• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Takibi Hakkında Destek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar, bende ovulasyon testi yapiyorum bu ay adetimin 9.gununde basladim testleri yapmaya 12.gununde gunduz yaptigim testte ikinci cizgiyi gordum emin olmak adina aksam farkli bir marka testle tekrar denedim ikinci cizgi koyulasti. Bugun ilk yumurtlamayi gordukten sonra 3 gun test yapmaya devam ediyorum fakat hala cift cizgi goruyorum. Testleri ekleyecegim tabi uzerinden zaman gectigi icin renkler biraz daha koyu su an . Arka arkaya bu kadar cift cizgi gormek normal mi sizcede .yorumlariniz benim icin onemli tesekkurler simdiden .😇

Eklentiler

• 2854B676-56C5-4900-86AC-0A99C0D9BE6F.jpeg
    2854B676-56C5-4900-86AC-0A99C0D9BE6F.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba arkadaslar, bende ovulasyon testi yapiyorum bu ay adetimin 9.gununde basladim testleri yapmaya 12.gununde gunduz yaptigim testte ikinci cizgiyi gordum emin olmak adina aksam farkli bir marka testle tekrar denedim ikinci cizgi koyulasti. Bugun ilk yumurtlamayi gordukten sonra 3 gun test yapmaya devam ediyorum fakat hala cift cizgi goruyorum. Testleri ekleyecegim tabi uzerinden zaman gectigi icin renkler biraz daha koyu su an . Arka arkaya bu kadar cift cizgi gormek normal mi sizcede .yorumlariniz benim icin onemli tesekkurler simdiden .😇
Pko var mı sende canım?

Yok canim adetim duzenli olur hep hic degismez gunlerim , uc ay once doktor kontrolumuzde yaptirdik herhangi bir problem cikmadi
Yani bu olay eğer pko değilsen hamilelikte olabilir canım eğer regl tarihin geçti ise ama daha regl tarihine çok varsa LH hormonun yükselmiştir doktora gitmen gerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back