Ama ben biraz doluyum bu konuda galiba çok şey yaşadım 2 sene ye yakin dir istiyoruz çok yiprandim daha az önce bu konuyla ilgili birseb konuşuyorduk esimle agladimcok bunaldim biliyorum neler çeken var ama bende çok şeyler yaşadım Allah herkesin yardımcısı olsun... Herşeyin bir vakti var... İnşaallah o zaman geldiğinde evladima uyi bir anne olacak psikoloji de olurum...
Canım hayırlı geceler , cinsiyeti öğrendin mi bebişin merak ettim insan aynı duyguları yaşayınca kıpır kıpır heyecanlı oluyor o dönemde.
Eki Görüntüle 2155470 kizlar bugun 22. Gunum ilk kez cift cizgi gordum
Adet döngüm belirsiz sıvı alimida orucluyum gece 3 den sonra içmiyorumAdet döngünüz ve sıvı alımına dikkat ediyormusunuz
Amin canım inşallahRabbim hayırlısıyla size de nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli
Canim erken gebelik testleri 7 gun onceye kadar sonuc veriyo insallah vardir var gibi duruyo baya belirgin cizgi kan verirsen emin olursunkIzlar bat 15 Haziran bugün çok canımı sıkan olaylar oldu böyle bi hırsla kafa dağıtmak için evdeki erken gebelik testini yaptım çıkmaz diye sonuç bu sizce hamilelik var Mıdır ?
Vercem inşallah vardır böyle şaşkınlıktan sevinemedim bile garip bi his olduCanim erken gebelik testleri 7 gun onceye kadar sonuc veriyo insallah vardir var gibi duruyo baya belirgin cizgi kan verirsen emin olursun
Canim sen ovulasyon testi yapmismiydin kacinci gun yumurtlama olmustu benimde 15 haziranda regl olmam gerekiyo ben daha dun yumurtladim demekki senin erken olmusVercem inşallah vardır böyle şaşkınlıktan sevinemedim bile garip bi his oldu
Yaptım evet ovülüasyon testi 14 Mayıs'ta regl oldum 5 yıldır kullandığım adet takvimine göre 15 Haziran tahmini Bat. 26 Mayıs'ta yani adetin 13. Günü çift koyu kırmızıyı gördüm 26-27 mayısı değerlendirebildik sadece malum ramazan bir de eşimin nöbetleri vardıCanim sen ovulasyon testi yapmismiydin kacinci gun yumurtlama olmustu benimde 15 haziranda regl olmam gerekiyo ben daha dun yumurtladim demekki senin erken olmus
Anladim canim insallah hamilesindirYaptım evet ovülüasyon testi 14 Mayıs'ta regl oldum 5 yıldır kullandığım adet takvimine göre 15 Haziran tahmini Bat. 26 Mayıs'ta yani adetin 13. Günü çift koyu kırmızıyı gördüm 26-27 mayısı değerlendirebildik sadece malum ramazan bir de eşimin nöbetleri vardı
İnşallah hepimize nasip olurAnladim canim insallah hamilesindir
Öğrendim kuzum 12 haftada ben gördüm ultrason görüntüsünden erkek olduğunu 13+5 te doktorum da erkek dedi.Nub teorisi biliyorum ve doktorlarda nub la tahmin de bulunuyor o yüzden anlamıştım zateninşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin dünyaya ve isteyenlere de Rabbim nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah
bu ay yumurtlayayimda gec olsun raziyim bugun 16.gundu 15.gunle hicbir farki yoktu cizgide sinir bozucuTest yapmaya devam et kuzum yorucu süreç biliyorum ama biraz daha sabır
bebeğim in ultrason görüntüsü ebrhllcim sence kizmi erkek miTest yapmaya devam et kuzum yorucu süreç biliyorum ama biraz daha sabır
Değerlendir canımKızlar selammm dün testim aynı koyuluktaydı dünü değerlendiremedik başı ağrıyomuş paşamın. Bugünü değerlendirsem umut var Mıdır ne dersiniz?
bebeğim in ultrason görüntüsü ebrhllcim sence kizmi erkek mi