- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
İnsallah rabbim yuzumuzu guldursun canimRabbim ol derse olmayacak şey yok bende agnucaston kullanıyorum inş faydası olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah rabbim yuzumuzu guldursun canimRabbim ol derse olmayacak şey yok bende agnucaston kullanıyorum inş faydası olur
14a da sıvı alımına dikkat etmeden yaomis olabilirsin.kizlar ovulasyon testi kullandim bu ay ilk defa ve bir iki gun degerlendirebildik en alttaki iki testi bugun yaptim silik cizgi ancak dunki daha silik kafam karisti biraz arastirdim gebelik olusmaya basladiginda koyuya gidebilirmis cizgiler yardimci olurmusunuz yanlis bilgimidir
Olabilir ama sonraki gunler dahada koyu cikti14a da sıvı alımına dikkat etmeden yaomis olabilirsin.
Canım senin 12si çok koyu değil mi?Bak canim
Evet canim o gun yumurtlama oldugunu farkettim zaten akintim cok artmisti sonra zaten silik cikmaya basladi ve daha sonra tekrar koyulasti eger tekrar yumurtlama olmuyorsa internette yaptigim arastirmaya gore gebelik olustugu zamanda pozitif sonuc verirmis bakalim insallahCanım senin 12si çok koyu değil mi?
İnşallah canım bu ay hamiş olursun güzel haberlerini verirsin inşallahEvet canim o gun yumurtlama oldugunu farkettim zaten akintim cok artmisti sonra zaten silik cikmaya basladi ve daha sonra tekrar koyulasti eger tekrar yumurtlama olmuyorsa internette yaptigim arastirmaya gore gebelik olustugu zamanda pozitif sonuc verirmis bakalim insallah
Evet canim bende ilk defa yapiyorum ama yumurtlama oldugunda ikinci cizgininde cok koyu olmasi gerekiyorİnşallah canım bu ay hamiş olursun güzel haberlerini verirsin inşallahbende bu ay başladım testlere saat 5 te yapıyorum bu belirginleşme hemen mi oluyor aynı ilk çizgi kadar koyu olması gerekiyor dimi
![]()
Merhaba sizinle bu forumda konuşmuştuk göZünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşALLAH yumurtlama günlerimiz arasında 5 gün kadar var sanırım siz testlemi baktınız gebelik durumunuZa tam ne zamandı yumurtlama gününüz ? Banada dua edermisiniz rica etsem :)Dua et benim için canim senin fuan kabul olur. Rabbim hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize
İnşallah Allah soyletmistir canim ben gebe degilim totem yaptim 5 günüm kaldı. İnşallah pozitifi görürüm de hiç kaldirmam takvimi. Rabbim sana bana tüm evlat hasretiyle yananlara sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin.Merhaba sizinle bu forumda konuşmuştuk göZünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşALLAH yumurtlama günlerimiz arasında 5 gün kadar var sanırım siz testlemi baktınız gebelik durumunuZa tam ne zamandı yumurtlama gününüz ? Banada dua edermisiniz rica etsem :)
Amin cnm hepimiz çift çizgiyi görürüz umarım :)İnşallah Allah soyletmistir canim ben gebe degilim totem yaptim 5 günüm kaldı. İnşallah pozitifi görürüm de hiç kaldirmam takvimi. Rabbim sana bana tüm evlat hasretiyle yananlara sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin.
Merhaba bir sorum olcak adet tarihinden tam 14 gün önce mi yumurtluyoruz bu daha erken veya geç olabilir mi acaba
Benimde böyleydi takvimin gösterdiği günde kopkoyu oldu biranda resim atıyım size benim döngüm 31 günMerhaba kızlar ovulasyon bu durumda.25 gün adet söngüm.ne zaman koyulaşmaya başlayacak acaba bi aksilik yoktur demi.takvime göre 12. Gün yumurtlama Eki Görüntüle 2023124
Umarım benimkide koyulaşır.yumurta yokmu bu ay acaba diyorum ya varda catlamazsa diyorum.ama yumurta kıvamlo akıntı yok henüzBenimde böyleydi takvimin gösterdiği günde kopkoyu oldu biranda resim atıyım size benim döngüm 31 gün