Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon (Lh) Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendireceğim canım inşallah ikimizde hayırlısına ulaşırız. Senin pik olan testlerinin görüntülerini ekler misin ? Benimki gibi mi ? Pik olmuş benim de değil mi? İlk defa yaptığım için tereddüt ediyorum hep.

Böyleydi benim bugün çatlama gördüm testte yani t çizgisi silikleşti

Eklentiler

• 78AA6A2A-48A2-40BD-8A15-22BFD139F835.jpeg
    78AA6A2A-48A2-40BD-8A15-22BFD139F835.jpeg
    229,8 KB · Görüntüleme: 470
Benimde bugün böyle

merhaba hamilelik var mı?

pic demek : t çizgisi c den daha koyu oldugu an (yani yum olacağı zaman)
senin testlerin yanlıs görmediysem t 5 kasım da 08.45 de pic olmuş 16.00 da silikleşmiş yani çatlamış demek ki yumurtan erken çatlamaya geçiyor.gönlünce olsun inşallah

merhaba hamilelik var mı?

pic demek : t çizgisi c den daha koyu oldugu an (yani yum olacağı zaman)
senin testlerin yanlıs görmediysem t 5 kasım da 08.45 de pic olmuş 16.00 da silikleşmiş yani çatlamış demek ki yumurtan erken çatlamaya geçiyor.gönlünce olsun inşallah
Hayır canım maalesef o zaman gebelik olmadı. Şuan tedavi görüyorum pco varmış bende. Klomen ve çatlatma iğnesi ile denedik. Bugün 9. Günüm iğneden sonraki bekliyorum

Hayır canım maalesef o zaman gebelik olmadı. Şuan tedavi görüyorum pco varmış bende. Klomen ve çatlatma iğnesi ile denedik. Bugün 9. Günüm iğneden sonraki bekliyorum

İnşallah saglıkla hamilelik gelir canım herşeyin çözümü var ölüm harici,gönlünce olsun

İnşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
canım sonuç ne oldu ben de geçen ay denedim aynı şekikde olmadı. doktor picos dedi. Bu ay ilaç verdi erteledim bir ay. soğan kürü yapacağım şehir dışında başka doktora gideceğim. duruma göre devam edeceğim.senin sonucu merak ettim

X