Canım henüz yumurtlama olmamış 4 damla Bazen fazla kaçabiliyor cizgileri gosterenkirmizi okırmızı renk yayilabiliyor. 3 damla ideal bence Ben öyle yapıyorum Bir de testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını tamamen kes o da etkiliyor olabilir test yapmaya devam et bana özelden de atabilirsin mesaj olarak buradan da tekrar atabilirsin yorumlarımbende bu ay basladim ilk aksam yapmistim cunku kargoyu gec almistim sonra oglen yapmya karar verdim ama öğlen yaptığım testler bi acayip olunca akşam yapsam daha iyi olacak gibi ben adetin 9. günü başladım benim daha yumurtam gelişmedi 3. ve 4. günün öğlen yaptığım fotolarda attım idrarı fazlada kaçırmadım tam 4 damlaydı bisi anlayamadım
Haklısınız aslında düzenli ilişki en doğrusu Ama bazen bazı kadınlar adetleri gecike biliyor düzenli olmayabiliyor düzensiz adet gören kadınlar ise yumurtlamanın hangi gün olacağını kestirmeye biliyorlar Bir de tam günü yakalayıp yumurtlama zamanında ilişki yaşamak şansı daha da fazla arttırdığını düşünüyorumDüzenli ilişkiyle denerken bu testlere gerek var mıSperm 48-72 saat yaşıyorsa günlük ilişkiyle kalite bozmaya ya da testte yumurtlamayı görüp iyice stres yapmaya ne gerek var Kafam çok karışık
ya çok teşekkür ederim ❤Canım henüz yumurtlama olmamış 4 damla Bazen fazla kaçabiliyor cizgileri gosterenkirmizi okırmızı renk yayilabiliyor. 3 damla ideal bence Ben öyle yapıyorum Bir de testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını tamamen kes o da etkiliyor olabilir test yapmaya devam et bana özelden de atabilirsin mesaj olarak buradan da tekrar atabilirsin yorumlarım
Seve seve yardimci olurumya çok teşekkür ederim ❤
akşam yapya devam edeceğim artık aklıma takılan olursa yazarım
Seve seve yardimci olurum
Dert ortagim, sırdaşım benim❤Ah yüreğini sevdiğim arkadaşııım ❤❤
Nasıl güzel özenli ayrıntılı yazmış ellerine sağlık
Günaydın merhabaGerçekten çok güzel ve ayrıntılı anlatmışsınız çok teşekkür ederim ben bugün ilk defa yaptım ovulasyon testi ne çok silik ne de tam koyu ikisinin arası oldu ama 26 günde adet görüyorum ve 9. Gün yaptım testi yani ya yumurtladım geçti ya da yumurtlayacağım demek oluyor dimi hafif silik çizgibi de bişey sormak istiyorum size yumurtlama akıntısına hiç dikkat ettiniz mi onu yumurta çatlamadan önce mi görüyorsunuz önceyse ne kadar önce ☺
Merhaba gunaydin canım, valla sasirdim hangi markayı kullanıyorsunuz ovu. Testinde ben akintim başladığı an anlıyorum ki yumurtlicak test yapiyorum 2 gün icinde piki goruyorum mesela ama sasirdim yani cok nadir gösterir diye dusunuyorum yanlisMerhaba bende 10 aydır ovulasyon testi kullanıyorum pikleri görüyorum
Ben bu ay yumurta takibi yaptırdım 21 mm yumurtam varken ovulasyon testi pik göstermedi çok silikti şaşırdım bu duruma
Çatlamaya yakın pik olması gerekirdi
Ertesi gün yine yaptım sabah hala silikti o gün yumurtam 21 mm'i de geçmişti sonuçta
Bu konu hakkında fikriniz var mı?
Merhaba gunaydin canım, valla sasirdim hangi markayı kullanıyorsunuz ovu. Testinde ben akintim başladığı an anlıyorum ki yumurtlicak test yapiyorum 2 gün icinde piki goruyorum mesela ama sasirdim yani cok nadir gösterir diye dusunuyorum yanlis
Çatlamaya yakın pik oldu ozaman demi kuzum ?Canım ben innovita kullanıyorum
Pik olduğu zamanlar hep oldu bugüne kadar ama bu ay 21 mm yumurtam varken neden pik olmadı kafama takıldı doğrusu
O zaman pik olmayacakda ne zaman olacak?
21 mm'in ertesi sabahı hala çok silikti o gün 12:00'de çatlatma iğnesi vuruldum ve iğneden tam 3 saat sonra ovulasyon testi koyulaşmaya başladı ve ertesi 2 gün boyunca kopkoyuydu ama bunlar bence iğneden dolayı oldu yani iğneden önceki zaman asıl önemli olan... Valla bende anlayamadım canım test çalışıyor sonuçta sıkıntı yok ama göstermedi
Çatlamaya yakın pik oldu ozaman demi kuzum ?
Canim ben gitti gidiyordan topdan aliyorum ucuza denk geliyor.merhaba , bilgiler için teşekkürler. bende 1 senedir uğraşıyorum. son 2 aydırda gün aşırı ilişki yaşıyorum hala gebelik oluşmadı. polkistik var bende. acaba almalı mıyım? bende takip edeyim diyorum.. bir de şimdi internetten baktım hangsini alayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?