• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim koyulasiyor mu sizce tekrar

Rica ediyorum. Ben bu süreçte beslenmeme dikkat ettim pilatese başladım size de tavsiye ederim
FSH lh hormonu benim de sizin gibi yüksekti azaldı matofin 500 kulandim düzeldi enson yazın baktırdım gerçi

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-14-02-24-16-790_app.elika.jpg
    Screenshot_2025-01-14-02-24-16-790_app.elika.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_2025-01-14-02-24-10-838_app.elika.jpg
    Screenshot_2025-01-14-02-24-10-838_app.elika.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 7
FSH lh hormonu benim de sizin gibi yüksekti azaldı matofin 500 kulandim düzeldi enson yazın baktırdım gerçi
Matofin nedir metformin mi içeriyor yani? Muhtemelen aynı segmentte ilaçlar ben de glifor kullanıyorum günde 2000 mg inşallah benim de düşer bu ay klomen de kullandım bakalım

Bu soyledikerinizi dikkate alıp ayrıntılı tahlil yaptircam kızlar ilk işim bu izinde.

Baktır bil ne kadar evlisin
6 aylık evliyim daha ben. Ama 2. Aydır korunmuyorum. Zaten evlenir evlenmez adet düzensizliği için Yasmin kullandirdi bana doktor. Kilo aldirdigi için devam etmek istemedim. En az 6 ay kullan sonra bırak demişti. Ben 4 ay kullandım. Adetim düzenli ama 2 aydır. Düğün stresinden ve il değişiminden dolayı duzensizlesti adetimde. Tam o aralar geç olmaya başladım yani.

6 aylık evliyim daha ben. Ama 2. Aydır korunmuyorum. Zaten evlenir evlenmez adet düzensizliği için Yasmin kullandirdi bana doktor. Kilo aldirdigi için devam etmek istemedim. En az 6 ay kullan sonra bırak demişti. Ben 4 ay kullandım. Adetim düzenli ama 2 aydır. Düğün stresinden ve il değişiminden dolayı duzensizlesti adetimde. Tam o aralar geç olmaya başladım yani.
Yenisin daha 1 yıl geçmeden tedavi yapmıyorlar stresten filan diye erteliyorlar ben yılık zanettim acele etme zamanla öğrenir uygularsin

Back