- 1 Şubat 2024
- 458
- 156
- 31
- Konu Sahibi ozmenderya
Hiç bekleme kan ver tebrik ederimKızlar şuan ilk idrarla yaptım iki dk içinde çıktı kan versem mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bekleme kan ver tebrik ederimKızlar şuan ilk idrarla yaptım iki dk içinde çıktı kan versem mi sizce
Amin inşallah idrar test yaptım negatif çıktı daha 9 gün var. İki günde bir yapcam inşallah vardır hamilelikOoo maşallah baya belirti var. İnşallah güzel haberlerini alırız canım
Umarım güzel haberler alırsınız. Test yaptınız mı?Aynı belirtileri bende yaşadım yumurtlama pik yaptı çatladı övulasyon testi ile takip ettim üç dört gün sonra göğüslerim uçlarından ve koltuk altımın yanlarından acımaya başladı kasıklarıma ara ara batmalar oldu bu gün adet günüm aşırı kasık ve bel ağrısı var ve ıslaklık hissediyorum sürekli adet oldum sanıp wcye gidiyorum bakalım ne olucak
Amin inşallah idrar test yaptım negatif çıktı daha 9 gün var. İki günde bir yapcam inşallah vardır hamilelik 9
Benim 6 günüm var bugünle birlikteCanım ne kadar var adetine gün sayalım hep birlikde totem oluşturalım dua edelim bir birimize
İnşallah pozitifi görürüz ben negatif çıkacağını bile bile yaptım daha 9 gün var çünkü ama tek çizgi görünce ister istemez sinir oldumBenim 6 günüm var bugünle birlikte
Evet o hataya bende düştüm ama sonra dedim Derya daha varsa bile toz kadarcık bekle stres yapma şimdi bekliyorumİnşallah pozitifi görürüz ben negatif çıkacağını bile bile yaptım daha 9 gün var çünkü ama tek çizgi görünce ister istemez sinir oldum
Ben 2 gün sonra bidaha yapıcam bakalım 3 testim var. Sonra doktorları darlayıp kandan devamEvet o hataya bende düştüm ama sonra dedim Derya daha varsa bile toz kadarcık bekle stres yapma şimdi bekliyorum
Bazen kan testinin bile hatalı olduğunu duymuştum sen az daha bekle bence. Bat ne zamandı balsuVerdim ve negatif çıktı şimdi baktım ama testler neden pozitif çıktı anlamadım
Bi 3 gün daha bekle öyle test yaptır geç döllenme diye bişey varmış kuzum eğer ondansa geç çıkar. İnşallah bitanem aminİki gün gecikmem var şuan hata olduğunu sanmıyorum ya bi sonra ki aya devamm senin pozitif olur inş bu ay kuzum
İnşallah çıkar canım 9 gün varsa daha çok inşallah güzel haberlerini alırızAmin inşallah idrar test yaptım negatif çıktı daha 9 gün var. İki günde bir yapcam inşallah vardır hamilelik
İnşallah balım aminİnşallah çıkar canım 9 gün varsa daha çok inşallah güzel haberlerini alırız
Derya hanım önce ki açtığınız konularda önüme geldi de bende ovulasyon testiyle takip ediyorum 24 ocak son regl 3 şubat çatlamayı gördüm bugün yani 5 gün sonra benimde biraz belirtilerim var ovulasyon testi silik bile çıkmıyor eğer hamile kaldıysak lh testlerde ne zaman koyuya dönüyor acaba regle 11 gün gözüküyorMerhaba Hanımlar
Kızlar ben reglim bittikten 13 gün sonra 25 ocakta yumurtlamayı 14.gün 26 ocakta çatlamayı gördüm ve 24-25-26-27 Ocak bu günleri değerlendirdik bugün 8.gün oldu. Bazen sağ kasığımda bazen alt karın bölgemde kramp gibi batmalar başladı.Ve bugün başlayan adet olacak gibi ara ara gelip giden ağrım oluyor. Bu arada birde kokusuz temiz beyaz akıntım var. Göğüslerimde çekilme tarzı sızlama oluyor. Sizce bu döllenme belirtileri olabilir mi? Daha önce bu durumu yaşayan yada fikri olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Maalesef ben dün yine regl oldum. Hayaller şubata kaldı. Bu ay bir gebenin günlüğü sayfasındaki ebru hanımdan birebir takip alacağım randevu oluşturduk bakalım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun Ömürlü evlatlar nasip etsinDerya hanım önce ki açtığınız konularda önüme geldi de bende ovulasyon testiyle takip ediyorum 24 ocak son regl 3 şubat çatlamayı gördüm bugün yani 5 gün sonra benimde biraz belirtilerim var ovulasyon testi silik bile çıkmıyor eğer hamile kaldıysak lh testlerde ne zaman koyuya dönüyor acaba regle 11 gün gözüküyor
Amin insallah herşey gönlünüzce olsun bende bu ay regl olursam lotus ovulasyon dan danışmanlık alacağım ebru hanımında jel ve kaset testlerinden almıştım oda iyi tabiMaalesef ben dün yine regl oldum. Hayaller şubata kaldı. Bu ay bir gebenin günlüğü sayfasındaki ebru hanımdan birebir takip alacağım randevu oluşturduk bakalım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun Ömürlü evlatlar nasip etsin
Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah rabbim şifamız neredeyse bizi oraya ulaştırsın. Bende netten havuç incir kürüne bakıyordum, hamile kalmayı kolaylaştırıyormuşAmin insallah herşey gönlünüzce olsun bende bu ay regl olursam lotus ovulasyon dan danışmanlık alacağım ebru hanımında jel ve kaset testlerinden almıştım oda iyi tabi
Ben havucu öğrenmiştim kür yerine ovulasyon dönemi çok tükettim limon ve tuz döktüm umarım yakın zamanda güzel haberler alırızHakkımızda en hayırlısı olsun inşallah rabbim şifamız neredeyse bizi oraya ulaştırsın. Bende netten havuç incir kürüne bakıyordum, hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş
Ben Ebru hanımdan birebir danışmanlık almaya başladım. İlk görüşmemizi yaptık oda yumurtlama döneminde 7 gün 1 adet muz ve 1 adet avokado yememi söyledi. Belki bu bilgi işinize yararBen havucu öğrenmiştim kür yerine ovulasyon dönemi çok tükettim limon ve tuz döktüm umarım yakın zamanda güzel haberler alırız
Çok teşekkür ederim derya hanım sizin sıkıntı varmıydı bilmiyorum ama bende yaptıklarımdan destek olabilirim öğrendiğimi insan ne yapacağını ne yiyeceğini şaşırıyor o kadar cok takviye alıyorum ki vitamin sonra letu , progesteron 0.67 lerden 1 e sonra 17 ye cıktı amh deseniz yükseldi , eşimde benden cok istediği için insan stres oluyor kontrole gittim rahim kalınlığı 15 mm dedi progesteronda 17 acaba mı diye yine düşünüyorum bebeği adete az kaldıBen Ebru hanımdan birebir danışmanlık almaya başladım. İlk görüşmemizi yaptık oda yumurtlama döneminde 7 gün 1 adet muz ve 1 adet avokado yememi söyledi. Belki bu bilgi işinize yarar