- 24 Kasım 2023
- 289
- 36
- 18
- 27
- Konu Sahibi meltemgul8
-
Pik olmuş yarın çatlar muhtemelenKızlar sizce pik olup çatlamış mı ovülasyon testim
Sanki 11 ide pik gibi geldi banaPik olmuş yarın çatlar muhtemelen
Kızlar bugünde böyle çıktıPco varmı canım sende
Bugünde böyleHenüz pik görmemişsiniz.Biraz daha var bence pik görmenize.T-C Aynı koyulukta olmalı sizde henüz aynı koyulukta değil.
Yarın olur pikKızlar bugünde böyle çıktı
Pcosluları yanıltıyor bu testler diyorlar doğru mudur detaylı bir bilginiz var mı acabaPco varmı canım sende
Valla yoruldumYarın olur pik
Bence pcoslu olanlar için bu testler kolaylık sağlıyor çünkü pcoslarda ne zaman yumurtlama görünüyor belli olmuyor bu testlerle anlıyoruzPcosluları yanıltıyor bu testler diyorlar doğru mudur detaylı bir bilginiz var mı acaba
Bu konuda katılıyorum ama sürekli pik varmış gibi görünüyor yumurta tam büyüme sağlamadığı için diyorlar ama bilemiyorum dediğim gibi çok bilgi sahibi değilimBence pcoslu olanlar için bu testler kolaylık sağlıyor çünkü pcoslarda ne zaman yumurtlama görünüyor belli olmuyor bu testlerle anlıyoruz
Kuzum ben uzun zamandır yaşıyordum bu sorunu ama birkaç şey yaptım düzledi sende eğer istersen anlatırımBu konuda katılıyorum ama sürekli pik varmış gibi görünüyor yumurta tam büyüme sağlamadığı için diyorlar ama bilemiyorum dediğim gibi çok bilgi sahibi değilim
Hamile olabilirsiniz bir gebelik testi yapın hepsi pik gibi duruyorKızlar bugünde böyle çıktı
Evet pco varsa uygulanan tedavilerde hormanlar etkilendiği için ya hiç çizgi koyulaşmıyor yada tam tersi durumlar yaşanıyor ovülasyon testini araştırırken öğrendim bendePcosluları yanıltıyor bu testler diyorlar doğru mudur detaylı bir bilginiz var mı acaba
Hamile olabilirsiniz bir gebelik testi yapın hepsi pik gibi duruy
Perşembe günü yapayım bir testHamile olabilirsiniz bir gebelik testi yapın hepsi pik gibi duruyor
Evet sevinirimKuzum ben uzun zamandır yaşıyordum bu sorunu ama birkaç şey yaptım düzledi sende eğer istersen anlatırım
Kızlarrrr lütfen biri yazsın moralim çok bozulduKızlar bilen biri bana da yazabilir mi adetin 6. Günü doktor 17 mm kist var dedi. Bugün adetin 11.gunu bugün yumurtlamam lazım normalde ama ikinci çizgi hiç çıkmıyor. Bu kist yüzünden bu ay yumurtlama olmuycak mi yoksa iki gündür göğüslerim çok ağrıyor. Bu kist yumurtlamayı baskılar mi hiç umudum kalmadı bu aydan da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?