Bak aslında seninde lh fsh çok geçmemiş pcos olunca fsh 5 ise lh 15 çıkıyormuş daha yüksek şekilde bende bu ayrımı dün öğrendim sağ taraftan hiç yumurtlamadığımı düşünmüyorum üstelik kistlerden dolayı bi kere gittim doktora solda 1 yumurta vardı sağ tarafım pcodan görünmüyor zaten progesteron hormonum gebe olmama rağmen düşük çıktı normalde 20-25lerde çıkması gerekirken 9 çıktı bende pcosla mı alakalı acabaBenim hem sağda hem solda polikistik görünüm var aslında benim lh 7 fsh 5 çıkmış bu iki katı olayını bilmiyorum ama doktor progesteronun düşük hormonlarında da var pcos belirtisi dedi
Evet işte aslında lh yüksek olduğu için pcoslularda ovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor ama benim lh gayet normal düzeylerde senin progesteron da yine normal değerlerde çıkmış belki hamilelik için düşüktür ama ben geçen regl olduğumda verdim kanı progesteron 0.2 çıktı normal değerin altında yaniBak aslında seninde lh fsh çok geçmemiş pcos olunca fsh 5 ise lh 15 çıkıyormuş daha yüksek şekilde bende bu ayrımı dün öğrendim sağ taraftan hiç yumurtlamadığımı düşünmüyorum üstelik kistlerden dolayı bi kere gittim doktora solda 1 yumurta vardı sağ tarafım pcodan görünmüyor zaten progesteron hormonum gebe olmama rağmen düşük çıktı normalde 20-25lerde çıkması gerekirken 9 çıktı bende pcosla mı alakalı acabayumurtam çatladı mı diye baktığımızda 21 falan çıkmıştı
Realken bakıldı mı hiç bilemiyorum şu an ama lh hormonumuz aşırı yüksek değil bence yumurtlama olduğu zaman bu hormon 20-80 referans arası oluyormuş pikler bu durumda yanıltıcı olamaz bence bizdeEvet işte aslında lh yüksek olduğu için pcoslularda ovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor ama benim lh gayet normal düzeylerde senin progesteron da yine normal değerlerde çıkmış belki hamilelik için düşüktür ama ben geçen regl olduğumda verdim kanı progesteron 2 çıktı normal değerin altında biraz
Birde sıvı alımını kesin diyorlar o zaman ben bunu yaptığımda nasıl yaptım hatırlamıyorum gebelik testi yerine yaptığım için öğlen yapmıştım ama sıvı alımı olunca seyreliyormuş mesela pik ise bile öyle çıkmayabilirmişRealken bakıldı mı hiç bilemiyorum şu an ama lh hormonumuz aşırı yüksek değil bence yumurtlama olduğu zaman bu hormon 20-80 referans arası oluyormuş pikler bu durumda yanıltıcı olamaz bence bizde
Bende bu ovülasyon testlerini henüz 2 aydır deniyorum ama işte bi emin olamadım yumurtlama olmazsa da lh hormonu dalgalanmalar yapabilir diye bir bilgi okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum reglim 13. Gününde de doktor yumurtalarıma bakıp çatlayacak yumurta gözükmüyor demişti hiç baskın bi tame yoktu hepsi aynı boyuttaydı 24. Gün pik gördüm bu ay 11 gün sonra bir yumurta büyüyüp çatlamış mıdır bilemiyorumRealken bakıldı mı hiç bilemiyorum şu an ama lh hormonumuz aşırı yüksek değil bence yumurtlama olduğu zaman bu hormon 20-80 referans arası oluyormuş pikler bu durumda yanıltıcı olamaz bence bizde
Canım günlerdir yani hamile olduğumu öğrendiğim günden beri bu konulara bakıyorum evet pco olduğu için bizde pik gibi görüntüler çıkıyor ama asıl hormonlarımıza baktığımızda bizim lh hormonumuz düşük aslında 12-15 gibi lh hormonları olanlara göre internettende işte geçen baktım lh hormonu kaç olursa yumurtlama var demektir falan diye 20-80 deyince demek ki en az 20lere ulaştı ki testim pik oldu diye düşündüm birde biraz araştırma yaparsan pcos olanlarda hep geç yumurtlama olduğu için geç döllenme oluyorBende bu ovülasyon testlerini henüz 2 aydır deniyorum ama işte bi emin olamadım yumurtlama olmazsa da lh hormonu dalgalanmalar yapabilir diye bir bilgi okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum reglim 13. Gününde de doktor yumurtalarıma bakıp çatlayacak yumurta gözükmüyor demişti hiç baskın bi tame yoktu hepsi aynı boyuttaydı 24. Gün pik gördüm bu ay 11 gün sonra bir yumurta büyüyüp çatlamış mıdır bilemiyorum
Ayy hadi inşallah benim de bu ay işte böyle olmuş olabilir o zaman bakalım bat 11 mart gözüküyor daha 10 gün var belki pikten 2 gün önceki ilişkide tutma ihtimali de var o zaman bekleyip göreceğim artık bu ayı da belki bir sürpriz olurCanım günlerdir yani hamile olduğumu öğrendiğim günden beri bu konulara bakıyorum evet pco olduğu için bizde pik gibi görüntüler çıkıyor ama asıl hormonlarımıza baktığımızda bizim lh hormonumuz düşük aslında 12-15 gibi lh hormonları olanlara göre internettende işte geçen baktım lh hormonu kaç olursa yumurtlama var demektir falan diye 20-80 deyince demek ki en az 20lere ulaştı ki testim pik oldu diye düşündüm birde biraz araştırma yaparsan pcos olanlarda hep geç yumurtlama olduğu için geç döllenme oluyordiğer gebeliğimde 6+5 di öğrendiğimde doktorla ortalama bir hesap yaptığımızda 20 veya 23 günler arasında bir ilişkiden olmuş olduğunu çıkardık bu bir doktor daha var mfk diye duymuşsundur o da sanırım polikistik varsa yumurtlama 20. Günlerden sonra gibi bir şey demişti hatta bir ovulasyon sayfasına baktım yumurtlamayı çok geç görenler var
İnşallah inşallah sen Yinede pik gününden saymaya başla sıcaklığı yine değerlendirirsinAyy hadi inşallah benim de bu ay işte böyle olmuş olabilir o zaman bakalım bat 11 mart gözüküyor daha 10 gün var belki pikten 2 gün önceki ilişkide tutma ihtimali de var o zaman bekleyip göreceğim artık bu ayı da belki bir sürpriz olurteşekkür ederim canım bi nebze umut oldu söylediklerin rabbim bebişini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sabah yataktan kalkar kalkmaz koltuk altından ölçüm yapıyorum. Sizin dediğiniz daha sağlıklıymış araştırdım ama başlangıçta böyle ölçünce devam ettirdim. Olmazsa regl sonrası yataktan kalkmadan ölçeceğim.Bu derecelerde sabit ilerliyorsa bence siz 35,4 te yumurtlamışsınız gibi geldi bana yine de anlamak için bir döngüyü tamamlamak gerekiyor regl olana kadar ölçmeye devam edin. Bu arada nasıl ölçüm yapıyorsunuz? Sabahları yataktan kalkmadan aynı saatlerde dil altından yapılan ölçümler daha sağlıklı sonuçlar veriyor.
Evet evet nasıl başladıysanız öyle devam edin, illaki koltuk altı da dil altıyla paralel gidiyordur artış ve düşüş inşallah bebişiniz olur gerek kalmaz diğer ay sıcaklık takip etmenizeSabah yataktan kalkar kalkmaz koltuk altından ölçüm yapıyorum. Sizin dediğiniz daha sağlıklıymış araştırdım ama başlangıçta böyle ölçünce devam ettirdim. Olmazsa regl sonrası yataktan kalkmadan ölçeceğim.
Sağol canım. Çok yardımcı oldun. İnşallah senin de bu ay bebişin olur.Evet evet nasıl başladıysanız öyle devam edin, illaki koltuk altı da dil altıyla paralel gidiyordur artış ve düşüş inşallah bebişiniz olur gerek kalmaz diğer ay sıcaklık takip etmenize
Canım merhaba gün içinde bence sadece bir tane ölçüm eklemen daha sağlıklı olabilir aynı şeyi bende yaptım mesela gece sahur için kalktık ölçtüm 36,5 çıktı fakat normalde her sabah saat 8-9 arası ölçüm yaparım tekrar uyuyup alarmım çaldığında ölçtüm 36,7 çıktı sonra tekrar uyudum biraz önce uyandım 10.30 da sıcaklık 36,9 çıktı ama ben her zaman aynı saatte ölçtüğüm ısıyı 36,7 yi ekledim grafiğe. Ama 36,5 çıkması da sonuç olarak yüksek bir sıcaklık ve vücudumuzun bu şekilde sıcaklığını yükselten progesteron hormunuymuş. Progesteron hormonu da yumurtlamadan sonra artış gösterirmiş. Bence yumurtlaman olmuş ve bat tarihine kadar ölçüme devam etmez umarım hep yüksek devam eder
Bak canım benim grafiğimi ekleyeyim sana daha açıklayıcı olsun ben bu ay çok geç yumurtladım pcos olduğu için muhtemelen 24 veya 25 şubatta grafikte işaretlediğim iki gün muhtemel yumurtladığım gün bak vücut ısım nasıl artış göstermiş
Çok sağol canım 2. Ölçtüğüm her zamanki saatiydi onu baz alayım o zamanCanım merhaba gün içinde bence sadece bir tane ölçüm eklemen daha sağlıklı olabilir aynı şeyi bende yaptım mesela gece sahur için kalktık ölçtüm 36,5 çıktı fakat normalde her sabah saat 8-9 arası ölçüm yaparım tekrar uyuyup alarmım çaldığında ölçtüm 36,7 çıktı sonra tekrar uyudum biraz önce uyandım 10.30 da sıcaklık 36,9 çıktı ama ben her zaman aynı saatte ölçtüğüm ısıyı 36,7 yi ekledim grafiğe. Ama 36,5 çıkması da sonuç olarak yüksek bir sıcaklık ve vücudumuzun bu şekilde sıcaklığını yükselten progesteron hormunuymuş. Progesteron hormonu da yumurtlamadan sonra artış gösterirmiş. Bence yumurtlaman olmuş ve bat tarihine kadar ölçüme devam etmez umarım hep yüksek devam eder
Evet anladım. Umarım artmaya devam eder düşmez. Bebişine kavuşursun canım.Bak canım benim grafiğimi ekleyeyim sana daha açıklayıcı olsun ben bu ay çok geç yumurtladım pcos olduğu için muhtemelen 24 veya 25 şubatta grafikte işaretlediğim iki gün muhtemel yumurtladığım gün bak vücut ısım nasıl artış göstermiş
İnşallah tatlım benim bu ay eşim seyahate çıktı tam o sırada denk geldi yumurtlama, 2 gün öncesini değerlendirebildik ama bakalım bi umut en azından böyle 36,6-36,7 gibi seyreder ikimizde kavuşuruz bebişlerimizeEvet anladım. Umarım artmaya devam eder düşmez. Bebişine kavuşursun canım.
Haberleşelim inşallahİnşallah tatlım benim bu ay eşim seyahate çıktı tam o sırada denk geldi yumurtlama, 2 gün öncesini değerlendirebildik ama bakalım bi umut en azından böyle 36,6-36,7 gibi seyreder ikimizde kavuşuruz bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?