlum var 5 yaşında
Allah bagislasin sebepsiz nedenlerle mi olmadi oglunuz yoksa esinizde yada sizde bir problem mi vardi? Benim esimin sperm sayisi azligi problemi vardi sebebide varikosel mis onun icin ameliyat oldu 3 ay once suan beklemedeyiz vitaminlerle telafi etmeye calisiyoruz
Amin insallahSaol canım.Inşallah rabbim sizede nasip eder
Hadi bakalim duzelmis ozaman bazi seyler yumurtlaman iyi ise yukirtlama gunlerini yakaladiktan sonra gerisi nasip ogluna ikinci bir kardes daha gelir insallahpazartesi doktora gittim öyle kontrole doktora anlattım geçmişi falanda şaşırdı doktor yumurtaların oluşmuş dedi değerlendirin dedi bende o yüzden bu ay çok umutluyum
Amin insallah
Hadi bakalim duzelmis ozaman bazi seyler yumurtlaman iyi ise yukirtlama gunlerini yakaladiktan sonra gerisi nasip ogluna ikinci bir kardes daha gelir insallah
Pik değilki o test daha yumurtlama yok yani yapmaya devam edim .Yaaa arkadaşlar kafam çok karışık başına gelen olmuştur belki. Ben 29günde bir adet olurum ovulasyon testini erken yapayım dedim 9.gün başladım 10. Gün koyuluk gördüm. Mümkün olabilir mi ya bukadar fark eder mi hiç 24.gün adet olmadım ben
Koyuluktan ertesi gün silinmesi normal mi peki oldumu size böyle?Pik değilki o test daha yumurtlama yok yani yapmaya devam edim .
Canim henuz pik olmamis test yapmaya devam et hergun bir tane yapsan yeterli ayni saatlerde yapmaya calisAdetimden 9. Gün başladım yumurtlama olmuş mu
Canım merhaba 10. Yazan testin pik olmus. 11 yazan testinde de yumurtan catlamis. Yukurtlama olmus yani hangi gunler yaptin bu testleri? 11 yazan test bugune mi aitYaaa arkadaşlar kafam çok karışık başına gelen olmuştur belki. Ben 29günde bir adet olurum ovulasyon testini erken yapayım dedim 9.gün başladım 10. Gün koyuluk gördüm. Mümkün olabilir mi ya bukadar fark eder mi hiç 24.gün adet olmadım ben
testin koyuyken yukurtlamanin oldugu silikleşmesi ise bu yumurtanin çatladigi anlamina gelirm. Yumurtanın çatladığı gun ( testin siliklestigi) spermin yumurtayi döllenmek için en verimli olduğu gün. eğer silik olan testi bugun yaptiysaniz, bugünü kesin değerlendirin derimKoyuluktan ertesi gün silinmesi normal mi peki oldumu size böyle?
Kuzum henuz yumurtlama olmamis test yapmaya devam etYorumlarınızı bekliyorum ❤
Yaaaaaaa çok teşekkür ederim 11.gün yazan dündü. Çok şaşırdım çünkü 29.günden başka regl olmadım hiç. 11. Gün yumurtlamak demek kesinlikle 25.gün adet olmak demek mitestin koyuyken yukurtlamanin oldugu silikleşmesi ise bu yumurtanin çatladigi anlamina gelirm. Yumurtanın çatladığı gun ( testin siliklestigi) spermin yumurtayi döllenmek için en verimli olduğu gün. eğer silik olan testi bugun yaptiysaniz, bugünü kesin değerlendirin derim
Rica ederim :) Yok kuzum yukurtladigin gune gore regli olmaya biliyorsun bazen erken yukurtlayabiliyorsun bazen gec degisiklik olabiliryor sadece yukurtladiktan hemen hemen 12 sonra regli gunune denk gelirYaaaaaaa çok teşekkür ederim 11.gün yazan dündü. Çok şaşırdım çünkü 29.günden başka regl olmadım hiç. 11. Gün yumurtlamak demek kesinlikle 25.gün adet olmak demek mi
Sonunda kafamdaki sorunun cevabını aldım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunRica ederim :) Yok kuzum yukurtladigin gune gore regli olmaya biliyorsun bazen erken yukurtlayabiliyorsun bazen gec degisiklik olabiliryor sadece yukurtladiktan hemen hemen 12 sonra regli gunune denk gelir
Rica ederim nedemek kuzumSonunda kafamdaki sorunun cevabını aldım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun