- 23 Ocak 2020
- 74
- 27
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım14. Gün yumurtlama olmuş 15. Gün çatlamış canım 4 günü iyi değerlendirbol şans ☘
Gün aşırı değerlendirilebiliyormuş okuduğum kadarıyla, silikleşme çatlama anlamına geldiğinden silikleştiğinde ihtimal artıyor.Şuan pik olduğunda değerlendirilmezmi
Normal, çünkü çoktan yumurtlamış olman gerek regle 5 gün kaldığına göre. Yalnızca yumurtlama zamanı koyu oluyor test çizgisi, bir de gebelik durumunda da koyu olduğunu söyleyenler var ama ne kadar doğru bilmiyorum.Kızlar ay sonu adete beş gün kaldı ovulasyon böyle çıktı niye olabilir Eki Görüntüle 2691631
Evet canm ayın üçünde yumurtlamam olduNormal, çünkü çoktan yumurtlamış olman gerek regle 5 gün kaldığına göre. Yalnızca yumurtlama zamanı koyu oluyor test çizgisi, bir de gebelik durumunda da koyu olduğunu söyleyenler var ama ne kadar doğru bilmiyorum.
ÇAtlamadan sonraki 3 gün değerli mi ben çatlama gününü değerlendiremedim malesef pik gününü değerlendirdikEvet canım çatlamış hadi hayırlısı 3 günü iyi değerlendir bol şans ☘
Hayır canım henüz değil.Hanımlar bu yumurtlama mı?Eki Görüntüle 2692050 Eki Görüntüle 2692050
Çatlama olduktan sonra 4 gün üst üste değerlendirmeniz gerek canımÇAtlamadan sonraki 3 gün değerli mi ben çatlama gününü değerlendiremedim malesef pik gününü değerlendirdik
İnşaAllah bugun benim yine pik oldu hatta daha koyuGün aşırı değerlendirilebiliyormuş okuduğum kadarıyla, silikleşme çatlama anlamına geldiğinden silikleştiğinde ihtimal artıyor.
yumurtlamayi yakalamissin canim bugunu yarini ve ertesi gunu degerlendir bir sonraki gunun testini yapmayida unutma sakin yumurtlamayi gördügümüz gibi t cizgisini silik gormemiz lazim yani silik oldugunda yumurtan catlamis demek geriside allaha kalmis artik kalbini ferah tutArkadaşlar merhaba.. Bugün adetimin 10. Günü ve ben ovülasyon testi yaptım aşağıdaki gibi çıktı ilk defa yapıyorum. Kullananlar varsa anlamını bilen varsa yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden çok teşekkür ediyorumEki Görüntüle 2685764
Inşallah hamilesindir canım rabbim gönlüne göre versin bende pazartesi iğne oldum bugünle 5. Gün ilk iki gün sol tarafta batma yaşadım ama şimdi hicbir belirti yok inşallah güzel haberler getiririz birbirimizeBenim sol kasikta inanilmaz batma var sol kalcam resmen uyusuk bacaklarim uyusuk bel ve sirt zonkluyo dunden beri ama benim regl sancim daha asagida ve genel bir agri olur bir gün önceden ve kramp gaz sancisi gibi olur tavan yapar bi kac icindede regl olurum tek tarafli degildir. Reglimden farkli olanlar tutunma belirtileri gibi yasadim daha oncede yine ayni gibBu sefer biraz farkli belirtiler var insallah tutunuyordur bebişlerimiz son günler bakalim hayirlisi
Göğüs uclarim inanilmaz aciyo hassas dokunamiyorum atesim 37.3 normalde 35-36 arasidir suan yukseliste dun cok uykum vardi kafami bile kaldiramadim tansiyon 10.5 bayilcak gibiydim zor ayakta duruyordum aşırı yorgunluk var sanki hasta gibiyim yüzüm bembeyaz ve egilince icim bulaniyor agzima geliyor yemekler..Sabahlari midem kazinmis ve asiri acliktan ölecem öyle uyaniyorum kosarak mutfaga gidiyorum normalde hic aclik hissetmem. (Sanki midemi kazimislar) Bide dün kan kokusu geldi tükürükle sanki diş etlerim kanamis gibi bi kere daha oldu boýleDurup dururken hickirarak agliyorum bi anda ortada birsey yok gerginlik var gece icimde huzursuzluk var duygusallık ümitlerimizi boşa cikarmasin rabbim..kızlar 28-30 gün araliginda reglim bakalım
sizdede varmi boyle seyler kizlar merak ediyorum testim bugünde silik cikti
İnsallah canim teşekkürler güzel dileklerin icin bende senin icin dua ediyorum rabbim gönlümüze göre versin saglikla kucagimizaInşallah hamilesindir canım rabbim gönlüne göre versin bende pazartesi iğne oldum bugünle 5. Gün ilk iki gün sol tarafta batma yaşadım ama şimdi hicbir belirti yok inşallah güzel haberler getiririz birbirimize
Tüm kalbimle söylüyorum Rabbim bu ay sevindirsin seni inşallah bende ay sonu test yapacağımİnsallah canim teşekkürler güzel dileklerin icin bende senin icin dua ediyorum rabbim gönlümüze göre versin saglikla kucagimizabenim yumurtlamadan beri var ara ara gelip gidiyordu simdi 2 gündür sol bacak resmen siyatik hasta gibi uyusuk anlamadim yasayanlar yazsın bize
Dün gözlerime fil oturmustu resmen ayakta uyuyordum evdeyken halbuki gec kalkmistim bi tufahlik var bakalim bebistir insallah
![]()
AyyyyyBende son durum bu kızlar sürekli koyu çıkıyor adetime 6 gün kaldı![]()
İnşallah canım inşallah gebeliktirAyyyyyinşallah gebesindir, içimden bir ses olmuş diyor
![]()