- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
Bugun test yapmak bile yoktu aklimda artik yumurtlama olmaz diye valla sasirdim
o yüzden test kullanıyoruz zaten :)
o işler belli olmuyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun test yapmak bile yoktu aklimda artik yumurtlama olmaz diye valla sasirdim
Canım ne zaman yaptın bunu saat kaçtaEki Görüntüle 2155470 kizlar bugun 22. Gunum ilk kez cift cizgi gordum
Simdi yaptim canimCanım ne zaman yaptın bunu saat kaçta
Tam yatiyodum dedim yapiyim testi oyle yatiyim sasirtici sekilde iki cizgi cikti dun tek cizgiydi 2. Golgesi bile yoktuCanım ne zaman yaptın bunu saat kaçta
Canım o zaman sabahı ve ertesi günü eğer eşinizin sperm testlerin de sıkıntı yoksa degerlendirin inşallah hayırlısı olur hakkinizdaTam yatiyodum dedim yapiyim testi oyle yatiyim sasirtici sekilde iki cizgi cikti dun tek cizgiydi 2. Golgesi bile yoktu
21 gune kadar tekti birdenmi cift cizgi gordun pkos musun peki hayret varmi peki dunkunun resmi 3gunu degerlendir bu aradaTam yatiyodum dedim yapiyim testi oyle yatiyim sasirtici sekilde iki cizgi cikti dun tek cizgiydi 2. Golgesi bile yoktu
Cnim sabahi degerlendiremeyiz oruc tuttugumuz icin artik geceleriCanım o zaman sabahı ve ertesi günü eğer eşinizin sperm testlerin de sıkıntı yoksa degerlendirin inşallah hayırlısı olur hakkinizda
Adetin 10. Gunu basladim test yapmaya hep silik cizgi vardi ama baya silikti 2 gundurde hep tek cizgiydi bugun 2 koyu cizgi olmus bende sasirdim21 gune kadar tekti birdenmi cift cizgi gordun pkos musun peki hayret varmi peki dunkunun resmi 3gunu degerlendir bu arada
Yok canim pkos degilim21 gune kadar tekti birdenmi cift cizgi gordun pkos musun peki hayret varmi peki dunkunun resmi 3gunu degerlendir bu arada
siliklikten sonra koyu olsa sasilmazdi ama tamamen tek cizgi olup kirmizilasmasi tuhaf belki o tek cizgili test bozukturAdetin 10. Gunu basladim test yapmaya hep silik cizgi vardi ama baya silikti 2 gundurde hep tek cizgiydi bugun 2 koyu cizgi olmus bende sasirdim
Bilmiyorumki 30lu test almistim laboquick marka hep onu yaptimsiliklikten sonra koyu olsa sasilmazdi ama tamamen tek cizgi olup kirmizilasmasi tuhaf belki o tek cizgili test bozuktur
birkac kisiden duydum aralarindan bozukta cikabiliyormus canim iyiki denemissin tekrar bu geceBilmiyorumki 30lu test almistim laboquick marka hep onu yaptim
Aynen canim iyiki denemisim cidden ben de bu ay yumurtlama olmucak herhalde diyodum cunku genelde 13 14. Gunlerde oluyo yumurtlamabirkac kisiden duydum aralarindan bozukta cikabiliyormus canim iyiki denemissin tekrar bu gece
kolay gelsin ohaldeAynen canim iyiki denemisim cidden ben de bu ay yumurtlama olmucak herhalde diyodum cunku genelde 13 14. Gunlerde oluyo yumurtlama
Aynen bizde oruçlu yüz geceleri değerlendiriyoruz herkes de sabah diyor ama yapacak bir şey yok Allah ol deyince her türlü olur inşallahCnim sabahi degerlendiremeyiz oruc tuttugumuz icin artik geceleri
yani daha önce hiç duymadan hamilelik belirtisi yaşadığınız için dedim. yoksa psikolojiktir derdim.Şuan hâlâ devam ediyo ama
Bu sefer de sol göğsüm
İnş değildir kimyasal
Canım selamlar benimde genelde öyle olurdu göğüslerim prolaktin hormonuna bir baktır istersen çünkü bu hormon yükselince göğüslerde ağrı sızı uyarılma oluyor.süt hormonu olduğu için.adetin 3.günü bir bakılıyor.Şuan hâlâ devam ediyo ama
Bu sefer de sol göğsüm
İnş değildir kimyasal