- 2 Mayıs 2020
- 423
- 175
- 33
- 29
- Konu Sahibi feyzakbulut
-
İnşAllah gerek kalmadan rabbim nasip eder İnşAllah canım benimAmin inşallah canım.ben de varmış sıkıntı canım yeni ogrendik sayılır. Genetik bir rahatsızlık.tedavisi için kortizon kullanıyorum. 4 aydır her şey normale döndü birkac ay daha böyle deneyip olmazsa tüp bebek başlayacağım
İnşallah canim. Rabbim en kısa zamanda hepimizi sevindirsinİnşAllah gerek kalmadan rabbim nasip eder İnşAllah canım benim
İnşAllah canımİnşallah canim. Rabbim en kısa zamanda hepimizi sevindirsin
Canım brnim yumurta daha catlamamis sanki nedenli acaba yaİnşAllah canım
Canım hala devam ediyordur yumurtan daha çatlamadı demekki öğlene doğru ya da akşama bidaha tekrarla testi , sıvı alımını falan kestinn demi iki saat öncesindenCanım brnim yumurta daha catlamamis sanki nedenli acaba ya
Evet canim 3 saattir felan sıvı alımı yokCanım hala devam ediyordur yumurtan daha çatlamadı demekki öğlene doğru ya da akşama bidaha tekrarla testi , sıvı alımını falan kestinn demi iki saat öncesinden
Bende akşam yaptığımda silik çıkmıştı birazdan ben de yapıcam tekrardan canım o zaman atarım benimkini de sen sonra bidaha tekrarla bakalım değişkenlik gösteren bişeymişEvet canim 3 saattir felan sıvı alımı yok
Tamam canim. Ben de akşam tekrarlaliyimBende akşam yaptığımda silik çıkmıştı birazdan ben de yapıcam tekrardan canım o zaman atarım benimkini de sen sonra bidaha tekrarla bakalım değişkenlik gösteren bişeymiş
Tamam canim. Ben de akşam tekrarlaliyim
[/QUOT
Tamam canım bence öğleden sonra da tekratlayabilirsin
Canım üstteki bugünün alttaki dünün.birazcik rengi açılmış sanki demi bugünTamam canim. Ben de akşam tekrarlaliyim
Canım üstteki bugünün alttaki dünün.birazcik rengi açılmış sanki demi bugün
Durdukça değişiyor gibi de ya garip. Laboquikti markası.Aynen canım dün ki daha koyu bugün ki silik
Durdukça değişiyor gibi de ya garip. Laboquikti markası.
Seninki kesin çatlamış canım hadi hayırlı olsunBende de şuan böyle gösteriyor canım
Bugün de önemliydi demi canımSen
Seninki kesin çatlamış canım hadi hayırlı olsun
Evet canim pille beraber 3 gün demişlerdi banaBugün de önemliydi demi canım
Evet canim pille beraber 3 gün demişlerdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?