- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
inşallah canım ben sana regl oldum die yazarım mutlaka üzülerek de olsaAy hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız kuzum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım ben sana regl oldum die yazarım mutlaka üzülerek de olsaAy hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız kuzum.
Umudumu kesemiyorum yani
Kestiğim an hanile kalıcam
Sana demiştim ben de de eşimde de sorun yok şükür die
Beynimde bitiremedim
O yüzden merak ediyorum umudun bi damla bile yok muydu
Test yaparken heyecanla mı yaptın ??
Slm kızlar bende iki gündür kürü incir kürü yapıyorum adetim bugün bitti ama düzensiz oluyor o yüzden ovulasyon testi alacam p.tesi günü.yapmaya hemen basliyimmi ve incir kürü ne havucta ekleyeyimmi bi de aslan pençesi aldım fsh yüksekliği için kullanan varmı ona başlamadım daha.cok soru oldu kusura bakmayın:)
inşallah canım ben sana regl oldum die yazarım mutlaka üzülerek de olsa
Inşallah cnm ya ozaman p.tesi başliyim benMerhaba kuzum reglin düzensizse bitince hemen başla ovulasyon testine biraz fazla gidecek test ama erken yumurtlama oluyorsa kaçırmamış olursun.incir ve havuç çok işe yarıyor doktorum da aynı şeyi söyledi.ama fsh durumunu bilmiyorum kuzummm hayırlı haberlerini alalım inşallah canım
Inşallah cnm ya ozaman p.tesi başliyim ben çok tşk ederim cvp için:)
Amin inşallah cnm rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin dilerimEstafrullah kuzum ne demek.Hayırlısı olsun inşallah hemencik yakalarsın yumurtlama gününü veeeee hemencik de tutar inşallah gebelik kuzum..Rabbim in de izniyle inşallah güzel haberlerini alalım
Amin inşallah cnm rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin dilerim
Amin canım benimUmudum sıfır değildi tabi ki çünkü tam ovulasyon günümü ve oncesini sonrasını dahi değerlendirdik.Evde idrar testi yaptık pazar günü ben bakamadım eşime baktırttım kalbim kaldırmayacak dedim çünkü çok heyecanlı ve korkuyor haldeydim.pozitif gorunce de gece acile gittik kandan bakıldı onaylandı işte ama inan bana hala bile inanamıyorum.Ameliyattan 3,5 ay sonra ilk denemede tutmuş olması bana hayal gibi geliyor.Ah Rabbim inşallah kimseye evlat özletmesin,nasip etsin sağlıkla inşallah
Selam canım benle de arkadaş ilgileniyor bilmiyorum :)) inşallah darısı başımıza canım hayırlısı ise ..Slm kızlar bende iki gündür kürü incir kürü yapıyorum adetim bugün bitti ama düzensiz oluyor o yüzden ovulasyon testi alacam p.tesi günü.yapmaya hemen basliyimmi ve incir kürü ne havucta ekleyeyimmi bi de aslan pençesi aldım fsh yüksekliği için kullanan varmı ona başlamadım daha.cok soru oldu kusura bakmayın:)
Amin cnm :)Selam canım benle de arkadaş ilgileniyor bilmiyorum :)) inşallah darısı başımıza canım hayırlısı ise ..
Amin canım benim
Çok iyi anlıyorum . İşte ben de o hallerdeyim umudum o kadar az ki korkudan zor yaparım test tabi kısmet olursa. Önceden test yapıp heyecanla bakardım ama şimdi bakasım yok dediğin gibi korkudan. Ameliyattan kısa süre sora tutması da çok güzel olmuş canım beklemeden . Çok sevindim senin mutluluğuna şahit olduğum için
Aminnnİnşallah senden de güzel haberler alırım canım
Çatlamış olabilir yumurtluyorda olabilirsin her ikiside olumlu ,sen degerlendir bu günleri .Arkadaşlar yumurta akı gibi akıntım geldi bugün hemde bi kaç defa . Şimdi yumurtam çatlamışmi oluyor?
Çatlamış olabilir yumurtluyorda olabilirsin her ikiside olumlu ,sen degerlendir bu günleri .
Benim kasiklarimda batma akıntı olmuştu ,ertesi gün doktora gitmistim dün yumurtlamissin bugün çatlamış demişti ,
Cuma günü doktora gitmişdim cumartesi ilişkide bulun dedi dünü değerlendirdik . Acaba bugünde ilişkiye girilsemi yarınımi beklesem ? Bilemedim . Birde rahim duvarın kalinlasmamis dedi yumurtam büyümüş ama kalınlaşması için hap verdi yarın yine yumurta takibim var bakalim ne diyecek.Çatlamış olabilir yumurtluyorda olabilirsin her ikiside olumlu ,sen degerlendir bu günleri .
Benim kasiklarimda batma akıntı olmuştu ,ertesi gün doktora gitmistim dün yumurtlamissin bugün çatlamış demişti ,
Cuma günü doktora gitmişdim cumartesi ilişkide bulun dedi dünü değerlendirdik . Acaba bugünde ilişkiye girilsemi yarınımi beklesem ? Bilemedim . Birde rahim duvarın kalinlasmamis dedi yumurtam büyümüş ama kalınlaşması için hap verdi yarın yine yumurta takibim var bakalim ne diyecek.
Yumurtlama sonrası 3 günü art arda değerlendirin diyor buradaki çoğu okudugum yazilarda bende öyle yaptım bekliyorum bat i bakalım kısmet ,sen yine doktoruna da danis tatlım,