• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon nasıl

Kızlar bilen biri bana da yazabilir mi adetin 6. Günü doktor 17 mm kist var dedi. Bugün adetin 11.gunu bugün yumurtlamam lazım normalde ama ikinci çizgi hiç çıkmıyor. Bu kist yüzünden bu ay yumurtlama olmuycak mi yoksa iki gündür göğüslerim çok ağrıyor. Bu kist yumurtlamayı baskılar mi hiç umudum kalmadı bu aydan da.
Canım soğan kürü uygula soğanı kaynat suyunu ılıtıp iç kistin küçülür oytun erbaşın videolarınada bakabilirsin çok faydalı bilgiler veriyor hayıt otunuda bu doktordan duydum

Canım soğan kürü uygula soğanı kaynat suyunu ılıtıp iç kistin küçülür oytun erbaşın videolarınada bakabilirsin çok faydalı bilgiler veriyor hayıt otunuda bu doktordan duydum
Soğanı çiğ yiyorum kaynatmaya da bakayım. İşte ilaçla hormonumu bozdugum için kendime kızıyorum soğanı da deneyeyim

Kuşum iki üç tane büyük havucu uzun uzun kes 5 su bardağı suda 20 dakika kaynat diğer taraftan 8 tane kuru inciri elinle ikiye üçe böl 4 su bardağında 15 dakika kaynat altını kapattıktan sonra ne çok sıcak ne soğuk olacak bunları cam kavanozda birleştir tortularını ye azar azar karıştırdığın suyuda her gün bir sabah bir akşam olacak şekilde iç 21 gün yapılacak bu adet bittiği gün. Daha sonra her gün 45 dakika hızlı tempo yürüyüş her gün mutlaka yeşillik iki yumurta yenilecek karbonhidrattan uzak dur günde 1.5 litre su iç

Selam kızlar 10 Ocak Cuma akşamı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. 11 inden itibaren hep koyu ilerliyordu. Sizce bugün çatlamış mıdır?
F50D8433-8CF4-448D-9FB0-76B91BF7AC05.jpeg

4 cmdi. Ağustosta öğrendim eylüle kadar günde iki kere olmak üzere düzenli kullandım. Eylül'de 16 mm olmuştu, Eylül sonuna kadar da tamamen bitti
Çok çok teşekkür ederim umut oldun bana. Kadın doguma gitmek istemiyorum artık. Bekliyelim geçecek deyip gönderiyor. Bu süreçte yumurtlamam olsa dert etmiycem en azından hamile kalmak için şansım olacak ve adet göreceğim 😔

Çok çok teşekkür ederim umut oldun bana. Kadın doguma gitmek istemiyorum artık. Bekliyelim geçecek deyip gönderiyor. Bu süreçte yumurtlamam olsa dert etmiycem en azından hamile kalmak için şansım olacak ve adet göreceğim 😔
Hayıt tohumu kullanmanı tavsiye ederim, hem yumurtalamaya yardımcı hemde kiste çok iyi geliyor

Back