• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah benimde lekelenmem reglime 4-5 gün kala olmuştu kasık ağrımda vardı epey 6+4 hamileyim şuan inşallah senden de güzel haberler alırız canım

ayy inşallah canım yaa bekliyorum.. sonra da diyorum amaaan bu ayda yok neyin derdindesin

Hayırlı günler kızlar sabah aç karnına gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi silik gördüm inanamadım bi an elim Ayağım karıştı :) test bozuk olabilirmi diye düşündüm hatta sonra tok karnına tekrar test yaptım yine ikinci çizgim silik çıktı aile hekimine gittim kan verdim yarın 11 de çıkacak dediler ama nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Ayyyyyy hafi hayırlı olsun kuzum ya çok sevindimmmmm :)) biliyordum senden böyle bir haber geleceğini ayyyy çok güzel ya :anneadayı::KK200::nazar:

Reglime 3-4 gün kala lekenme oldu bende ama oncesinde mide yanmam başlamıştı bile hatta kendi kendime psikolojik herhalde diyordum bekledim regl olmayı baktım 4 gün gecikti once idrar testi yaptık evde sonra doğru hastaneye
Oooo sabırlı üye:)
Ben adet gününü bekleyemiyorum. Dört gün geçmesini hiç bekleyemem. Ultra hasas test aldım bir kaç güne yapmayı planlıyorum:KK49:

Yumurtlama sonrası en net belirtilerin nelerdi? Benim yumurtlamadan hemen sonra göğüslerim şişti. Bi 3-4 gün kasiklarimda batma-kemirme gibi biseyler oldu. Birazda bel ağrısı vardı. Hepsi geçti geçen hafta sadece göğüslerim şiş şu an. Testte kuruyunca çizgi çıktı ama o kırmızı çizginin çıkacağı beyaz yerde olabilir diye çok önemsemedim. Hâlâ da regl olmadım olacak gibi de değilim. Hayırlı olsun bebişin sağlıkla al kucağına inşallah:)

Amin kuzum benim inşallah sende sağlıkla hamile kalır ve kucağına alırsın.Benim mide yanmam,gaz şikayetim,kasıklarda baskı hissi,doluluk hissi,bel ağrısı,gogüs hassasiyeti oldu bir ara bunlar geçmeye çok yakındı sadece mide yanması ve arada kasıklarda batma,gogüs hassasiyeti kalmıştı ama regl günümde geçtikten sonra o belirtilerin hepsi geri geldi öğürme ile birlikte

Oooo sabırlı üye:)
Ben adet gününü bekleyemiyorum. Dört gün geçmesini hiç bekleyemem. Ultra hasas test aldım bir kaç güne yapmayı planlıyorum:KK49:

Predictor aldın yani sabırsız üye :)) regle 6-7 gün kala çıkartıyor onlar aynen ama ben kendim neden yapmadım biliyor musun ilk denemede tutmaz ya kesin psikolojik benim ki dedim kendime sürekli ve inandım da buna yoksa aslaaaaaaaa dayanamazdım 4 gün allaaam allaamm

Predictor aldın yani sabırsız üye :)) regle 6-7 gün kala çıkartıyor onlar aynen ama ben kendim neden yapmadım biliyor musun ilk denemede tutmaz ya kesin psikolojik benim ki dedim kendime sürekli ve inandım da buna yoksa aslaaaaaaaa dayanamazdım 4 gün allaaam allaamm
Hahahah :)) Fortest aldım. Acaba predictor mkü alsaydım bak yine kafam karıştı şimdi:KK49: gidip ondan da alayım:KK76:

Hahahah :)) Fortest aldım. Acaba predictor mkü alsaydım bak yine kafam karıştı şimdi:KK49: gidip ondan da alayım:KK76:

Ay yok aynılar zaten tekrar tekrar para vermene gerek yok alma.Ben predictor tanınmış marka diye onu yazdım

Takılıyorum ya.. Kadın milleti olarak test firmalarını zengin ettik:)

Ben yine şanslı kısımdayım 2.denemede yakaladım çift koyu çizgiyi fazla zengin etmeden ama yine de insanoğlu meraklı 10 testin hepsini şimdi nasıl çıkacak ki acabaaa diye diye harcadım fakat reglime 6 gün kala falan yaptığım son ovulasyon testinde 2.çizgi çok silikti ama vardı acaba mı dedim doğruymuş yani hamileliği de belli ediyormuş

Düzenli adet olup akıntın oluyorsa evet gerek olmayabilir. Ama benim gibi adetleri düzenli olmayan ya da pko gibi yumurtlamayı etkileyen hastalıkları olan kişiler için ovulasyon testleri bir nimet:))

O niyetle kullanilabilcegi hic aklima gelmedi. Ama cok mantikli. Allah yardimcimiz olsun. Gerci bu ay benim daha ilk denemem. Hayirlisi olsun bakalim..

O niyetle kullanilabilcegi hic aklima gelmedi. Ama cok mantikli. Allah yardimcimiz olsun. Gerci bu ay benim daha ilk denemem. Hayirlisi olsun bakalim..

İnşallah senin de hayırlısı olsun canım bende ilk denemede müjdeyi aldım inşallah sizin de oyle olur

Merhabalar. Bende surekli teste verdigim paralarla tüp bebek yapardim kanısındayim :)
Aynen canım ya:) gebelik testi ovulasyon testi hele de benim gibi iki sene boyunca tam karşılamasa da epey bir miktar tutuyor
Ben yine şanslı kısımdayım 2.denemede yakaladım çift koyu çizgiyi fazla zengin etmeden ama yine de insanoğlu meraklı 10 testin hepsini şimdi nasıl çıkacak ki acabaaa diye diye harcadım fakat reglime 6 gün kala falan yaptığım son ovulasyon testinde 2.çizgi çok silikti ama vardı acaba mı dedim doğruymuş yani hamileliği de belli ediyormuş
Canım lh hormonu yani ovulasyon testi ile takip ettiğimiz hormn vücudumuzda hep var. Yani ne zaman yaparsan yap ikinci silik çizgi çıkacak. LH testi gebeliği göstermiyor. Forumda okuduğum kadarı ile adete yakın koyu çizgi çıktığında gebeliğe yoruyorlar ama aksi de var.

Sabırsız üyecik instagram kullanıyor musun Ebrhll benim profilim takipleşelim de kaybetmeyelim birbirimizi :) eşimle güneş gözlüğü taktığımız fotoğrafımız profil fotoğrafı.Kızçelerim isteyen takibe alsın bende istek yollarım kaybetmeyelim birbirimizi
Bu mesajı sil bence canım yasak böyle şeyler:) banlanırsın alim allah

Back