- 2 Mayıs 2020
- 423
- 175
- 33
- 29
- Konu Sahibi feyzakbulut
-
Arkadaş gebelik değil ovulasyon testi yapmış canımSilikde ciksa var demektir en net ogrenmenin yolu kan testi hayirlisi olsun :))
Canım yumurta olmuş çatlama da olmuş değerlendir mutlaka. Bide bu 12de yaptığın teste 2 saat önce sıvı alımını kestin mı oda önemliŞimdi ki yaptığım test biraz silik çıktı bişey anlamadım yani bundan sonrasını değerlendirecekmiyim silik çıkması ne anlama geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Bir buçuk saat önce kestim canım sabahta ikinci idrarla beraber yapmıştımCanım yumurta olmuş çatlama da olmuş değerlendir mutlaka. Bide bu 12de yaptığın teste 2 saat önce sıvı alımını kestin mı oda önemli
Arkadaş gebelik değil ovulasyon testi yapmış canım
Canım köyü olduğu gün başla değerlendirmeye 3 gün önmli diye biliyorum . O günden itibaren 3 günü boş geçme. Bende ovulasyon testi yapıyorum hala köyü çizgiyi yakalayamadım. Pko var mı sizde
Silikde ciksa var demektir en net ogrenmenin yolu kan testi hayirlisi olsun :))
Merhaba benim de testim bugün bu şekilde pik yaptı. Sayfada sordum bugünle birlikte 3 gün değerlendir dediler. 1 saat uzan duşu da birazcık geç al ılık suyla al dediler.
Hem yumurtlama hem de çatlamayı yakalamışsınız. Günde iki teste gerek yok ki :) her gün aynı saatte yaparak da yakalarsınız
Allah razı olsun canım sende hayirli haberler alırsın inşallahYok canım , ilk defa ovulasyon testi yapıyorum 1 yıllık evliyim hiç gebelik geçirmedim İnşAllah rabbim nasip eder , sende en kısa zaman da yakalarsın çizgiyi İnşAllah kuzum
Sabah yaptım bidaha yapmadım canim.yarin sabah yapicamSende de var canım ben ilk defa yaptım o yüzden biraz acemiyim belki de senin de olmuştur çatlama daha test yaptın mı
İnşAllah canımAllah razı olsun canım sende hayirli haberler alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?