Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam yatiyodum dedim yapiyim testi oyle yatiyim sasirtici sekilde iki cizgi cikti dun tek cizgiydi 2. Golgesi bile yoktu
Canım o zaman sabahı ve ertesi günü eğer eşinizin sperm testlerin de sıkıntı yoksa degerlendirin inşallah hayırlısı olur hakkinizda

21 gune kadar tekti birdenmi cift cizgi gordun pkos musun peki hayret varmi peki dunkunun resmi 3gunu degerlendir bu arada
Adetin 10. Gunu basladim test yapmaya hep silik cizgi vardi ama baya silikti 2 gundurde hep tek cizgiydi bugun 2 koyu cizgi olmus bende sasirdim

Adetin 10. Gunu basladim test yapmaya hep silik cizgi vardi ama baya silikti 2 gundurde hep tek cizgiydi bugun 2 koyu cizgi olmus bende sasirdim
siliklikten sonra koyu olsa sasilmazdi ama tamamen tek cizgi olup kirmizilasmasi tuhaf belki o tek cizgili test bozuktur

İlki 10. Gün son ikisi 11. Döngümde yaptım sizce kaç güne çift çizgiyi görürüm :KK33: yarında yapıcam bakalım geçen ay takvime göre 12. Gün yumurtlama gösteriyordu. ilk defa bu ay teste başladım..:KK6: bu arada vajinal fitil kullanıyorum sperm hareketini etkiler mi sizce ya da bebek oluşumunu falan?

Eklentiler

• CCE0D079-7E01-4ED3-823B-B6014924275A.jpeg
    CCE0D079-7E01-4ED3-823B-B6014924275A.jpeg
    34,6 KB · Görüntüleme: 51
canım benim de öyle olmuştu yumurtlamaya yakın rahimde salgı yaparak yumurtayı korurmuş.hatta benim o günden sonraki gün çizgi koyulaştı dikkat bu günleri değerlendir

Şuan hâlâ devam ediyo ama
Bu sefer de sol göğsüm
İnş değildir kimyasal
yani daha önce hiç duymadan hamilelik belirtisi yaşadığınız için dedim. yoksa psikolojiktir derdim.
peki adetinizde hiç farklılık gördünüz mü? Yani ben böyle adet olmazdım bi farklılık var dediğiniz bişey?

Şuan hâlâ devam ediyo ama
Bu sefer de sol göğsüm
İnş değildir kimyasal
Canım selamlar benimde genelde öyle olurdu göğüslerim prolaktin hormonuna bir baktır istersen çünkü bu hormon yükselince göğüslerde ağrı sızı uyarılma oluyor.süt hormonu olduğu için.adetin 3.günü bir bakılıyor.

X