Hahahhahahhah
Düsmesi problem degilde bi tutturamadik
Tutar kuzum tutarrrr :) kafanı rahat tut yeter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahhahahhah
Düsmesi problem degilde bi tutturamadik
Gittigidiyorda var canm gebelik testi hediyeli hemde fiyat uygunHangi marka ovulasyon testini onerirsiniz bide eczanelerde var midir bi turlu soramadim
Tesekkur ederim..eczaneye sorup alicam ilk firsattaKuzum ben miratech kullandım içinde 10 tane vardı 30 tl falan fiyatı aynen eczaneden aldım
Tesekkur ederim oraaya da bakarimGittigidiyorda var canm gebelik testi hediyeli hemde fiyat uygun
Insallah insallaah.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahTutar kuzum tutarrrr :) kafanı rahat tut yeter
Insallah insallaah.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Hadi inşallah kuzum..Hesabı doğru yazmışım demek ki sen zaten takibi yapmışssın ve yazdığım günleri değerlendirmişsin hadi inşallah canım benim.Seninde benim gibi yumurtlaman 2 gün sürmüş neredeyse o zaman :) hayırlı haberlerini alırız inşallah
Evet hesabı doğru yapmışsın, doğru yapacağını tahmin ettigim için özellikle sana sormak istedim canim :) Amin inşAllah olur bu ay bende burdan güzel haberlerimi veririm. Senin içinde hayırlısı olsun Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşAllah canim benim:)
Baya belli hemde hadi hayırlısı:)Adete yakin koyulasirsa gebelik olur diyorlarya sizce koyulasma varmi? Acaba git gide daha da koyulasirmi?
Bende gittigidiyor dan laboqoick marka aldım 18 ovulasyon testi+2 gebelik testi 23.90 a aldım..Hangi marka ovulasyon testini onerirsiniz bide eczanelerde var midir bi turlu soramadim
4 5 gündür bende yaşıyorum onu canm dün adet olmam gerekiyordu olmadım henüz . Akıntının sebebini bende anlayamadımKızlar iki gündür beyaz(kokusuz) kremsi yoğun bir akıntım var ve hiç böyle olmamıştı, bu durum normal mi? Internette bi kac yerde okudum hamilelik belirtisi olabilir diye yazıyor, sizcede bu belirti icin çok erken değil mi? Bu arada adettime daha 5 gün var...
Kizlar ilk iki tanesi dun sonuncusu bu gun yaptigim ovu testi yorumlarmisiniz
Kızlar iki gündür beyaz(kokusuz) kremsi bir akıntım var ve hiç böyle olmamıştı, bu durum normal mi? Internette bi kac yerde okudum hamilelik belirtisi olabilir diye yazıyor, sizcede bu belirti icin çok erken değil mi? Bu arada adettime daha 5 gün var...
4 5 gündür bende yaşıyorum onu canm dün adet olmam gerekiyordu olmadım henüz . Akıntının sebebini bende anlayamadım
Ne anlamageliyo :))Kizlar ilk iki tanesi dun sonuncusu bu gun yaptigim ovu testi yorumlarmisiniz
Yani
Ne anlamageliyo :))
Yani
Ne anlamageliyo :))
Dun degerlendiremedim ya bu gun degerlendircem canimKuzum bugünleri kesinlikle değerlendirmen gerek yumurtan çatladığında ikinci çizgi silikleşecek ve sen yine de silikleştikten sonra da 5 gün daha birlikte ol eşinle