- 1 Mayıs 2020
- 1.236
- 1.158
- Konu Sahibi ozmenderya
Kızlar bu adet ağrısı gibi olan ağrı bende iki üç gündür oluyor ama gece saniyelik bişey uyandırıyor geri uyuyorum. Sizde de öyle mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece uyandıracak kadar değil kuzum bir doktora görün istersenKızlar bu adet ağrısı gibi olan ağrı bende iki üç gündür oluyor ama gece saniyelik bişey uyandırıyor geri uyuyorum. Sizde de öyle mi
Resmen ayda iki üç defa yumurta kontrolü için gidiyorum canım Kan testleri ultrason bakılıyorGece uyandıracak kadar değil kuzum bir doktora görün istersen
her ay böyle mi geçicek tüp bebek mi olcak sonum acaba bilmiyorum gülüyorum kendime eşimde dalga geçiyor benmle kafayı yedin iyice diye aşkım gel yumurtladım aşkım gel yumurta çatladıHahahahahahahahah ay bende aynıyım çok farklı bir his çift çizgi görmek geçen ay 6 kez kan testi yaptırdım 7 de idrar bekleyemşyorm
Resmen ayda iki üç defa yumurta kontrolü için gidiyorum canım Kan testleri ultraso
Son adet tarihin ve beklenen adet tarihin nedir? Bir de yumurtlamanı takip ettin miResmen ayda iki üç defa yumurta kontrolü için gidiyorum canım Kan testleri ultrason bakılıyor
Yani benmde gece uyandıracak kadar değil hafif rahatsız ediyor o kadar yumurta kontrolünde doktorun ne dedi pekiKızlar bu adet ağrısı gibi olan ağrı bende iki üç gündür oluyor ama gece saniyelik bişey uyandırıyor geri uyuyorum. Sizde de öyle mi
Kızzzzz bende öyle diyomyaaaa Benimki tavuk diyor bana ben bu aydan ümitliyim ya çünkü göğüslerim hiç acımaz ve şişmezdi. Eğer ilk defa şişesi tutmuşsa kesip atarım ahahhaha biz çok takıyoruz bence ondan böyle stresten tutmuyor ama elimde olsa zaten stres olmamher ay böyle mi geçicek tüp bebek mi olcak sonum acaba bilmiyorum gülüyorum kendime eşimde dalga geçiyor benmle kafayı yedin iyice diye aşkım gel yumurtladım aşkım gel yumurta çatladı
Şuan göğüslerim ağrıyo başka birsey yok açıkçasıBende çarşamba günü bekliyorum. Sizde şuan belirti var mı?
Evet takip ettik. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandik ilk kez. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Sat 6 Ocak bat 5 Şubat. Adetin 5. Günü klomene başladık. 18 ocakta gittiğimde 19 mm yumurtam vardı. O gün gece iğne vurulmami söyledi doktorum ve bir hafta sonrası için randevu verdi. Bir hafta sonra yani 25 ocakta gittiğimde yumurtamin 22 mm olarak büyüdüğünü ultrasonda yumurtanın şeklinin daha yeni bozulmaya başladığını(çevresi bozulunca catliyormus) söyledi. Ya yumurta catlamamis yada yeni catlamaya çalışıyor dedi. Kan ver net anlayalım dedi. Kan verdim yumurta çatlamış bugünü ve iki gün sonrasını mutlaka değerlendir dedi. Ama artık 25 ocakta mi çatladı onu bilmiyorum konuşmadan onu cikardim açıkçasıSon adet tarihin ve beklenen adet tarihin nedir? Bir de yumurtlamanı takip ettin mi
İnş güzel haberlerini alırım seni tanımıyorum ama hemen bi ısındımKızzzzz bende öyle diyomyaaaa Benimki tavuk diyor bana ben bu aydan ümitliyim ya çünkü göğüslerim hiç acımaz ve şişmezdi. Eğer ilk defa şişesi tutmuşsa kesip atarım ahahhaha biz çok takıyoruz bence ondan böyle stresten tutmuyor ama elimde olsa zaten stres olmam
Uzunca anlattım canım kaçırma diye etiketliyorum.Yani benmde gece uyandıracak kadar değil hafif rahatsız ediyor o kadar yumurta kontrolünde doktorun ne dedi peki
Şeyi sormayı unuttum ya ben normalden fazla idrara çıkar oldum sende de var mı? Bide idrar yaparken değişik bi his oluyor.Olmuyor valla stres olmadan birde bi anda belirti hissediyorsun aaa hamile miyim diye kafa gidiyo bu gün yürürken yavaşlamal zorunda kaldım mesela göğüslerim çok acıdı bunlar beni acaba var mı diye strese sokuyor
Bende çok ısındım kuzucum benim Allah gönlümüze göre versin inşallaaahhhhhhhİnş güzel haberlerini alırım seni tanımıyorum ama hemen bi ısındım
Canım ne kadar var adetine gün sayalım hep birlikde totem oluşturalım dua edelim bir birimizeŞuan göğüslerim ağrıyo başka birsey yok açıkçası
1.5 senedir gebelik istiyorum ve her ay o kadar çok yalancı belirti yaşadım ki artık kendimi dinlemiyorum
İnşallah güzel haberler alırızzzz
Bi kaç gün sonra test yap sen 8 9 gün sonra çıkabiliyomuşEvet takip ettik. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandik ilk kez. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Sat 6 Ocak bat 5 Şubat. Adetin 5. Günü klomene başladık. 18 ocakta gittiğimde 19 mm yumurtam vardı. O gün gece iğne vurulmami söyledi doktorum ve bir hafta sonrası için randevu verdi. Bir hafta sonra yani 25 ocakta gittiğimde yumurtamin 22 mm olarak büyüdüğünü ultrasonda yumurtanın şeklinin daha yeni bozulmaya başladığını(çevresi bozulunca catliyormus) söyledi. Ya yumurta catlamamis yada yeni catlamaya çalışıyor dedi. Kan ver net anlayalım dedi. Kan verdim yumurta çatlamış bugünü ve iki gün sonrasını mutlaka değerlendir dedi. Ama artık 25 ocakta mi çatladı onu bilmiyorum konuşmadan onu cikardim açıkçası
Evet bir hoş oluyorum gerçekden ama ben zaten esktra idrara çıkan biriyim sadece değişik bir idrara çıkma oluyoŞeyi sormayı unuttum ya ben normalden fazla idrara çıkar oldum sende de var mı? Bide idrar yaparken değişik bi his oluyor.
Aynen benimde tek umudum o. Yoksa iğneden sonra 15. Günde görüyorlarBi kaç gün sonra test yap sen 8 9 gün sonra çıkabiliyomuş
İnş canımmmBende çok ısındım kuzucum benim Allah gönlümüze göre versin inşallaaahhhhhhh
İnş vardır canım her birlikde bekliyoruz Allahım bize de nasip etsinAynen benimde tek umudum o. Yoksa iğneden sonra 15. Günde görüyorlar