5 Aydan 5 yıl gibi bahsediyosun tatlım 5 ay nedir ki 1 yıl normal karşılanıyo yıllarca uğraşanlar var 5 ay çok çok çok kısa bi süreCanım buna da çok sevindim. Ama beş aydır olmuyprdu ki altıncı ay bu ay ne biliyim artık sorun arıyordum umutlanmak istemiyorm üzülürüm diye yoKsa su güne kadar çok rahattım adet olmayı bekliyordum açıkçası
Doktorların buna iyi demesine De çok sevindim canmmmm:) hiç gösteremedim kimseyeAmh değerin pco luk bir değer değil benim de 4.091 doktorlar bu değerin çok çok iyi olduğunu söylüyor adetin geçmiş ve değer buysa umutlandırmak değil de hamile olma ihtimalin yüksek acilen test alıp yapmalısın ben de bu forumda öğrendim ovülasyonla gebelik öğrenildiğini ay 2 dk çıkıp alsan keşke inşallah hamilesindir
Ya neden biliyor MSN dikkat ettim yumurtlama günüme falan ondan dedim yani yumurtlama oldu mesela iliski oldu falan ondan yoKsa tabi ki kısa bi sure5 Aydan 5 yıl gibi bahsediyosun tatlım 5 ay nedir ki 1 yıl normal karşılanıyo yıllarca uğraşanlar var 5 ay çok çok çok kısa bi süre
Dikkat ettiysen yumurtlama gününe tamam işte kuvvetle muhtemel hamilesin nasıl duruyorsun ya ben eczaneden 8-10 tane test almış yarısını yapmıştım şimdiyeYa neden biliyor MSN dikkat ettim yumurtlama günüme falan ondan dedim yani yumurtlama oldu mesela iliski oldu falan ondan yoKsa tabi ki kısa bi sure
Canım sadece bu ay dikkat etmedimDikkat ettiysen yumurtlama gününe tamam işte kuvvetle muhtemel hamilesin nasıl duruyorsun ya ben eczaneden 8-10 tane test almış yarısını yapmıştım şimdiye
Kız çık al kendin çok mu uzak eczane sürpriz olur kocanaYok evde yok ki eşim alsınyapar atarım
Zaten dikkat etmeyince geliyorlar kuzular daha doğrusu stres yapmayınca bende gündüz stres Yok gece rüyamda testler yapıyorumCanım sadece bu ay dikkat etmedimyumurtlama günümü bilmiyorum pik görmedim yani. Ben duruyorum ya çok üzülüyordum negatif görünce kendime böyle yöntem buldum eve hic
Test almadım hatta ovulasyon da yok artık son testi yaptım daha Almcm stres oluyoruz ikimizde gerek yok nasip olursa olur modundaydım
Bu ay
Aynen ya markete gidiyorum de yürüyüşe çıkıyorum de ped alcam adet oldum deKız çık al kendin çok mu uzak eczane sürpriz olur kocana
Amin ins tamamen kafamdan çıkarmıştım ben biliyor musun yaza kadar yazın da tedavi olurum demistim hayırlısı bakacağız canım benm ben heyecan yapmadım bu kadar nedeniniZaten dikkat etmeyince geliyorlar kuzular daha doğrusu stres yapmayınca bende gündüz stres Yok gece rüyamda testler yapıyorumher negatifi aldığım ay battaniye altına girip saatlerce ağlıyorum hayırlısı Allah isteyene nasip etsin bence sende var gebelik yani inşallah vardır öyle görünüyor çünkü
DemiAynen ya markete gidiyorum de yürüyüşe çıkıyorum de ped alcam adet oldum desürpriz olur pozitif çıkarsa da mis gibi
Zaten baş dönmesi mide bulantısı falan onlar için çok erken de sen çık ped alAmin ins tamamen kafamdan çıkarmıştım ben biliyor musun yaza kadar yazın da tedavi olurum demistim hayırlısı bakacağız canım benm ben heyecan yapmadım bu kadar nedenini
Bilmiyorm hiç belirti
Yok belki de ondan umutlanmak istemedim göğüslerim sis degil normalde siserdi
Adet dönemim de ne biliyim bas donmesi mide bulantısı hiç biri yok
Tamam canım brnm çok sağ olZaten baş dönmesi mide bulantısı falan onlar için çok erken de sen çık ped alsonra da bize sonucu yaz bekliyoruz
Tek çizgi çıktıZaten baş dönmesi mide bulantısı falan onlar için çok erken de sen çık ped alsonra da bize sonucu yaz bekliyoruz
Nasip tatlım vakti saati var demek ki hem adet ol bakalım bi önce sonra üzülürsün ama daha çok yeni 5 ay hiç üzülme yani Allahım tez zamanda sana da bana da isteyen herkese de nasip etsin bende nerdeyse 1 yıldır bekliyorum sabırla elbet biz de bi gün bebeyi kucağımıza alıcaz Allah biliyo zamanınıTek çizgi çıktıbebetime almıştım
Evet canm nasip napalım :) değişik gelmişti lh pik olması yumurtlama demek ki gerçektenNasip tatlım vakti saati var demek ki hem adet ol bakalım bi önce sonra üzülürsün ama daha çok yeni 5 ay hiç üzülme yani Allahım tez zamanda sana da bana da isteyen herkese de nasip etsin bende nerdeyse 1 yıldır bekliyorum sabırla elbet biz de bi gün bebeyi kucağımıza alıcaz Allah biliyo zamanını
Olabilir kız sen değerlendir nolur nolmazEvet canm nasip napalım :) değişik gelmişti lh pik olması yumurtlama demek ki gerçekten
Yada bi sorun varOlabilir kız sen değerlendir nolur nolmaz
Sorun diye aklına getirme hemen canım çok aklına takılıyorsa bi kontrole git baktır ne var ne YokYada bi sorun var
Tahlillerime baktırdım muayene de oldum bi sorun yok dedi ama bilmiyormSorun diye aklına getirme hemen canım çok aklına takılıyorsa bi kontrole git baktır ne var ne Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?