- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi feyzakbulut
-
Değerlendirmeyi unutmayın 3 gün. İnşallah olur ❤İlk defa yaptım canım o yüzden daha acemiyim bir site de okudum akşama bidaha yapın diye yumurtlamayı gördükten sonra o yüzden yapmıştım
İnşAllah canımDeğerlendirmeyi unutmayın 3 gün. İnşallah olur ❤
Olduğunu sanmıyorum. İdrarda yanma varsa doktora görünmelisin idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Değilse de ilişkiyle alakalıdır diye düşünüyorumKızlar bide bugünü değerlendirdikten sonra yanma şeklinde ağrım oldu duramadım bildiğiniz çok fazla acıdı canım niye olabilir yumurtlama ile alakası olabilir mi
Öncesinde yani ilk evlendiğim sıralar geçirdim canım hafta geçmeden tekrarlıyordu 3 -4 ay sürdü böyle ama son zamanlar da geçmişti şükür , idrara sıkışıyordum ama çıkamıyordum bugün öyle olmadı ama yanma şeklinde ağrım oldu İnşAllah öyle olmamıştır değerlendireceğim günde öyle olduysa çok üzülürüm , sizce etkiler mi öyle bişey olduysaOlduğunu sanmıyorum. İdrarda yanma varsa doktora görünmelisin idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Değilse de ilişkiyle alakalıdır diye düşünüyorum
Çok yoğun değilse gebelik oluşumunu etkilemez herhalde. Benim hamile bir arkadaşım var gebeliğinin başında idrar yolu enfeksiyonu yaşadı tedavisini yaptılar geçtiÖncesinde yani ilk evlendiğim sıralar geçirdim canım hafta geçmeden tekrarlıyordu 3 -4 ay sürdü böyle ama son zamanlar da geçmişti şükür , idrara sıkışıyordum ama çıkamıyordum bugün öyle olmadı ama yanma şeklinde ağrım oldu İnşAllah öyle olmamıştır değerlendireceğim günde öyle olduysa çok üzülürüm , sizce etkiler mi öyle bişey olduysa
İnşAllah canım İnşAllahÇok yoğun değilse gebelik oluşumunu etkilemez herhalde. Benim hamile bir arkadaşım var gebeliğinin başında idrar yolu enfeksiyonu yaşadı tedavisini yaptılar geçti
Anladım canım , sen demi ilk defa yapıyorsun gebelik var mı hiçSabah yaptım bidaha yapmadım canim.yarin sabah yapicam
Çocuğum yok. Bu ay ovulasyon testi kullandım batı bekliyorum:)İnşAllah canım İnşAllahSiz de var mı gebelik falan
Anladım canım İnşAllah hayırlı sonuçlar alırsınÇocuğum yok. Bu ay ovulasyon testi kullandım batı bekliyorum:)
Hepimiz alalım inşallah ❤Anladım canım İnşAllah hayırlı sonuçlar alırsın
Bolca zikir çekebilirsin beklerken ya evvel ya musavvir ya harisHepimiz alalım inşallah ❤
Bolca zikir çekebilirsin beklerken ya evvel ya musavvir ya haris☺
İnşAllah canım Allah razı olsunÇatlamayı yakalamışsınız testle hayırlı haberler alırsınız inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin
Her gün Meryem Suresi dinlemeye çalışıyorum. Bunu da yapayım çook teşekkürler ❤❤Bolca zikir çekebilirsin beklerken ya evvel ya musavvir ya haris☺
Bende dinleyim bundan sonra ne demekHer gün Meryem Suresi dinlemeye çalışıyorum. Bunu da yapayım çook teşekkürler ❤❤
❤❤ kabul olsun vesile olsunn ❤Bende dinleyim bundan sonra ne demek
İnşAllah canım❤❤ kabul olsun vesile olsunn ❤
Ben de ilk kez yapıyorum canım hiç gebelik yok 4 yıl olduAnladım canım , sen demi ilk defa yapıyorsun gebelik var mı hiç
Nasip eder rabbim İnşAllah canım , eşinde mi sıkıntı var sperm sayısı falan nasıl bizimki düşük birazBen de ilk kez yapıyorum canım hiç gebelik yok 4 yıl oldu
Amin inşallah canım.ben de varmış sıkıntı canım yeni ogrendik sayılır. Genetik bir rahatsızlık.tedavisi için kortizon kullanıyorum. 4 aydır her şey normale döndü birkac ay daha böyle deneyip olmazsa tüp bebek başlayacağımNasip eder rabbim İnşAllah canım , eşinde mi sıkıntı var sperm sayısı falan nasıl bizimki düşük biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?