Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon pik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ncsmtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
988
269
33
33
Merhaba kızlar benm adetimden iki gün geçti bir yapayım dedim ovulasyonu pik oldu amh da 4.08 çıkmıştı pco olabilir mi çok moralim bozuldu

Eklentiler

• 418A8156-5FBE-4DE2-85F1-AAD62462D747.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba kızlar benm adetimden iki gün geçti bir yapayım dedim ovulasyonu pik oldu amh da 4.08 çıkmıştı pco olabilir mi çok moralim bozuldu
Merhaba canım hormon testi yaptır mışmıydın lh kaç çıktı lh fsh oranı ve usg görüntüsüne bakarak pko anlaşılır. Belkide erken yumurtlama olacak hemen panik olma

Merhaba canım hormon testi yaptır mışmıydın lh kaç çıktı lh fsh oranı ve usg görüntüsüne bakarak pko anlaşılır. Belkide erken yumurtlama olacak hemen panik olma
Canm normalde lh fsh oranı çok iyiydi bu ay adet olamadım ve pik çıktı ondan korktum amhdan dolayı biraz kafam karışmıştı zaten ondan buna yordum. Erken yumurtlama adetten önce olması mümkün mü pik oldu cunku

Hee sen adet olmadın mı bu ay ozaman gebelik olabilir gebelik testi yaptın mı

Benim amh değerim 7 ve pcoyum lh testlerim silik çıkar benim böyle koyu değil adet olmadıysan gebelik testi yap canım

Gebe olabilirmisin
Yani beş aydır deniyorduk önceden hep kendimi dinlerdimbu ay yumurtlama testi bile yapmadım önemsemedim iliskiye de dikkat etmedim. Olmaz diye düşündüm icin de çok rahattım normalde 28 günde bir oluyorm 31. Gün ama iki uç günde geçilebilir o da normal ve açıkçası hamileliğe dair hiç bir belirti yok

Amh değerin pco luk bir değer değil benim de 4.091 doktorlar bu değerin çok çok iyi olduğunu söylüyor adetin geçmiş ve değer buysa umutlandırmak değil de hamile olma ihtimalin yüksek acilen test alıp yapmalısın ben de bu forumda öğrendim ovülasyonla gebelik öğrenildiğini ay 2 dk çıkıp alsan keşke inşallah hamilesindir

Canım buna da çok sevindim. Ama beş aydır olmuyprdu ki altıncı ay bu ay ne biliyim artık sorun arıyordum umutlanmak istemiyorm üzülürüm diye yoKsa su güne kadar çok rahattım adet olmayı bekliyordum açıkçası

İnsallah canım hayırlısı eşim çıkınca alır belli çıkmaz sabaha bırakırım yapmayı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…