- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.718
- 198
- Konu Sahibi yildizsavascisi
-
Canım link atar mısın yeni üyeyim siteyi nasıl kullanmam gerekiyor henüz tam çözmüş değilim oradan gün gün atsam fotoları yardımcı olur musunuz? Kaçırmak istemiyorum gününüMerhaba Hanımlar,
İlk kez ovulasyon testi kullanıyorum ancak ilk denemem olduğu için takibi konusunda eğer deneyimli olanlarınız varsa gün gün yardımınızı rica ediyorum.
Adet bitiminden ertesi gün başladım bugün altıncı günüm.
Sevgilerle.. Eki Görüntüle 2611325
Canım link atar mısın yeni üyeyim siteyi nasıl kullanmam gerekiyor henüz tam çözmüş değilim oradan gün gün atsam fotoları yardımcı olur musunuz? Kaçırmak istemiyorum gününücanım ovülayon takibi ile atığım konu var orada kafamıza takılanları atıp paylaşıyoruz sende gelebilirsin istersen :) yumurtanın gelişip büyüdüğü gün t çizgisi koyu oluyor o gün yumurtlama olarak kabul edliyor o gün dahil sonrasında ki 4 günü değerlendirmen gerekiyor
Yaaa çok teşekkür ediyorum. Kaçırmak istemiyorum çünkü. Siteyi de tam çözemedim :)etiketliyorum seni canım yardımcı oluruz elbette hepimiz ovülasyon taibi yapıyoruz :)
etiketledim canım :)Yaaa çok teşekkür ediyorum. Kaçırmak istemiyorum çünkü. Siteyi de tam çözemedim :)
Çok sağolun ben gün gün atarım o zaman buraya henüz Bi yumurtlama yok demietiketledim canım :)
Ben gün gün atarım buraya o zaman çok teşekkür ederim canım henüz bir yumurtlama yok değil miAma saat 2 de falan yapsan daha iyi ogle saatlerinse daha iyi sonuc aliniyor. Vaktin varsa tabi
hayır canım pozitif değil şuan testi aynı yaptığın saate yapmaya ve 2 saat önceden sıvı alımını almamaya özen göster :)Çok sağolun ben gün gün atarım o zaman buraya henüz Bi yumurtlama yok demi
Aynen öyle yapıyorum canım inşallah desteğiniz ile kaçırmam ve gebe kalırımhayır canım pozitif değil şuan testi aynı yaptığın saate yapmaya ve 2 saat önceden sıvı alımını almamaya özen göster :)
Hayir yok canm. Yumurtlama zamani ikinci cizgi kontrol cizgisnden baya koyu oluyo zaten hemen belli oluyor. Su an yumurtlaman yok. Herhangi bi rahatsızlığın var mi senin veya esinin ? Gebelige engel olabilecek ve kac aydir bebek istiyosunBen gün gün atarım buraya o zaman çok teşekkür ederim canım henüz bir yumurtlama yok değil mi
inşallah canımAynen öyle yapıyorum canım inşallah desteğiniz ile kaçırmam ve gebe kalırım
Dört aylık hamileyken Bi sebep olmadan bebeğim karnımda ölmüş kalbi durmuş kaybettim aradan dört ay geçti tekrar denedik üç aydır deniyoruz ama olmadı ben de ovulasyon u denetim dedim ama bilmiyorum tabi sizden destek almak istedim.Hayir yok canm. Yumurtlama zamani ikinci cizgi kontrol cizgisnden baya koyu oluyo zaten hemen belli oluyor. Su an yumurtlaman yok. Herhangi bi rahatsızlığın var mi senin veya esinin ? Gebelige engel olabilecek ve kac aydir bebek istiyosun
Üzüldüm cok gecmis olsun. Stres yapmamaya gayret et ve ovulasyon testi yapman cok dogru bi karar inşallah guzel haberlerle sonuclanir bu ay :)Dört aylık hamileyken Bi sebep olmadan bebeğim karnımda ölmüş kalbi durmuş kaybettim aradan dört ay geçti tekrar denedik üç aydır deniyoruz ama olmadı ben de ovulasyon u denetim dedim ama bilmiyorum tabi sizden destek almak istedim.
İnşallah canım benim gün gün atcam inşallah :)Üzüldüm cok gecmis olsun. Stres yapmamaya gayret et ve ovulasyon testi yapman cok dogru bi karar inşallah guzel haberlerle sonuclanir bu ay :)
Bak bugun benim yaptığım test koyu yarinda yapıcm daha koyu cikacak ve ertesi gun de yapinca eger silikse bu catlamis demek oluyor. Ve tabiki de bugünleri degerlendiricez. Ornek olsun diye attimİnşallah canım benim gün gün atcam inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?