Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon günü ve testi hakkında bakar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
123
29
istanbul
Merhaba arkadaşlar ovülasyon testi yapıyorum pko hastasıyım. 4 aydır bebek istiyoruz bu ay testi düzenli yapıyorum yanlız ikinci çizgi koyu olduğunda yumurtlama olur dediler. 2. Çizgi oluştu ama koyu olmadan silikleşmeye başladı yumurtlama olmadan 2. Çizgi nasıl silinir anlamıyorum moralim çok bozuldu artık

Eklentiler

• 1B43769D-9BDA-4157-9992-A43620D9E2DA.jpeg
    1B43769D-9BDA-4157-9992-A43620D9E2DA.jpeg
    149,8 KB · Görüntüleme: 107
Yas kacti.. yumurta rezervleri azaldiginda da tam koyu olmuyor diye biliyorum.. ama bu yumurtlamadigin anlamina gelmiyor bozma moralini iyu dusun iyi olsun..benim de vok koyu cikmiyor..

Canım benim de ilk denediğim ay doğru düzgün koyulaşmamıştı ama doktora gittiğinde yumurtamın çatladığını öğrendim. Yumurtlamıyorum diye çok korkmuştum. Belki 22 Kasım’da iki kez yapsan koyuluğu görebilirdin. Sen yine de 21.günü doktora git progesteron testi yaptır istersen.

Kızlar bu günde koyulmaya başladı bu testleri instagramdan bir gebenin günlüğü diye bir sayfa ve o kadından almıştım kadına güvenim kalmadı zaten testler bozuk galiba çok saçma çünkü

Eklentiler

• 8EDC93C7-5C8F-4B9F-8A84-FC44AA4DA80C.jpeg
    8EDC93C7-5C8F-4B9F-8A84-FC44AA4DA80C.jpeg
    190,7 KB · Görüntüleme: 85
Canım lh hormonu dalgalanan bi hormon benim de bazen koyulaşıyor bazen silikleşiyor ama pozitifi dün yakalayabildim tabi eğer geçerliyse çünkü 9 saatlik idrarla yaptım dışarıdaydım mecburen öyle oldu. Hatta bende yeni üye oldum ve testimle alakalı konu açtım inşaallah cevap alabilirim

Canım lh hormonu dalgalanan bi hormon benim de bazen koyulaşıyor bazen silikleşiyor ama pozitifi dün yakalayabildim tabi eğer geçerliyse çünkü 9 saatlik idrarla yaptım dışarıdaydım mecburen öyle oldu. Hatta bende yeni üye oldum ve testimle alakalı konu açtım inşaallah cevap alabilirim
Pko var bende anca yumurtlama testiyle görebiliyorum

Back