Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bugün 20. Gün su aralar 35-40 arası gidip geliyir döngüm geçen ay 35 günde oldu pko luyum yumurtlama yakın gibi dimi t koyulaşma ya başladı

Eklentiler

• IMG_20180608_125927.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 57
kimyasal gebelik geçiriyor olabilir misiniz? çünkü çoğu kişi bunu anlamadan vücuttan atılıyormuş.

Merhaba arkadaşlar bugün 20. Gün su aralar 35-40 arası gidip geliyir döngüm geçen ay 35 günde oldu pko luyum yumurtlama yakın gibi dimi t koyulaşma ya başladı

Kuzum 1-2 gün sonra yumurtlama olabilir denilecek kadar koyulaşmamış ama belli de olmaz bi an da yarın kopkoyu da çıkabilir.Devam et testlere inşallah en kısa sürede yakalarsın

Kuzum 1-2 gün sonra yumurtlama olabilir denilecek kadar koyulaşmamış ama belli de olmaz bi an da yarın kopkoyu da çıkabilir.Devam et testlere inşallah en kısa sürede yakalarsın
Gecen ay 22. Gün yumurtlama olmustio yuzden acaba yine mi aynı gün dedim de dediğin gibi belli olmaz bundan sonra her gün yapmaya devam edeceğim öncesi hazır olsun diye bugün u değerlendirdik

Gecen ay 22. Gün yumurtlama olmustio yuzden acaba yine mi aynı gün dedim de dediğin gibi belli olmaz bundan sonra her gün yapmaya devam edeceğim öncesi hazır olsun diye bugün u değerlendirdik

İyi yapmışsınız

İyi yapmışsınız
Ama ben biraz doluyum bu konuda galiba çok şey yaşadım 2 sene ye yakin dir istiyoruz çok yiprandim daha az önce bu konuyla ilgili birseb konuşuyorduk esimle agladimcok bunaldim biliyorum neler çeken var ama bende çok şeyler yaşadım Allah herkesin yardımcısı olsun... Herşeyin bir vakti var... İnşaallah o zaman geldiğinde evladima uyi bir anne olacak psikoloji de olurum...

bugun 15.gunum testte hic yumurtlamaya yakin bile cikmamisken az once peceteye serce parmagimin boyunca uzayan akinti geldi yumurtlama belirtisi degilmiydi bu kafamda deli sorular
Yarın test yapmaya eevdeet canım yumurtlama akintisi da olabilir olmayada bilir ben ilaç kullandığım doktor takibi oldugu zamanlardan biliyorum benim akıntım yumurta catlamadan 4-5 gün önce oluyor başkalarının aksine herkesin vucudu farklı

yumurta akintisiysa ben 4 5 gun oncesi boyle birseyi hic bilmiyordum normalde yumurta catlama evresine geldigi zaman olmuyormuydukafam iyice karisti. yada yumurtlama yuzinden degilse neydi simdi bu
ama bugun hayalet cizgi cikti ovu testinde

yumurta akintisiysa ben 4 5 gun oncesi boyle birseyi hic bilmiyordum normalde yumurta catlama evresine geldigi zaman olmuyormuydukafam iyice karisti. yada yumurtlama yuzinden degilse neydi simdi bu
ama bugun hayalet cizgi cikti ovu testinde
İltihap dir akıntı her zaman yumurtlamayi gostermezki ama yumurtlamayı beklemeyip öncesinden değerlendirmeye başlamak lazim

İltihap dir akıntı her zaman yumurtlamayi gostermezki ama yumurtlamayı beklemeyip öncesinden değerlendirmeye başlamak lazim
iltihap devamli olan birsey olur bu tarif edilene benziyor uzayan seffaf akinti hatta peceteye gelmisti neyse bakacagim artik egerki 4 5 gun sonra olursa koyulasma belki senin gibi onden goruyorumdur olabilir saol canim aydinlattigin icin

iltihap devamli olan birsey olur bu tarif edilene benziyor uzayan seffaf akinti hatta peceteye gelmisti neyse bakacagim artik egerki 4 5 gun sonra olursa koyulasma belki senin gibi onden goruyorumdur olabilir saol canim aydinlattigin icin
Valla ben o akıntılar da çok kafam karisiyordu hiç hissetmiyorum diyordum doktor tedavilerinde farkettim herseyin hayırlısı canım Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin tum bekleyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…