- 18 Kasım 2019
- 224
- 122
- 23
- 36
- Konu Sahibi Claire Underwood
Kizlarrr selamm ovulasyon takiplerinizin fotosunu atabilirmisiniz fikir edinelim diye yaa. Hala yumurtlamayi yakalayamayanlardan olarak merak icindeyim kendiminkilerle karsilastirayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet başlangıcından 16 gün sonra gördüm yumurtlamaKizlarrr selamm ovulasyon takiplerinizin fotosunu atabilirmisiniz fikir edinelim diye yaa. Hala yumurtlamayi yakalayamayanlardan olarak merak icindeyim kendiminkilerle karsilastirayim
Bende 15.gün ama yumurtlama henuz olmadı beklıyorum bakalım hepımızın hakkında hayırlısı olsunKizlarrr selamm ovulasyon takiplerinizin fotosunu atabilirmisiniz fikir edinelim diye yaa. Hala yumurtlamayi yakalayamayanlardan olarak merak icindeyim kendiminkilerle karsilastirayim
Daha pik olmamış görünüyor yarın olabilir belkiTesekkurler kizlar buda benim simdiye kadarki testlerim hala yakalayamamisim dimi??![]()
bugunku silik yine canimDaha pik olmamış görünüyor yarın olabilir belki
Evet baktım daha olmamışbugunku silik yine canimfotonun en alttakine kadar baktin dimi
tesekkur ederim kuzu. Benim adet dongum 40 45 gunu buluyor takip etmeye devam eiyim bakalim umudumu yitirmeyimEvet baktım daha olmamış
Tabiki pik olana devam edin pes etmeyintesekkur ederim kuzu. Benim adet dongum 40 45 gunu buluyor takip etmeye devam eiyim bakalim umudumu yitirmeyim
Aynı marka kullanıyoruz benimkine de bakar mısınızBenim bu yumurtlama
İnstagramdanmı aldınız sizde birgebeningünlügü sayfasındanAynı marka kullanıyoruz benimkine de bakar mısınız
Canim bendd iki aylik war ikinci ay tuttu zaten aslinda foto koyabilsem cok iyi olirdu iliski gunlerini bile isaretledim ama telefondan resim koyamiyorumKizlarrr selamm ovulasyon takiplerinizin fotosunu atabilirmisiniz fikir edinelim diye yaa. Hala yumurtlamayi yakalayamayanlardan olarak merak icindeyim kendiminkilerle karsilastirayim
İnstagramdanmı aldınız sizde birgebeningünlügü sayfasından
Sağ taraftaki en altta 2 fotoğrafı atabilirmisin net şekildeAynı marka kullanıyoruz benimkine de bakar mısınız
Pardon gördüm diğer fotoda varmış ama tam net gözükmüyo koyulugu bende pek anlamıyorum bende millete sordum ama benim ki koyuydu yani belliydi koyu olduğu bide hemen koyulaştıSağ taraftaki en altta 2 fotoğrafı atabilirmisin net şekilde
Sağ taraftaki en altta 2 fotoğrafı atabilirmisin net şekilde