Normal canım silik görene kadar devam etHanımlar dün pik olmuştu test bugün 2 kez yaptım sabah ve akşam yine pik acaba böyle olması normal mi çünkü 24 saat içinde çatlaması gerekiyor diye biliyorum
Tamam teşekkür ederimNormal canım silik görene kadar devam et
Evet baya bi koyulsma olmus t cizgisinde. pik yeni olmus sanirim aksama bir test daha yapaesan daha net ve koyu goreceksindir testi bencebu sefer pik yapmış galiba ne dersiniz
Srkadaslar benım testime de bakar mısnz bugünü de degerlendrmelimiyim
Cevabın ıcın teşekkür ederim cok sagol, 3 Eylül den beri ilişki oluyor sperm kalitesinden korkuyorum sıkıntımız yok ama yine endişe ediyorumAyin 5 inde olan pik canim, ayin 6 sina da catlamis 7 ve 8 inide degerlendirin
Cok guzel koyulasmis ama kuzum sadece pik olmuş yani yumuetlamissin ,çatladığı zaman o koyu olan çizgi silikleşmeye başlıyor koyu olan testteki günü kesinlikle değerlendirin siliklestigi zaman da yani catladiktan sonra ki gün de değerlendirmenizi tavsiye ederim test yapmaya devam et, takii silik çizgiyi görene kadarKızlar iki aydır yapıyorum ilk kez bu kadar belli t çizgisi son üç gün bu şekilde sizce çatlamış mıdır değerlendiremedik son 2 günü koyu olan bugünün testi
Canım ya geçen ay yaptım ama silikleşince değerlendiremedik olmadı silikleştiği zaman daha mı önemliKuzum sadece pik olmuş çatladığı zaman o koyu olan çizgi silikleşmeye başlıyor koyu olan testteki günü kesinlikle değerlendirin siliklestigi zaman da yani catladiktan sonra ki gün de değerlendirmenizi tavsiye ederim test yapmaya devam et, takii silik çizgiyi görene kadar
Surekli iliski oldukca sperm sayisi dusebiliyor evet ama esinide spermleri ile ilgili hix hareket sayisida sıkıntı yoksa bir sorun olucagini sanmiyorum, mucizenin olusmasi icin bir tane saglikli sperm bile olsa yeterCevabın ıcın teşekkür ederim cok sagol, 3 Eylül den beri ilişki oluyor sperm kalitesinden korkuyorum sıkıntımız yok ama yine endişe ediyorum
Soyle soyliyim siliklestigi zman yumuurta catlamis oluyor yani spermin kolaylikla iceri girebilmesi ve döllesmesi demek yumurtayi. Ama siz yinede siliklesti zaman ki iliskiye odaklamayin kendisinizi stres yapmayin soylendusunun. Saglikli bir sperm bir kac gun rahimde yasayabiliyor o sekiilde de dollenme olabilir. Ama kisaca iki koyu cozgi ciktigi gun ve siliklestigi gun cok onemliCanım ya geçen ay yaptım ama silikleşince değerlendiremedik olmadı silikleştiği zaman daha mı önemli
Surekli iliski oldukca sperm sayisi dusebiliyor evet ama esinide spermleri ile ilgili hix hareket sayisida sıkıntı yoksa bir sorun olucagini sanmiyorum, mucizenin olusmasi icin bir tane saglikli sperm bile olsa yeter
Çok teşekkür ederimCok guzel koyulasmis ama kuzum sadece pik olmuş yani yumuetlamissin ,çatladığı zaman o koyu olan çizgi silikleşmeye başlıyor koyu olan testteki günü kesinlikle değerlendirin siliklestigi zaman da yani catladiktan sonra ki gün de değerlendirmenizi tavsiye ederim test yapmaya devam et, takii silik çizgiyi görene kadar
Eşimin sorunu yok canım da ne bileyim üstüste ilişki insanı bile yoruyor degil ki spermSurekli iliski oldukca sperm sayisi dusebiliyor evet ama esinide spermleri ile ilgili hix hareket sayisida sıkıntı yoksa bir sorun olucagini sanmiyorum, mucizenin olusmasi icin bir tane saglikli sperm bile olsa yeter
Bikkinlik geliyor bir sure sonra cok iyi anliyorumEşimin sorunu yok canım da ne bileyim üstüste ilişki insanı bile yoruyor degil ki sperm
Canim 8 inde yumurtlamissin testin koyulasmis cizgisi, 9 unda çatlamis yumurtan, koyubolan cizgin siliklesmis cunkuBunlarda benim testlerim 9 u yazan bugünün Eki Görüntüle 2687745
Canim 8 inde yumurtlamissin testin koyulasmis cizgisi, 9 unda çatlamis yumurtan, koyubolan cizgin siliklesmis cunku. Bugunu kesin degerlendirin derim.sonraki gunler.icinde gun asiri degerlendirme yapin
Umarım tutarDün değerlendirdik bugün de değerlendirelim . Eşimden sperm sayısında sikinti var ama inşallah nasip olur