Merhaba canım hormon testi yaptır mışmıydın lh kaç çıktı lh fsh oranı ve usg görüntüsüne bakarak pko anlaşılır. Belkide erken yumurtlama olacak hemen panik olmaMerhaba kızlar benm adetimden iki gün geçti bir yapayım dedim ovulasyonu pik oldu amh da 4.08 çıkmıştı pco olabilir mi çok moralim bozuldu
Canm normalde lh fsh oranı çok iyiydi bu ay adet olamadım ve pik çıktı ondan korktum amhdan dolayı biraz kafam karışmıştı zaten ondan buna yordum. Erken yumurtlama adetten önce olması mümkün mü pik oldu cunkuMerhaba canım hormon testi yaptır mışmıydın lh kaç çıktı lh fsh oranı ve usg görüntüsüne bakarak pko anlaşılır. Belkide erken yumurtlama olacak hemen panik olma
Hee sen adet olmadın mı bu ay ozaman gebelik olabilir gebelik testi yaptın mıCanm normalde lh fsh oranı çok iyiydi bu ay adet olamadım ve pik çıktı ondan korktum amhdan dolayı biraz kafam karışmıştı zaten ondan buna yordum. Erken yumurtlama adetten önce olması mümkün mü pik oldu cunku
Benim amh değerim 7 ve pcoyum lh testlerim silik çıkar benim böyle koyu değil adet olmadıysan gebelik testi yap canımMerhaba kızlar benm adetimden iki gün geçti bir yapayım dedim ovulasyonu pik oldu amh da 4.08 çıkmıştı pco olabilir mi çok moralim bozuldu
Yok canm yapmadım yapayımHee sen adet olmadın mı bu ay ozaman gebelik olabilir gebelik testi yaptın mı
Tamam canmGebelik testi yapın hamile olabilirsin
Çok sağ ol canm yorumun icin İcim rahatladı birazBenim amh değerim 7 ve pcoyum lh testlerim silik çıkar benim böyle koyu değil adet olmadıysan gebelik testi yap canım
Test yapınca at buraya da canım inşallah pozitifi görürsünÇok sağ ol canm yorumun icin İcim rahatladı biraz
Tamam canm hemen atarımTest yapınca at buraya da canım inşallah pozitifi görürsün
Yaptın mııTamam canm hemen atarım
Gebe olabilirmisinCanm normalde lh fsh oranı çok iyiydi bu ay adet olamadım ve pik çıktı ondan korktum amhdan dolayı biraz kafam karışmıştı zaten ondan buna yordum. Erken yumurtlama adetten önce olması mümkün mü pik oldu cunku
Hiç belirti yok açıkçası bu ay hiç dikkat etmedim bilmiyorumGebe olabilirmisin
Yok evde yok ki eşim alsınYaptın mıı
Yani beş aydır deniyorduk önceden hep kendimi dinlerdimbu ay yumurtlama testi bile yapmadım önemsemedim iliskiye de dikkat etmedim. Olmaz diye düşündüm icin de çok rahattım normalde 28 günde bir oluyorm 31. Gün ama iki uç günde geçilebilir o da normal ve açıkçası hamileliğe dair hiç bir belirti yokGebe olabilirmisin
Amh değerin pco luk bir değer değil benim de 4.091 doktorlar bu değerin çok çok iyi olduğunu söylüyor adetin geçmiş ve değer buysa umutlandırmak değil de hamile olma ihtimalin yüksek acilen test alıp yapmalısın ben de bu forumda öğrendim ovülasyonla gebelik öğrenildiğini ay 2 dk çıkıp alsan keşke inşallah hamilesindirMerhaba kızlar benm adetimden iki gün geçti bir yapayım dedim ovulasyonu pik oldu amh da 4.08 çıkmıştı pco olabilir mi çok moralim bozuldu
Canım buna da çok sevindim. Ama beş aydır olmuyprdu ki altıncı ay bu ay ne biliyim artık sorun arıyordum umutlanmak istemiyorm üzülürüm diye yoKsa su güne kadar çok rahattım adet olmayı bekliyordum açıkçasıAmh değerin pco luk bir değer değil benim de 4.091 doktorlar bu değerin çok çok iyi olduğunu söylüyor adetin geçmiş ve değer buysa umutlandırmak değil de hamile olma ihtimalin yüksek acilen test alıp yapmalısın ben de bu forumda öğrendim ovülasyonla gebelik öğrenildiğini ay 2 dk çıkıp alsan keşke inşallah hamilesindir
İnsallah canım hayırlısı eşim çıkınca alır belli çıkmaz sabaha bırakırım yapmayı daAmh değerin pco luk bir değer değil benim de 4.091 doktorlar bu değerin çok çok iyi olduğunu söylüyor adetin geçmiş ve değer buysa umutlandırmak değil de hamile olma ihtimalin yüksek acilen test alıp yapmalısın ben de bu forumda öğrendim ovülasyonla gebelik öğrenildiğini ay 2 dk çıkıp alsan keşke inşallah hamilesindir
Bu pik ama demi pik yani. Niye pik olsun ki adetim 31.gunuMerhaba kızlar benm adetimden iki gün geçti bir yapayım dedim ovulasyonu pik oldu amh da 4.08 çıkmıştı pco olabilir mi çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?