- 21 Eylül 2021
- 1.225
- 461
- 73
- 24
FSH lh hormonu benim de sizin gibi yüksekti azaldı matofin 500 kulandim düzeldi enson yazın baktırdım gerçiRica ediyorum. Ben bu süreçte beslenmeme dikkat ettim pilatese başladım size de tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
FSH lh hormonu benim de sizin gibi yüksekti azaldı matofin 500 kulandim düzeldi enson yazın baktırdım gerçiRica ediyorum. Ben bu süreçte beslenmeme dikkat ettim pilatese başladım size de tavsiye ederim
Bende yapıyorum ama. Cok disiplinli değilim galiba pek işe yaramiyor 3 aydırRica ediyorum. Ben bu süreçte beslenmeme dikkat ettim pilatese başladım size de tavsiye ederim
Matofin nedir metformin mi içeriyor yani? Muhtemelen aynı segmentte ilaçlar ben de glifor kullanıyorum günde 2000 mg inşallah benim de düşer bu ay klomen de kullandım bakalımFSH lh hormonu benim de sizin gibi yüksekti azaldı matofin 500 kulandim düzeldi enson yazın baktırdım gerçi
Aynen bende 1000 sonra 500 olduMatofin nedir metformin mi içeriyor yani? Muhtemelen aynı segmentte ilaçlar ben de glifor kullanıyorum günde 2000 mg inşallah benim de düşer bu ay klomen de kullandım bakalım
Baktır bil ne kadar evlisinBu soyledikerinizi dikkate alıp ayrıntılı tahlil yaptircam kızlar ilk işim bu izinde.
6 aylık evliyim daha ben. Ama 2. Aydır korunmuyorum. Zaten evlenir evlenmez adet düzensizliği için Yasmin kullandirdi bana doktor. Kilo aldirdigi için devam etmek istemedim. En az 6 ay kullan sonra bırak demişti. Ben 4 ay kullandım. Adetim düzenli ama 2 aydır. Düğün stresinden ve il değişiminden dolayı duzensizlesti adetimde. Tam o aralar geç olmaya başladım yani.Baktır bil ne kadar evlisin
Yenisin daha 1 yıl geçmeden tedavi yapmıyorlar stresten filan diye erteliyorlar ben yılık zanettim acele etme zamanla öğrenir uygularsin6 aylık evliyim daha ben. Ama 2. Aydır korunmuyorum. Zaten evlenir evlenmez adet düzensizliği için Yasmin kullandirdi bana doktor. Kilo aldirdigi için devam etmek istemedim. En az 6 ay kullan sonra bırak demişti. Ben 4 ay kullandım. Adetim düzenli ama 2 aydır. Düğün stresinden ve il değişiminden dolayı duzensizlesti adetimde. Tam o aralar geç olmaya başladım yani.
Yaşım gidiyo 30 bitiyoYenisin daha 1 yıl geçmeden tedavi yapmıyorlar stresten filan diye erteliyorlar ben yılık zanettim acele etme zamanla öğrenir uygularsin
Ben 7 yıllık evli 24 yaş 18 evlendim öyle böyle derken olmadı zaman geçtiYaşım gidiyo 30 bitiyo
Sen peki kaç yıllık kaç yaşındasin
Sizin lh sadece o ilaçla mı düzeldi başka şeyler yaptınız mıAynen bende 1000 sonra 500 oldu
O ilac levetiron ilacı o da tiroid var bende onun ilacı d vitamin de gerekiyor ama bıraktım içmiyorumSizin lh sadece o ilaçla mı düzeldi başka şeyler yaptınız mı