- 23 Ağustos 2012
- 50.043
- 1
- 232.412
- 898
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
O kuruma gitme bahaneniz var mi?
En temizi bu, konu sahibesi ultra havalı giyinip gider cakasını satar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kuruma gitme bahaneniz var mi?
fena fikir değilmişhemen kucağına oturacağım anlamına gelmiyor
Adamm bana evlılık adamı değil gibi geldiMerhaba hanımlar,
Uzun süredir stalkladığım biri vardı. Kendisi çok başarılı bir akademisyen ve benden sanırım 5 yaş büyük (40 yaş). Ben şöyle bi fotosunu gördüm ve bayağı bi etkilendim. Dün instada gezinirken dedim ki amann bas tuşa gitsin. Takip isteği yolladım. Ardından bi baktım bana istek yollamış o da ve hemen ardından arka arkaya attığım 3 hikayemi beğendi. Biliyorum bu bir anlama gelmiyor ama bu işi nasıl oldurabiliriz sizce? Adam evli değil ve sanırım sevgilisi filan da yok. Gerçi o yaşa gelmiş ve dışarıdan kaliteli gözüken bir adamın yalnızlığıda göz korkutmuyor değil. Tabi bunların hepsi bir varsayım. Bu işi nasıl oldurabileceğimi size sormak istedim sadece :)
İlk günden sizin pek çok hikayenizi beğenirken acaba kaç farklı kişinin hikayelerini beğenmiştir. Konuşun, görüşün, takılım, ama üzerine kafa yoracak, hayal kuracak kadar büyütmeyin.Merhaba hanımlar,
Uzun süredir stalkladığım biri vardı. Kendisi çok başarılı bir akademisyen ve benden sanırım 5 yaş büyük (40 yaş). Ben şöyle bi fotosunu gördüm ve bayağı bi etkilendim. Dün instada gezinirken dedim ki amann bas tuşa gitsin. Takip isteği yolladım. Ardından bi baktım bana istek yollamış o da ve hemen ardından arka arkaya attığım 3 hikayemi beğendi. Biliyorum bu bir anlama gelmiyor ama bu işi nasıl oldurabiliriz sizce? Adam evli değil ve sanırım sevgilisi filan da yok. Gerçi o yaşa gelmiş ve dışarıdan kaliteli gözüken bir adamın yalnızlığıda göz korkutmuyor değil. Tabi bunların hepsi bir varsayım. Bu işi nasıl oldurabileceğimi size sormak istedim sadece :)
Neye göreAdamm bana evlılık adamı değil gibi geldi
Yani kaç yasına gelmış. Hala bırı eklıyo ateşler fln atıyor. Bılmıorum. Ergen ergen tavırlar. Bı baskası eklese yıne aynısını yapar gıbıNeye göre