Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon ilk defa yaptım yardım ederseniz sevinirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bide bugünü değerlendirdikten sonra yanma şeklinde ağrım oldu duramadım bildiğiniz çok fazla acıdı canım niye olabilir yumurtlama ile alakası olabilir mi
Olduğunu sanmıyorum. İdrarda yanma varsa doktora görünmelisin idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Değilse de ilişkiyle alakalıdır diye düşünüyorum

Olduğunu sanmıyorum. İdrarda yanma varsa doktora görünmelisin idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Değilse de ilişkiyle alakalıdır diye düşünüyorum
Öncesinde yani ilk evlendiğim sıralar geçirdim canım hafta geçmeden tekrarlıyordu 3 -4 ay sürdü böyle ama son zamanlar da geçmişti şükür , idrara sıkışıyordum ama çıkamıyordum bugün öyle olmadı ama yanma şeklinde ağrım oldu İnşAllah öyle olmamıştır değerlendireceğim günde öyle olduysa çok üzülürüm , sizce etkiler mi öyle bişey olduysa

Çok yoğun değilse gebelik oluşumunu etkilemez herhalde. Benim hamile bir arkadaşım var gebeliğinin başında idrar yolu enfeksiyonu yaşadı tedavisini yaptılar geçti

Nasip eder rabbim İnşAllah canım , eşinde mi sıkıntı var sperm sayısı falan nasıl bizimki düşük biraz
Amin inşallah canım.ben de varmış sıkıntı canım yeni ogrendik sayılır. Genetik bir rahatsızlık.tedavisi için kortizon kullanıyorum. 4 aydır her şey normale döndü birkac ay daha böyle deneyip olmazsa tüp bebek başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…