Canım suan erken. Sen her gün öğlen saatlerinde testi tekrarla. 10. Günündesin simdiden 2 gunde 1 iliski başla. Pik gorunce istersen 2 3 gün hep iliski yap ya da 2 gunde 1 devam et.(sperm sağlığı icin gun asiri yapmak daha iyi ama sen bilirsin) sonra bat gunu sabah test yaparsin o zaman cikar zaten var ya da yok. Simdiden basarilar
Yok canim cizgiler esit olunca yumurta olgunlasmis catlamaya hazir oluyor. 24-36 saat icinde yumurtan çatlıyor. Zaten yumurtanin da ömrü 24 saat. Yani sen pik görünce degerlendir 2 3 gun canim. Tutarsa nasip tabiCevapladığınız için teşekkür ederim. İki çizgide net olunca mı ilişki olmalı yoksa netleşip tekrar silikleşince mi ? Tam yumurtlama iki çizgi de net olduğunda mı oluyor ?
Yok canim cizgiler esit olunca yumurta olgunlasmis catlamaya hazir oluyor. 24-36 saat icinde yumurtan çatlıyor. Zaten yumurtanin da ömrü 24 saat. Yani sen pik görünce degerlendir 2 3 gun canim. Tutarsa nasip tabi
adetin bittiği gün 1 gün var 1 gün yok ilişkiye gir
bu kesın çözüm
buralara çok takılma daha çok yeni evlisin keyfini çıkar kocanın
Bugün pik olmuş canım doktorlar 2 günde bir ilişki öneriyor rabbim yazdıysa olur yarın siliklesirse yumurta çatlamış oluyorKızlar sizce bugün pik olmuş mu ? Eşim bugün nöbetçi ben yine de ne yap et gel dedim değerlendirdik bugün bir defa beraber olduk sürekli mi olmamız lazım işte olduğu için yine de değerlendirdik bir defa. Ayaklarımı diktim yarım saat yattım ama kalkınca yine aktı biraz. Gün içerisindeki ovülasyon testlerimi atıyorum flaşlı ve flaşsız olarak sizce pik mi ? Laboquick testin markası.
Pardon canım ben tarihlere bakmamışım yarını mutlaka degerlendirBugün pik olmuş canım doktorlar 2 günde bir ilişki öneriyor rabbim yazdıysa olur yarın siliklesirse yumurta çatlamış oluyor
Silikleşip çatlayınca ben oluyor yani iyi bir şey mi yeni evliyim bu konuları pek anlamıyorum açıklayabilir misiniz ??Bugün pik olmuş canım doktorlar 2 günde bir ilişki öneriyor rabbim yazdıysa olur yarın siliklesirse yumurta çatlamış oluyor
Pik ama değil mi ??? yarın sabah ve akşam değerlendirmek doğru olur mu ???Pardon canım ben tarihlere bakmamışım yarını mutlaka degerlendir
Pik ama değil mi ??? yarın sabah ve akşam değerlendirmek doğru olur mu ???
Değerlendireceğim canım inşallah ikimizde hayırlısına ulaşırız. Senin pik olan testlerinin görüntülerini ekler misin ? Benimki gibi mi ? Pik olmuş benim de değil mi? İlk defa yaptığım için tereddüt ediyorum hep.Benim de bugün pik oldu.Bugünü ve bugünden sonraki 3 günü (Çrşmbaya kadar) değerlendirin
Yumurtan çatlamak üzere Canım bugün yine test yap eğer silik çıkarsa yumurtam çatlamıştır eşinde sorun yoksa hergun degerlendirebilirsinizPik ama değil mi ??? yarın sabah ve akşam değerlendirmek doğru olur mu ???
Sabah hiç sıvı almadan ikinci idrarımla tekrar test yaptım böyle çıktı çatlamamış mı daha ??Yumurtan çatlamak üzere Canım bugün yine test yap eğer silik çıkarsa yumurtam çatlamıştır eşinde sorun yoksa hergun degerlendirebilirsiniz
Ovulosyon testi 1 ile 5 arası yapılır canım iyi sonuç almak için saat 3 4 gibi tekrarla ama su tuketme 2 saat oncesi5 siliklesmediyse daha catlamamistir5Sabah hiç sıvı almadan ikinci idrarımla tekrar test yaptım böyle çıktı çatlamamış mı daha ??
1 de tekrar yapacağım 3 de de tekrarlarım yine paylaşırım teşekkürler cevap verdiğin için canımOvulosyon testi 1 ile 5 arası yapılır canım iyi sonuç almak için saat 3 4 gibi tekrarla ama su tuketme 2 saat oncesi5 siliklesmediyse daha catlamamistir5