- 24 Mart 2017
- 684
- 536
- 103
- Konu Sahibi feyzakbulut
Benim yumurtanin son hali canim
Tamam canım saol![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım saol![]()
Olmuş çatlama canım hadi hayırlı olsun bundan sonraki yani bugün ve beş gün çok önemli , inşAllah hayırlısı olurBenim yumurtanin son hali canim
İnşallah canimOlmuş çatlama canım hadi hayırlı olsun bundan sonraki yani bugün ve beş gün çok önemli , inşAllah hayırlısı olur![]()
Amin kuzum inşAllah bolca zikir ve dua etTamamen çatladı artık ikimizinde. İnşallah iki hafta sonra güzel haber alırız ya şu günün hurmetine
Amin kuzum inşAllah bolca zikir ve dua et
Tamam inşallah kacirmayalim bu fırsatı bana da dua et ben de ederim inşallah1000 tane ihlas bugün okumak için iyiymiş
İnAllah canım benim ederimTamam inşallah kacirmayalim bu fırsatı bana da dua et ben de ederim inşallah![]()
Merhaba canım bugün dahil 3 gün değerlendir. Ve yarın da ayni saatte yap catlamadan emin ol. Mesela benim 2 gün koyu oldu. Senin de öyle olursa o zaman 4 gün değerlendir. Adet dongun kısaysa 24 25 gibi HCG yükselince de yukselirmis lh. Rabbim hayırlısıni versinKızlar yardımcı olur muusnz ovülasyon testi aldım bugün yaptım böyle çıktı bi yorumlar mısınız adetimin 22.günündeyim yeni mi yumurtluyrm acaba
Canım 33-34-35günde bi adet oluyorumnMerhaba canım bugün dahil 3 gün değerlendir. Ve yarın da ayni saatte yap catlamadan emin ol. Mesela benim 2 gün koyu oldu. Senin de öyle olursa o zaman 4 gün değerlendir. Adet dongun kısaysa 24 25 gibi HCG yükselince de yukselirmis lh. Rabbim hayırlısıni versin
O zaman belki yeni yumurtlama olmuştur canım. Değerlendir mutlaka 3 gunCanım 33-34-35günde bi adet oluyorumn