• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Takibi Hakkında Destek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak bugun benim yaptığım test koyu yarinda yapıcm daha koyu cikacak ve ertesi gun de yapinca eger silikse bu catlamis demek oluyor. Ve tabiki de bugünleri degerlendiricez. Ornek olsun diye attim
Hmm anladım canım çok teşekkür ederim bu süreçte benim ya da eşimin dikkat etmemiz kullanmamız gereken şeyler var mı?

Hayırlı akşamlar herkese
Ben ovülasyon testi yapmadım daha önce
Bugün ilk adet günüm testleri yapmaya ne zaman başlamalıyım hemen adet bitimiyle mi

Hmm anladım canım çok teşekkür ederim bu süreçte benim ya da eşimin dikkat etmemiz kullanmamız gereken şeyler var mı?
Esinle keciboynuzu pekmezi tuketin sabah aksam bi kaşık. Çaksir koku suyunu cok duydum daha kullanmak nasip olmadi forumdaki konulardan bak istersen canm

Hayırlı akşamlar herkese
Ben ovülasyon testi yapmadım daha önce
Bugün ilk adet günüm testleri yapmaya ne zaman başlamalıyım hemen adet bitimiyle mi
Merhaba canm adet bittikden sonraki gun başlayabilirsin yunurtlama gunlerini kacirmamak için bekleme hic.

Bu güne ait testim

Eklentiler

• _20200331_161151.JPG
    _20200331_161151.JPG
    24,4 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba beni etiketlememissin simdi kendim bi bakiyim dedim gördüm resmi. Dun ve bugünü atip beni etiketlersen gorebilirim bildirim gelince

Merhaba beni etiketlememissin simdi kendim bi bakiyim dedim gördüm resmi. Dun ve bugünü atip beni etiketlersen gorebilirim bildirim gelince
Ya canım benim ben bu kadınlar kulübü formunu henüz kullanmayı çözemedim ondan sanırım ben de sen cevap vermeyince atmamıştım :)

İşte bu şekilde canım daha bi koyu çizgi görmedim ya da beşinci gün ki test di ben daha koyu olacak diye o günü kaçırdım

Eklentiler

• DSC_0127.JPG
    DSC_0127.JPG
    58,4 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba Hanımlar,
İlk kez ovulasyon testi kullanıyorum ancak ilk denemem olduğu için takibi konusunda eğer deneyimli olanlarınız varsa gün gün yardımınızı rica ediyorum.
Adet bitiminden ertesi gün başladım bugün altıncı günüm.
Sevgilerle.. Eki Görüntüle 2611325
Yardımcı olabilirim ama bu kaset testler de herkeste aynı koyuluk olmuyo

İşte bu şekilde canım daha bi koyu çizgi görmedim ya da beşinci gün ki test di ben daha koyu olacak diye o günü kaçırdım
Beş yazdığın testin yumurtlama olma ihtimali var öyleleride değerlendir bu sanırım laboquick test çok güvenilir değil üç arkadaşımda kullandı çok memnun kalmadılar ikisinde zaten hiç bi zaman tam pik olmadı sizin beşinci kadar gibi olduğunda yumurtlamış lar onları değerlendirip hamile kaldı biri

Beş yazdığın testin yumurtlama olma ihtimali var öyleleride değerlendir bu sanırım laboquick test çok güvenilir değil üç arkadaşımda kullandı çok memnun kalmadılar ikisinde zaten hiç bi zaman tam pik olmadı sizin beşinci kadar gibi olduğunda yumurtlamış lar onları değerlendirip hamile kaldı biri
O zaman kaçırdım bu ayı canım ya çünkü daha koyu olması lazım diye değerlendirmedim peki sen hangi testi önerirsin? Bana da laboquick güvenilir demişlerdi ondan almıştım

O zaman kaçırdım bu ayı canım ya çünkü daha koyu olması lazım diye değerlendirmedim peki sen hangi testi önerirsin? Bana da laboquick güvenilir demişlerdi ondan almıştım
Laboquick gerçekten kötü strip test al instagram da bir gebenin günlüğünden aldım ben daja önce onla takip ederek hamile kaldıım ama onun gibi strip test satan sayfalar da var hangisi uygunsa fiyat olarakta bir gebenin günlüğü uygun 60 tanesi 100tl kargo dahil diğerleri aynı malzeme on yirmi tl fazla yani çok değil gerçi sen devam et elinde olan testlere mutlaka belki daha koyusu olur sanmıyorum ama günahına girmek istemem sen yinede devam et

Laboquick gerçekten kötü strip test al instagram da bir gebenin günlüğünden aldım ben daja önce onla takip ederek hamile kaldıım ama onun gibi strip test satan sayfalar da var hangisi uygunsa fiyat olarakta bir gebenin günlüğü uygun 60 tanesi 100tl kargo dahil diğerleri aynı malzeme on yirmi tl fazla yani çok değil gerçi sen devam et elinde olan testlere mutlaka belki daha koyusu olur sanmıyorum ama günahına girmek istemem sen yinede devam et
Bana da bu test önerilmişti ilk denemem zaten ben de beşinci testte öyle sandım ama daha koyu olmalı dediler diye değerlendirmedim kaçırdım sanırım. Koyu görürsem haber veririm bu ay olmazsa ki sanırım kaçtı zaten öbür ay dediğin testler den alayım

Bana da bu test önerilmişti ilk denemem zaten ben de beşinci testte öyle sandım ama daha koyu olmalı dediler diye değerlendirmedim kaçırdım sanırım. Koyu görürsem haber veririm bu ay olmazsa ki sanırım kaçtı zaten öbür ay dediğin testler den alayım
Tamamdır sen devam et koyulaşırsa banada haber et ben aldım dediğim yerden ama adetim bitmedi başlicam kısmetse 🥰

Tamamdır sen devam et koyulaşırsa banada haber et ben aldım dediğim yerden ama adetim bitmedi başlicam kısmetse 🥰
Eğer bu ay olmazsa canım ki umudum gitti sana yazsam o sayfayı bana atar mısın baktım çok fazla aynı isimde sayfa var çünkü ama inşallah ihtiyacım olmaz.. Gerçi hamile kalmak bile beni korkutuyor şuan kafam çok karışık :)

Yumurtlama olmamis zaten besinde merak etme. Pes etme herkesin yumurtlama gunu ayni değil. Misal benim uc gundur yumurtlama ama halen catlamayi gormedim. Yapmaya devam et bana at canm

Bak sana ornek olsun biri dün oburu bugünün. Yani sabretmek lazm beklicez mecbur :)
Yumurtlama olunca gördüğün gibi cizgi kontrol cizgisinden de koyu oluyo

Eklentiler

• 20200402_151310.jpg
    20200402_151310.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 36
  • 20200401_142815.jpg
    20200401_142815.jpg
    187,1 KB · Görüntüleme: 40
Bak sana ornek olsun biri dün oburu bugünün. Yani sabretmek lazm beklicez mecbur :)
Yumurtlama olunca gördüğün gibi cizgi kontrol cizgisinden de koyu oluyo
Ya canım benim çok sağol inşallah görürüm o koyu çizgiyi de kaçmamış derim her gün yapmaya devam edeceğim adet zamanı kaçtı mı kaçmadı mı belli olacak :KK15:

merhaba hanımlar bu yumurtlamamı sizce. dün ve ondan önceki gün 2.çizgi yok diyecek kadar silikti.bugün de böyle çıktı.akıntı ve sağ kasığımda da batma var.dün değerlendirdik .

Eklentiler

• IMG_20200409_110204 (1).jpg
    IMG_20200409_110204 (1).jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 34
Merhabalar ben de yeni katıldım siteye ovulasyon testlerim hazır dün adetim bitti ama 6 ay once bi düşük yasadım kürtajla ondan sonra sürekli düzensiz oldu 35-40 günde bir olmaya basladım ovulasyon a hangi gün baslamalıyım sizce yardımcı olurmusunz ilk defa yapacam da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back