Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayin 5 inde olan pik canim, ayin 6 sina da catlamis 7 ve 8 inide degerlendirin

Kızlar iki aydır yapıyorum ilk kez bu kadar belli t çizgisi son üç gün bu şekilde sizce çatlamış mıdır değerlendiremedik son 2 günü koyu olan bugünün testi

Eklentiler

• B4BAD8EA-8655-4448-B398-C33D26C1C316.jpeg
    100,7 KB · Görüntüleme: 320
Kızlar iki aydır yapıyorum ilk kez bu kadar belli t çizgisi son üç gün bu şekilde sizce çatlamış mıdır değerlendiremedik son 2 günü koyu olan bugünün testi
Cok guzel koyulasmis ama kuzum sadece pik olmuş yani yumuetlamissin ,çatladığı zaman o koyu olan çizgi silikleşmeye başlıyor koyu olan testteki günü kesinlikle değerlendirin siliklestigi zaman da yani catladiktan sonra ki gün de değerlendirmenizi tavsiye ederim test yapmaya devam et, takii silik çizgiyi görene kadar

Canım ya geçen ay yaptım ama silikleşince değerlendiremedik olmadı silikleştiği zaman daha mı önemli

Cevabın ıcın teşekkür ederim cok sagol, 3 Eylül den beri ilişki oluyor sperm kalitesinden korkuyorum sıkıntımız yok ama yine endişe ediyorum
Surekli iliski oldukca sperm sayisi dusebiliyor evet ama esinide spermleri ile ilgili hix hareket sayisida sıkıntı yoksa bir sorun olucagini sanmiyorum, mucizenin olusmasi icin bir tane saglikli sperm bile olsa yeter

Canım ya geçen ay yaptım ama silikleşince değerlendiremedik olmadı silikleştiği zaman daha mı önemli
Soyle soyliyim siliklestigi zman yumuurta catlamis oluyor yani spermin kolaylikla iceri girebilmesi ve döllesmesi demek yumurtayi. Ama siz yinede siliklesti zaman ki iliskiye odaklamayin kendisinizi stres yapmayin soylendusunun. Saglikli bir sperm bir kac gun rahimde yasayabiliyor o sekiilde de dollenme olabilir. Ama kisaca iki koyu cozgi ciktigi gun ve siliklestigi gun cok onemli

Surekli iliski oldukca sperm sayisi dusebiliyor evet ama esinide spermleri ile ilgili hix hareket sayisida sıkıntı yoksa bir sorun olucagini sanmiyorum, mucizenin olusmasi icin bir tane saglikli sperm bile olsa yeter
Çok teşekkür ederim

Eşimin sorunu yok canım da ne bileyim üstüste ilişki insanı bile yoruyor degil ki sperm

Canim 8 inde yumurtlamissin testin koyulasmis cizgisi, 9 unda çatlamis yumurtan, koyubolan cizgin siliklesmis cunku. Bugunu kesin degerlendirin derim.sonraki gunler.icinde gun asiri degerlendirme yapin

Dün değerlendirdik bugün de değerlendirelim . Eşimden sperm sayısında sikinti var ama inşallah nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…