Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon ilk defa yaptım yardım ederseniz sevinirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi ki yaptığım test biraz silik çıktı bişey anlamadım yani bundan sonrasını değerlendirecekmiyim silik çıkması ne anlama geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Böyle oldu

Eklentiler

• 13820E19-00F1-4B15-BF0E-F9DA5821066B.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 419E5498-63A3-479E-B63E-1DF86B0D37B0.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 33
Canım köyü olduğu gün başla değerlendirmeye 3 gün önmli diye biliyorum . O günden itibaren 3 günü boş geçme. Bende ovulasyon testi yapıyorum hala köyü çizgiyi yakalayamadım. Pko var mı sizde

Şimdi ki yaptığım test biraz silik çıktı bişey anlamadım yani bundan sonrasını değerlendirecekmiyim silik çıkması ne anlama geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım yumurta olmuş çatlama da olmuş değerlendir mutlaka. Bide bu 12de yaptığın teste 2 saat önce sıvı alımını kestin mı oda önemli

Yok canım , ilk defa ovulasyon testi yapıyorum 1 yıllık evliyim hiç gebelik geçirmedim İnşAllah rabbim nasip eder , sende en kısa zaman da yakalarsın çizgiyi İnşAllah kuzum

Hem yumurtlama hem de çatlamayı yakalamışsınız. Günde iki teste gerek yok ki :) her gün aynı saatte yaparak da yakalarsınız

Merhaba benim de testim bugün bu şekilde pik yaptı. Sayfada sordum bugünle birlikte 3 gün değerlendir dediler. 1 saat uzan duşu da birazcık geç al ılık suyla al dediler.

Sende de var canım ben ilk defa yaptım o yüzden biraz acemiyim belki de senin de olmuştur çatlama daha test yaptın mı

Kızlar bide bugünü değerlendirdikten sonra yanma şeklinde ağrım oldu duramadım bildiğiniz çok fazla acıdı canım niye olabilir yumurtlama ile alakası olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…