- 1 Şubat 2024
- 458
- 156
- 31
-
- Konu Sahibi ozmenderya
Ja o kadar değişik konuşuyorlar ki bende zorluk yaşıyorum. O zaman bilaç gün değerlendir dediyse benle aynı zamanda denedin demekki. O zaman hamilelik belirtisi olabilir mantıken test yapıp baksana bi 5 Şubat ise bat. Göğüslerin nasıl ?Evet takip ettik. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandik ilk kez. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Sat 6 Ocak bat 5 Şubat. Adetin 5. Günü klomene başladık. 18 ocakta gittiğimde 19 mm yumurtam vardı. O gün gece iğne vurulmami söyledi doktorum ve bir hafta sonrası için randevu verdi. Bir hafta sonra yani 25 ocakta gittiğimde yumurtamin 22 mm olarak büyüdüğünü ultrasonda yumurtanın şeklinin daha yeni bozulmaya başladığını(çevresi bozulunca catliyormus) söyledi. Ya yumurta catlamamis yada yeni catlamaya çalışıyor dedi. Kan ver net anlayalım dedi. Kan verdim yumurta çatlamış bugünü ve iki gün sonrasını mutlaka değerlendir dedi. Ama artık 25 ocakta mi çatladı onu bilmiyorum konuşmadan onu cikardim açıkçası
Amin canımİnş vardır canım her birlikde bekliyoruz Allahım bize de nasip etsin
Bazen böyle sızımsi bişey oluyor ama güvenemiyorum. Geçen ay özellikle belirtilerim regl tarihinden sonra olmustuJa o kadar değişik konuşuyorlar ki bende zorluk yaşıyorum. O zaman bilaç gün değerlendir dediyse benle aynı zamanda denedin demekki. O zaman hamilelik belirtisi olabilir mantıken test yapıp baksana bi 5 Şubat ise bat. Göğüslerin nasıl ?
Bende sık çıkarım ama şuan prostatlı amcalar gibiyim her saat gidiyorum. Bende bi hoş oluyorum ayy umutlandım bennnEvet bir hoş oluyorum gerçekden ama ben zaten esktra idrara çıkan biriyim sadece değişik bir idrara çıkma oluyo
Bence sen test yap yarın kan ver idrarla falan da uğraşmaBazen böyle sızımsi bişey oluyor ama güvenemiyorum. Geçen ay özellikle belirtilerim regl tarihinden sonra olmustu
Bende öyle dünyam yıkılacak sanırım ama ben daha bu stresle uğraşamam direk tüp bebeğe gidicem aşılama falan da yaptırmicamBende sık çıkarım ama şuan prostatlı amcalar gibiyim her saat gidiyorum. Bende bi hoş oluyorum ayy umutlandım bennn
9 gün sonra kırmızı kart görürsem dünyam başıma yıkılır
Anladım anladım hihihiihÜçüncü ay şuanbu arada şaka yapıyorum tabisii
bu arada nerede yaşıyorsunDevaaaaam
Yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim ama umutlu değilim. Çünkü kimsede okumadım bu şekilde iğneden sonra basına böyle birşey gelen. Normalde iğneden 24-36 saat sonra çatlaması gerekirdiBence sen test yap yarın kan ver idrarla falan da uğraşma
Klomen çok yumurta büyütüyordu diye biliyorum benim bi kız arkadaşta öyle olmuştu 3 yumurtası büyümüş biri salınmış diğeri kalmış. Sende de ondan mı oldu acaba? Sen iğneden sonra ve 1 hafta sonra değerlendirdin yine de dimi ? Mesela bende geçen ay yumurtladım ama yumurtlamamdan 1 hafta sonra 26 mm yumurtam vardı o çatlamadı. Noldu bilmiyorum hala doktora gitmedimYarın sabah ilk idrarla deneyeceğim ama umutlu değilim. Çünkü kimsede okumadım bu şekilde iğneden sonra basına böyle birşey gelen. Normalde iğneden 24-36 saat sonra çatlaması gerekirdi
Evet öyle diyorlar doktora sorduğumda bir tane oldu ama zaten birden çok büyümesini istemeyiz çoğul gebelik risktir her zaman dedi. Tabi hem iğneden önce hem iğneden sonra değerlendirdik. Bakalım bir tarafim diyor ki geçen ayda kimyasalda da sürekli beyaz akıntı gelmişti yine geliyor ve birşeyler. Bir tarafımda yok yine bişey olmadı diyor. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun çok zormuş gerçekten.Klomen çok yumurta büyütüyordu diye biliyorum benim bi kız arkadaşta öyle olmuştu 3 yumurtası büyümüş biri salınmış diğeri kalmış. Sende de ondan mı oldu acaba? Sen iğneden sonra ve 1 hafta sonra değerlendirdin yine de dimi ? Mesela bende geçen ay yumurtladım ama yumurtlamamdan 1 hafta sonra 26 mm yumurtam vardı o çatlamadı. Noldu bilmiyorum hala doktora gitmedim
Evet öyle diyorlar doktora sorduğumda bir tane oldu ama zaten birden çok büyümesini istemeyiz çoğul gebelik risktir her zaman dedi. Tabi hem iğneden önce hem iğneden sonra değerlendirdik. Bakalım bir tarafim diyor ki geçen ayda kimyasalda da sürekli beyaz akıntı gelmişti yine geliyor ve birşeyler. Bir tarafımda yok yine bişey olmadı diyor. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun çok zormuş
Aaa geç mi yumurta oluştu o zaman doktor mu söyledi. Ben geçen ay kist vardı onun için soğan kürü yaptım. Hem kist gitmişti hemde ilk kez çift çizgi gördümTabi ben klomen vs bişey kullanmadım doğal yolla olmaya çalışıyorum
2 tane büyümüş bende biri çatladı diğeri çatlamadı kaldı evet doktor söylediAaa geç mi yumurta oluştu o zaman doktor mu söyledi. Ben geçen ay kist vardı onun için soğan kürü yaptım. Hem kist gitmişti hemde ilk kez çift çizgi gördüm
Soğan kürü yapma hamilelik düşünüyorsan rahimi inceltiyor. Rahim kalın olması lazım yerleşme olması içinAaa geç mi yumurta oluştu o zaman doktor mu söyledi. Ben geçen ay kist vardı onun için soğan kürü yaptım. Hem kist gitmişti hemde ilk kez çift çizgi gördüm