• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Takibi Hakkında Destek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• C03819B9-8BE3-417A-A95B-1EC108BE4452.jpeg
    C03819B9-8BE3-417A-A95B-1EC108BE4452.jpeg
    101,1 KB · Görüntüleme: 32
Ozelden atabilirsin her gün canm bakarim. Adetin dun mu bitti yada kacinci gunde basladn
Cok saol canim adetim 25 nisanda basladi dun bitti ben hergun size atarim siz degerlendirirsiniz canim cok saol tekrar zaten orucum ilk idrar degilde ikinci idrarda saat 4 te test yapiyorum. Nezaman iliskiye girmemiz lazim bugun biraz koyu olmus dediniz

Cok saol canim adetim 25 nisanda basladi dun bitti ben hergun size atarim siz degerlendirirsiniz canim cok saol tekrar zaten orucum ilk idrar degilde ikinci idrarda saat 4 te test yapiyorum. Nezaman iliskiye girmemiz lazim bugun biraz koyu olmus dediniz
Saat 2 de yapman daha makul olur testi ovle saatleri daga verimlidir test icin. Pik olunca iliski olacak cabm yarın at bakariz oyle soylerim

Adet oncesi ve sonrasi boyle koyu cikmasi normaldir yarin silik cikar buyuk ihtimal. Bilgin olsun.
Pik olunca t cizgisi c cizgisinden de koyu oluyo.
Ilk gebelik mi kac aydir yada yıldır istiyorsunuz herhangi bi rahatszljk varmi

Adet oncesi ve sonrasi boyle koyu cikmasi normaldir yarin silik cikar buyuk ihtimal. Bilgin olsun.
Pik olunca t cizgisi c cizgisinden de koyu oluyo.
Ilk gebelik mi kac aydir yada yıldır istiyorsunuz herhangi bi rahatszljk varmi
Cok tsk ederim bu ucuncu ayimiz olacak yani yeniyiz kontrollere falan gitmedik ne bilim bi sorun varmi yokmu bilmiyorum ramazan sonrasi gitmeyi dusunuyoruz ilk ay sadece yumurtlama donemi birlikte olduk telefon uygulamasindan ikinci ay gun asiri yaptik simdide ovu testleriyle macum yaptim caksir suyu ve pekmezle guclendirim dedim

Cok tsk ederim bu ucuncu ayimiz olacak yani yeniyiz kontrollere falan gitmedik ne bilim bi sorun varmi yokmu bilmiyorum ramazan sonrasi gitmeyi dusunuyoruz ilk ay sadece yumurtlama donemi birlikte olduk telefon uygulamasindan ikinci ay gun asiri yaptik simdide ovu testleriyle macum yaptim caksir suyu ve pekmezle guclendirim dedim
Henuz cok erken ama gebelik dusunmeden önce doktor muayenesi şart ne vwr ne yok bilmek lazm. Folik asit kullanman lazm her gun duzenli olarak. Ilk üç ay cok önemli. Firsatini bulur bulmaz gidip alttan muayeneni yap sknti yoksa ve halen bebek olmaz ise esinde sperm testi yapsin. Günümüzde maalesef evlat sahibi olmak zor

Henuz cok erken ama gebelik dusunmeden önce doktor muayenesi şart ne vwr ne yok bilmek lazm. Folik asit kullanman lazm her gun duzenli olarak. Ilk üç ay cok önemli. Firsatini bulur bulmaz gidip alttan muayeneni yap sknti yoksa ve halen bebek olmaz ise esinde sperm testi yapsin. Günümüzde maalesef evlat sahibi olmak zor
Haklisin keske daha once bu site girseydim ozaman kesin kontrole giderdim ne bilim birsey diyende olmadi folbiol kullaniyorum yaklasik 10 gundur ben size ozelden ovu testlerimi gosterim eger bir sorun yoksa simdiden tsk ederim ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back