Şimdi sizin bugün mü adet olmanız gerekiyor tam anlayamadım acaba ovulasyon testlerini yapmakta geç mi kaldınız normalde adet biter bitmez takip etmeniz gerekiyorEki Görüntüle 3544637 14.02 normalde bat günü
35 günde olmaya başladım yaklasik 3 aydir aradaki uzamalari saymazsak, geçen ay 48. Günde adetim oldu.
Pcossun diyen doktor var normalsin diyende hormon testlerim normal çıktı
Ama ovulasyon kitlerim bu sekilde.
Pozitif olur mu bilen varmi
Bugun yumurtlama olarak gözüküyor adet 35 gün süre girince uygulamada 28 şubat olarak gozukuyorŞimdi sizin bugün mü adet olmanız gerekiyor tam anlayamadım acaba ovulasyon testlerini yapmakta geç mi kaldınız normalde adet biter bitmez takip etmeniz gerekiyor
Ha şimdi anladım o zaman daha yumurtlama olmamış hergün testinizi yapın T çizgisi C gibi kırımızı olana kadar daha yumurtlama olmamış siz takvime bakmayın onlar yumurtlamayı yüzde yüz bilemiyorBugun yumurtlama olarak gözüküyor adet 35 gün süre girince uygulamada 28 şubat olarak gozukuyor
Yani gecikme olabiliyor yumurtlamadaHa şimdi anladım o zaman daha yumurtlama olmamış hergün testinizi yapın T çizgisi C gibi kırımızı olana kadar daha yumurtlama olmamış siz takvime bakmayın onlar yumurtlamayı yüzde yüz bilemiyor
Tabi tabi adetleriniz düzensiz ve uzun sürdüğü için yumurtlamada geç olacaktır umudunuzu yitirmeyin inşallah birkaç güne kadar görürsünüz siz Pik görene kadar hergün testi aynı saatte yapmaya özen gösterin ondan önce iki saat su alımı yapmayın ki kesin sonuç alasınız Rabbim hayırlı zamanda kucağınızı sağlıklı hayırlı imanlı evlatlarla doldursun inşallahYani gecikme olabiliyor yumurtlamada
35 ten daha uzun olacak o zman adetler arasi süre
Devam edeyim ben teşekkür ederim saolun :)
Tabi tabi adetleriniz düzensiz ve uzun sürdüğü için yumurtlamada geç olacaktır umudunuzu yitirmeyin inşallah birkaç güne kadar görürsünüz siz Pik görene kadar hergün testi aynı saatte yapmaya özen gösterin ondan önce iki saat su alımı yapmayın ki kesin sonuç alasınız Rabbim hayırlı zamanda kucağınızı sağlıklı hayırlı imanlı evlatlarla doldursun inşallah
tammdir devam ediyorum moralimi çok düzelttiniz Allah razı olsun sizden çok saolun amin amin insallah Rabbım isteyen herkese hayırlı en güzel vakitte versin insallah hayırlı imanli evlat
Sizden de inşallah ne demek rica ederimAmin inşallah bir sıkıntı olursa yine buraya atın elimizden geldiğince cevaplarız inşallah
Canım bugünü değerlendirirsin hala şansın yüksekEki Görüntüle 3545019 dünkü test kuruyunca böyle olmuş bugün farkettim şok oldum bugün şimdi test yaptım bekliyorum ne yapmam lazım dünü degerlendirmemistik
Diğer tüm testler islakken neyse kuruyunca da aynı olurdu
Aynı saatlerde 2 saat su içmeden yapıyorum hepsini
Öyle yapayım çok saolunCanım bugünü değerlendirirsin hala şansın yüksek
sperm 72 saat kalabiliyor ya yumurtalama gününde çatladıgı zamanı da değerlendirmesi de yüksek sen 2 günü güzelce değerlendir inşallah güzelce hayırlı haberi alırsın inşallahÖyle yapayım çok saolun
Böyle bisey oluyor mu çok şaşırdım
İnşallah hayırlısıyla ihtimal yuksektir olur çok üzüldüm
Çok saolun Allah razı olsun Rahatlattiniz beni Rabbimde sizi rahatlatsin inşallah hemen değerlendiriyorum bu iki üç günü insallahsperm 72 saat kalabiliyor ya yumurtalama gününde çatladıgı zamanı da değerlendirmesi de yüksek sen 2 günü güzelce değerlendir inşallah güzelce hayırlı haberi alırsın inşallah
Hiç sorun değil siz bugünü değerlendirin ve test yapmaya devam edin zaten Pik oldu mu üç günü değerlendirdin mi yeterli olur inşallahEki Görüntüle 3545019 dünkü test kuruyunca böyle olmuş bugün farkettim şok oldum bugün şimdi test yaptım bekliyorum ne yapmam lazım dünü degerlendirmemistik
Diğer tüm testler islakken neyse kuruyunca da aynı olurdu
Aynı saatlerde 2 saat su içmeden yapıyorum hepsini
Birde Pik olmuş değil mi bu testHiç sorun değil siz bugünü değerlendirin ve test yapmaya devam edin zaten Pik oldu mu üç günü değerlendirdin mi yeterli olur inşallah
Evet pik görünüyor silik olana kadar testte devam edin rica ederimBirde Pik olmuş değil mi bu test
Biz bu uç günü degerlendiriyoruz inşallah çok saolun teşekkür ederim
Tmmdir teşekkür ederimEvet pik görünüyor silik olana kadar testte devam edin rica ederiminşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba, bat sat ne demek burda duydum ilk kez :)Eki Görüntüle 3544637 14.02 normalde bat günü
35 günde olmaya başladım yaklasik 3 aydir aradaki uzamalari saymazsak, geçen ay 48. Günde adetim oldu.
Pcossun diyen doktor var normalsin diyende hormon testlerim normal çıktı
Ama ovulasyon kitlerim bu sekilde.
Pozitif olur mu bilen varmi
Bende yeni öğrendim internette farklı yazıyorduMerhaba, bat sat ne demek burda duydum ilk kez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?