A anstz05 Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 181 45 13 23 Bugün 00:00 Konu Sahibi Konu Sahibi anstz05 #81 husedaa .!.: Canım bende bu sabah test yaptım tertemiz hiç gölge bile belirmedi. Muhtemelen bende bir iki güne regl olurum. Isım hala düşmedi yüksek ama bu ay da olmadı hissediyorum yarın veya salı düşer yüksek ihtimalle Genişletmek için tıkla... İnşallah senin düşmez canım
husedaa .!.: Canım bende bu sabah test yaptım tertemiz hiç gölge bile belirmedi. Muhtemelen bende bir iki güne regl olurum. Isım hala düşmedi yüksek ama bu ay da olmadı hissediyorum yarın veya salı düşer yüksek ihtimalle Genişletmek için tıkla... İnşallah senin düşmez canım
H husedaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 42 11 3 26 Bugün 10:56 Konu Sahibi Konu Sahibi anstz05 #82 anstz05 .!.: İnşallah senin düşmez canım Genişletmek için tıkla... Canım naptın nasıl durumlar? Benim bu sabah ısım düştü maalesef bugün veya yarın kesin regl olurum
anstz05 .!.: İnşallah senin düşmez canım Genişletmek için tıkla... Canım naptın nasıl durumlar? Benim bu sabah ısım düştü maalesef bugün veya yarın kesin regl olurum