Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inofolic combi verdi dr bana pkos ya iyiymis birde kuru incir 2gundur yiyorum
Bana hiç folik asit bile vermeden klomen başlayacaktı. İnciri nasıl yiyorsun canım? Avokado da iyiymiş yumurtalıklara, ben her gün 1 tane yemeye başladım.

Bana hiç folik asit bile vermeden klomen başlayacaktı. İnciri nasıl yiyorsun canım? Avokado da iyiymiş yumurtalıklara, ben her gün 1 tane yemeye başladım.
normalde folic asit kullaniyorum3aydir ama inofolic ayrica yumurta gelisimonde iyiymis bende kist oldugundan klomen vermedi bu ay inofolic kullan dedi normalde yiyorum ama bugun kaynatip deneyecegim evet avakadoda iyi bakalim hayirlisi hakkimizda

normalde folic asit kullaniyorum3aydir ama inofolic ayrica yumurta gelisimonde iyiymis bende kist oldugundan klomen vermedi bu ay inofolic kullan dedi normalde yiyorum ama bugun kaynatip deneyecegim evet avakadoda iyi bakalim hayirlisi hakkimizda
Kaç tane yiyorsun peki canım günde? Inofolic kullansam olur mu ben de ama dr a danışmak gerek di mi.

Kaç tane yiyorsun peki canım günde? Inofolic kullansam olur mu ben de ama dr a danışmak gerek di mi.
bir zarari yok inofolic kullanabilirsin pkoslar icin yardimci ilac ama yumurtlayabilenlerinde kalitesini destekloyor dr benim kistim oldugu halde verdi yani onubuyutmeyip yumurtaya kalite sagliyor sahurda iftarda gunde 2tane kullaniyorum inciri 1tane iftarda yiyordum simdi haslayacagim

Çok teşekkür ederim

Ebrhll ve kizlar adete 1 gün var erken gebelik testi yaptım az önce böyle cikti

Eklentiler

• IMG_20180607_122013.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 74
dünle bugün ovu testlerim

Eklentiler

• 371257D1-056A-4136-BABE-02155C4A7AC5.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 74
Allah affetsin gebelik takvimi yaptım umarım kan testinde hayal kırıklığına ugramam

rabbim sevincini daim etsin ins. gebelik var gibi[/QUOTE]

Amin canım.amin çok saol

kizlar sizce fark varmi acaba diyorum yarin testi yapmayip cumartesimi yapsam nedersiniz elimde sayili test var ve suan pek yumurtlayacaga benzemiyorum sanki

CANIM BİRŞEY SORACAGIM OVUNUN PİK YAPTIGI GÜN MÜ YUMURTLAMA TARİHİ OLARAK BAZ ALACAGIZ SİLİKLEŞTİĞİ GÜNÜMÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…