• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon pik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım buna da çok sevindim. Ama beş aydır olmuyprdu ki altıncı ay bu ay ne biliyim artık sorun arıyordum umutlanmak istemiyorm üzülürüm diye yoKsa su güne kadar çok rahattım adet olmayı bekliyordum açıkçası :KK43:
5 Aydan 5 yıl gibi bahsediyosun tatlım 5 ay nedir ki 1 yıl normal karşılanıyo yıllarca uğraşanlar var 5 ay çok çok çok kısa bi süre ☺️

Amh değerin pco luk bir değer değil benim de 4.091 doktorlar bu değerin çok çok iyi olduğunu söylüyor adetin geçmiş ve değer buysa umutlandırmak değil de hamile olma ihtimalin yüksek acilen test alıp yapmalısın ben de bu forumda öğrendim ovülasyonla gebelik öğrenildiğini ay 2 dk çıkıp alsan keşke inşallah hamilesindir 🤗
Doktorların buna iyi demesine De çok sevindim canmmmm:) hiç gösteremedim kimseye

5 Aydan 5 yıl gibi bahsediyosun tatlım 5 ay nedir ki 1 yıl normal karşılanıyo yıllarca uğraşanlar var 5 ay çok çok çok kısa bi süre ☺️
Ya neden biliyor MSN dikkat ettim yumurtlama günüme falan ondan dedim yani yumurtlama oldu mesela iliski oldu falan ondan yoKsa tabi ki kısa bi sure

Ya neden biliyor MSN dikkat ettim yumurtlama günüme falan ondan dedim yani yumurtlama oldu mesela iliski oldu falan ondan yoKsa tabi ki kısa bi sure
Dikkat ettiysen yumurtlama gününe tamam işte kuvvetle muhtemel hamilesin nasıl duruyorsun ya ben eczaneden 8-10 tane test almış yarısını yapmıştım şimdiye 😂

Dikkat ettiysen yumurtlama gününe tamam işte kuvvetle muhtemel hamilesin nasıl duruyorsun ya ben eczaneden 8-10 tane test almış yarısını yapmıştım şimdiye 😂
Canım sadece bu ay dikkat etmedim 😀 yumurtlama günümü bilmiyorum pik görmedim yani. Ben duruyorum ya çok üzülüyordum negatif görünce kendime böyle yöntem buldum😀eve hic
Test almadım hatta ovulasyon da yok artık son testi yaptım daha Almcm stres oluyoruz ikimizde gerek yok nasip olursa olur modundaydım
Bu ay

Canım sadece bu ay dikkat etmedim 😀 yumurtlama günümü bilmiyorum pik görmedim yani. Ben duruyorum ya çok üzülüyordum negatif görünce kendime böyle yöntem buldum😀eve hic
Test almadım hatta ovulasyon da yok artık son testi yaptım daha Almcm stres oluyoruz ikimizde gerek yok nasip olursa olur modundaydım
Bu ay
Zaten dikkat etmeyince geliyorlar kuzular daha doğrusu stres yapmayınca bende gündüz stres Yok gece rüyamda testler yapıyorum 😂 her negatifi aldığım ay battaniye altına girip saatlerce ağlıyorum 🙈 hayırlısı Allah isteyene nasip etsin bence sende var gebelik yani inşallah vardır öyle görünüyor çünkü

Zaten dikkat etmeyince geliyorlar kuzular daha doğrusu stres yapmayınca bende gündüz stres Yok gece rüyamda testler yapıyorum 😂 her negatifi aldığım ay battaniye altına girip saatlerce ağlıyorum 🙈 hayırlısı Allah isteyene nasip etsin bence sende var gebelik yani inşallah vardır öyle görünüyor çünkü
Amin ins tamamen kafamdan çıkarmıştım ben biliyor musun yaza kadar yazın da tedavi olurum demistim hayırlısı bakacağız canım benm ben heyecan yapmadım bu kadar nedenini
Bilmiyorm hiç belirti
Yok belki de ondan umutlanmak istemedim göğüslerim sis degil normalde siserdi
Adet dönemim de ne biliyim bas donmesi mide bulantısı hiç biri yok😀

Amin ins tamamen kafamdan çıkarmıştım ben biliyor musun yaza kadar yazın da tedavi olurum demistim hayırlısı bakacağız canım benm ben heyecan yapmadım bu kadar nedenini
Bilmiyorm hiç belirti
Yok belki de ondan umutlanmak istemedim göğüslerim sis degil normalde siserdi
Adet dönemim de ne biliyim bas donmesi mide bulantısı hiç biri yok😀
Zaten baş dönmesi mide bulantısı falan onlar için çok erken de sen çık ped al 🤪 sonra da bize sonucu yaz bekliyoruz :KK3:

Tek çizgi çıktı :KK43: bebetime almıştım
Nasip tatlım vakti saati var demek ki hem adet ol bakalım bi önce sonra üzülürsün ama daha çok yeni 5 ay hiç üzülme yani Allahım tez zamanda sana da bana da isteyen herkese de nasip etsin bende nerdeyse 1 yıldır bekliyorum sabırla elbet biz de bi gün bebeyi kucağımıza alıcaz Allah biliyo zamanını 🤗

Nasip tatlım vakti saati var demek ki hem adet ol bakalım bi önce sonra üzülürsün ama daha çok yeni 5 ay hiç üzülme yani Allahım tez zamanda sana da bana da isteyen herkese de nasip etsin bende nerdeyse 1 yıldır bekliyorum sabırla elbet biz de bi gün bebeyi kucağımıza alıcaz Allah biliyo zamanını 🤗
Evet canm nasip napalım :) değişik gelmişti lh pik olması yumurtlama demek ki gerçekten

Yine böyle çıktı adet olamıyorum gebelik negatif yumurtlama mı sizce
F6B358E9-9043-4418-8147-CD93A59FC94F.webp

Back
X