Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar ovulasyon testi kullandim bu ay ilk defa ve bir iki gun degerlendirebildik en alttaki iki testi bugun yaptim silik cizgi ancak dunki daha silik kafam karisti biraz arastirdim gebelik olusmaya basladiginda koyuya gidebilirmis cizgiler yardimci olurmusunuz yanlis bilgimidir
14a da sıvı alımına dikkat etmeden yaomis olabilirsin.

Bak canim

Eklentiler

• IMG_0256.webp
    IMG_0256.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 208
Canım senin 12si çok koyu değil mi?
Evet canim o gun yumurtlama oldugunu farkettim zaten akintim cok artmisti sonra zaten silik cikmaya basladi ve daha sonra tekrar koyulasti eger tekrar yumurtlama olmuyorsa internette yaptigim arastirmaya gore gebelik olustugu zamanda pozitif sonuc verirmis bakalim insallah

Evet canim o gun yumurtlama oldugunu farkettim zaten akintim cok artmisti sonra zaten silik cikmaya basladi ve daha sonra tekrar koyulasti eger tekrar yumurtlama olmuyorsa internette yaptigim arastirmaya gore gebelik olustugu zamanda pozitif sonuc verirmis bakalim insallah
İnşallah canım bu ay hamiş olursun güzel haberlerini verirsin inşallah :dua: bende bu ay başladım testlere saat 5 te yapıyorum bu belirginleşme hemen mi oluyor aynı ilk çizgi kadar koyu olması gerekiyor dimi:KK51:

İnşallah canım bu ay hamiş olursun güzel haberlerini verirsin inşallah :dua: bende bu ay başladım testlere saat 5 te yapıyorum bu belirginleşme hemen mi oluyor aynı ilk çizgi kadar koyu olması gerekiyor dimi:KK51:
Evet canim bende ilk defa yapiyorum ama yumurtlama oldugunda ikinci cizgininde cok koyu olmasi gerekiyor

Dua et benim için canim senin fuan kabul olur. Rabbim hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize
Merhaba sizinle bu forumda konuşmuştuk göZünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşALLAH yumurtlama günlerimiz arasında 5 gün kadar var sanırım siz testlemi baktınız gebelik durumunuZa tam ne zamandı yumurtlama gününüz ? Banada dua edermisiniz rica etsem :)

Merhaba sizinle bu forumda konuşmuştuk göZünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşALLAH yumurtlama günlerimiz arasında 5 gün kadar var sanırım siz testlemi baktınız gebelik durumunuZa tam ne zamandı yumurtlama gününüz ? Banada dua edermisiniz rica etsem :)
İnşallah Allah soyletmistir canim ben gebe degilim totem yaptim 5 günüm kaldı. İnşallah pozitifi görürüm de hiç kaldirmam takvimi. Rabbim sana bana tüm evlat hasretiyle yananlara sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin.

Merhaba bir sorum olcak adet tarihinden tam 14 gün önce mi yumurtluyoruz bu daha erken veya geç olabilir mi acaba

Merhaba kızlar ovulasyon bu durumda.25 gün adet söngüm.ne zaman koyulaşmaya başlayacak acaba bi aksilik yoktur demi.takvime göre 12. Gün yumurtlama 20170719_182035.webp

Eklentiler

• IMG_0371.webp
    IMG_0371.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 211
Back
X