- 5 Eylül 2024
- 598
- 309
- 18
- 29
- Konu Sahibi meltemgul8
-
Canım soğan kürü uygula soğanı kaynat suyunu ılıtıp iç kistin küçülür oytun erbaşın videolarınada bakabilirsin çok faydalı bilgiler veriyor hayıt otunuda bu doktordan duydumKızlar bilen biri bana da yazabilir mi adetin 6. Günü doktor 17 mm kist var dedi. Bugün adetin 11.gunu bugün yumurtlamam lazım normalde ama ikinci çizgi hiç çıkmıyor. Bu kist yüzünden bu ay yumurtlama olmuycak mi yoksa iki gündür göğüslerim çok ağrıyor. Bu kist yumurtlamayı baskılar mi hiç umudum kalmadı bu aydan da.
Canım öncelikle stres etme, kaygılanma. Hep kendi kendine ben bu kisti atacağım diye moral ver. Ben bir ayda kisti yok ettim:)) hayıt tohumu mutlaka tavsiye ederimKızlarrrr lütfen biri yazsın moralim çok bozuldu
Soğanı çiğ yiyorum kaynatmaya da bakayım. İşte ilaçla hormonumu bozdugum için kendime kızıyorum soğanı da deneyeyimCanım soğan kürü uygula soğanı kaynat suyunu ılıtıp iç kistin küçülür oytun erbaşın videolarınada bakabilirsin çok faydalı bilgiler veriyor hayıt otunuda bu doktordan duydum
Doğum kontrol vs kullandınız mı kaç mmdi. İnşallah benimde geçerCanım öncelikle stres etme, kaygılanma. Hep kendi kendine ben bu kisti atacağım diye moral ver. Ben bir ayda kisti yok ettim:)) hayıt tohumu mutlaka tavsiye ederim
Yok hiç ilaç kullanmadım. Geçiyor valla ben bir ayda geçirdimDoğum kontrol vs kullandınız mı kaç mmdi. İnşallah benimde geçer
Kuşum iki üç tane büyük havucu uzun uzun kes 5 su bardağı suda 20 dakika kaynat diğer taraftan 8 tane kuru inciri elinle ikiye üçe böl 4 su bardağında 15 dakika kaynat altını kapattıktan sonra ne çok sıcak ne soğuk olacak bunları cam kavanozda birleştir tortularını ye azar azar karıştırdığın suyuda her gün bir sabah bir akşam olacak şekilde iç 21 gün yapılacak bu adet bittiği gün. Daha sonra her gün 45 dakika hızlı tempo yürüyüş her gün mutlaka yeşillik iki yumurta yenilecek karbonhidrattan uzak dur günde 1.5 litre su içEvet sevinirim
Çok sevindim ya kaç cmdi ne uyguladın pekiYok hiç ilaç kullanmadım. Geçiyor valla ben bir ayda geçirdim
4 cmdi. Ağustosta öğrendim eylüle kadar günde iki kere olmak üzere düzenli kullandım. Eylül'de 16 mm olmuştu, Eylül sonuna kadar da tamamen bittiÇok sevindim ya kaç cmdi ne uyguladın peki
Çok çok teşekkür ederim umut oldun bana. Kadın doguma gitmek istemiyorum artık. Bekliyelim geçecek deyip gönderiyor. Bu süreçte yumurtlamam olsa dert etmiycem en azından hamile kalmak için şansım olacak ve adet göreceğim4 cmdi. Ağustosta öğrendim eylüle kadar günde iki kere olmak üzere düzenli kullandım. Eylül'de 16 mm olmuştu, Eylül sonuna kadar da tamamen bitti
Hayıt tohumu kullanmanı tavsiye ederim, hem yumurtalamaya yardımcı hemde kiste çok iyi geliyorÇok çok teşekkür ederim umut oldun bana. Kadın doguma gitmek istemiyorum artık. Bekliyelim geçecek deyip gönderiyor. Bu süreçte yumurtlamam olsa dert etmiycem en azından hamile kalmak için şansım olacak ve adet göreceğim
Teşekkürler araştırıp alayım hemenHayıt tohumu kullanmanı tavsiye ederim, hem yumurtalamaya yardımcı hemde kiste çok iyi geliyor
Rica ederim inşallah fayda sağlarTeşekkürler araştırıp alayım hemen
Teşekkür ediyorum uygulayacağımKuşum iki üç tane büyük havucu uzun uzun kes 5 su bardağı suda 20 dakika kaynat diğer taraftan 8 tane kuru inciri elinle ikiye üçe böl 4 su bardağında 15 dakika kaynat altını kapattıktan sonra ne çok sıcak ne soğuk olacak bunları cam kavanozda birleştir tortularını ye azar azar karıştırdığın suyuda her gün bir sabah bir akşam olacak şekilde iç 21 gün yapılacak bu adet bittiği gün. Daha sonra her gün 45 dakika hızlı tempo yürüyüş her gün mutlaka yeşillik iki yumurta yenilecek karbonhidrattan uzak dur günde 1.5 litre su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?