- 2 Temmuz 2023
- 9.442
- 26.683
- 468
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
O kuruma gitme bahaneniz var mi?Artık aynı kurumda değiliz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kuruma gitme bahaneniz var mi?Artık aynı kurumda değiliz
Detay vermezseniz , yaşını söylerken bile ‘sanırım benden 5 yaş büyük’ derseniz, evli olup olmadığı hakkında hatta sevgilisinin bile var olup olmadığı hakkında bilgi sahibi değilseniz o kişiyi tanımıyor anlamına gelir bu. Ortak tanıdığınız varsa o kişiyle bu bilgiler hakkında bilgi sahibi olmak çok da zor birşey değil.Pardon ama tabiki uzaktan ortak arkadaşlarım olan bir insan ve bir süre aynı kurumda ama farklı yerleşkelerde çalıştık. Birisi ile tanışmak ve çıkıp bir kahve içmek istemem hemen kucağına oturacağım anlamına gelmiyor.
Gençlik heyecanı diyelim üzerinden yıllar geçti üstelik eşimi sağa kaydırdığımı bile hatırlamıyorum Mach olup sohbet başlayınca gördüm ama onunla ilk buluştuğumda yani ilk gördüğümde anlamıştım biliyor musun hissetmiştim onunla evleneceğimi bilmiyorum çok garip ama böyle olmuştuTinder'da birine güvenmek Trump'in Meksika göçüne okey vermesi kadar ciddi bir şey.
Konumu yavaş yavaş terk edin benceDetay vermezseniz , yaşını söylerken bile ‘sanırım benden 5 yaş büyük’ derseniz, evli olup olmadığı hakkında hatta sevgilisinin bile var olup olmadığı hakkında bilgi sahibi değilseniz o kişiyi tanımıyor anlamına gelir bu. Ortak tanıdığınız varsa o kişiyle bu bilgiler hakkında bilgi sahibi olmak çok da zor birşey değil.
Ayrıca ben sizin kucağa oturmanızı ima edecek tek bir cümle dahi kurmadım yorumumda
Benim de netten tanışma. Yaklaşık 15 senelik birliktelik (flört devresi de dahil) Mumla arasam bulamazdım, çok şükür. Ama binde bir olduğu da bir gerçekBu beni bir tık üzdü eşimle tinder’dan tanışmıştım
Kaç yıllık evlisin merak ettim.Gençlik heyecanı diyelim üzerinden yıllar geçti üstelik eşimi sağa kaydırdığımı bile hatırlamıyorum Mach olup sohbet başlayınca gördüm ama onunla ilk buluştuğumda yani ilk gördüğümde anlamıştım biliyor musun hissetmiştim onunla evleneceğimi bilmiyorum çok garip ama böyle olmuştu
Ya ben buna inanmıyordum ama çok ilginç ben de hissettim. Kaç yıl sevgili olduğum insanda dahi hissetmemiştim, eşimle tanıştığım günün ertesi günü ben de hissettim..Gençlik heyecanı diyelim üzerinden yıllar geçti üstelik eşimi sağa kaydırdığımı bile hatırlamıyorum Mach olup sohbet başlayınca gördüm ama onunla ilk buluştuğumda yani ilk gördüğümde anlamıştım biliyor musun hissetmiştim onunla evleneceğimi bilmiyorum çok garip ama böyle olmuştu
Evet bizimki şans diyelim bende çok seviyorum eşimi çok nazik,kibar ve çok duygusal biri inanir misiniz 7 yıl olacak bırakın bana veya bir başkasına küfürü ağzından salak kelimesini bile duymamisimdir bana saygısızlığı hiç olmadı kimseyi yargılamaz kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz der zaman ve beni en çok etkileyen tarafı buyduBenim de netten tanışma. Yaklaşık 15 senelik birliktelik (flört devresi de dahil) Mumla arasam bulamazdım, çok şükür. Ama binde bir olduğu da bir gerçek
3,5 yıllık evliyim 9 aylıkta oğlum varKaç yıllık evlisin merak ettim.
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsinEvet bizimki şans diyelim bende çok seviyorum eşimi çok nazik,kibar ve çok duygusal biri inanir misiniz 7 yıl olacak bırakın bana veya bir başkasına küfürü ağzından salak kelimesini bile duymamisimdir bana saygısızlığı hiç olmadı kimseyi yargılamaz kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz der zaman ve beni en çok etkileyen tarafı buydu
Amiiin cumlemizinkini inşallahMaşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
Sizin tavsiyeniz üzerine değil, cahilliğinize tahammül edemeyişimdendir konunuzdan uzaklaşma sebebimKonumu yavaş yavaş terk edin bence
KuskunçSizin tavsiyeniz üzerine değil, cahilliğinize tahammül edemeyişimdendir konunuzdan uzaklaşma sebebim
O zaman maşallah. Tinder mandır gönül yapandır3,5 yıllık evliyim 9 aylıkta oğlum var
Tinder’ı amacı dışında kullanan nadir çiftlerdeniz diyelim benim niyetim öylesine insanlarla yazışıp flört etmekti bence eşiminde buydu ama bilemezdim çok aşık olacağımıO zaman maşallah. Tinder mandır gönül yapandır
Nasıl tatlısın yaaaa :)
Ay bu arada not düşeyim hikayelerde kendimi değil hafta sonu gezimden manzaralar paylaşmıştım ( bu önemli bir detay mı bilemedim)
Kendini paylaş kızım dağı taşı neden koyuyorsun
Çakaalll.