Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba

Ovulasyon testimi sabahlari yapiyorum. Ilk idrarimi sabah uyaninca yapiyorum. Sonra hic su icmiyorum. Testi saat 11'de yapiyorum yani gunun 2.ci idrari ile. Bir turlu cift cizgiyi yakalayamadim. Ikinci cizgi yavas yavas mi koyulasir yoksa biranda mi koyulasir? Ilk defa yapiyorum pek anlayamadim bu testi hala :/ Tesekkurler :)

Kizlar merhaba

Ovulasyon testimi sabahlari yapiyorum. Ilk idrarimi sabah uyaninca yapiyorum. Sonra hic su icmiyorum. Testi saat 11'de yapiyorum yani gunun 2.ci idrari ile. Bir turlu cift cizgiyi yakalayamadim. Ikinci cizgi yavas yavas mi koyulasir yoksa biranda mi koyulasir? Ilk defa yapiyorum pek anlayamadim bu testi hala :/ Tesekkurler :)
Yavaş yavaş koyulaşır canım. Testi doğru yapıyorsun. 4 saat boyunca hiç sıvı tüketme. Devam et belki geç yumurtluyorsudur

Kizlar merhaba

Döngünün kaçıncı günündesin? Kaç günde bir adet oluyorsun?

Döngünün kaçıncı günündesin? Kaç günde bir adet oluyorsun?

25-26 gunde bir oluyorum. Bugun 11. Gun. Biliyorum daha erken ama 8. Gunde baslayin dedigi icin testte ben de beklentiye girdim sanirim. Aslinda yarindan sonra olmasi gerekiyor biliyorum ama iste gereksiz panik hali. Yarindan sonra evde olmayacagim bugun olsaydi yumurtlama degerlendirebilecektim ama yarindan sonra degerlendiremeyecegim cunku misafirlikte olacagiz. O yuzden erken olmasini istedim ama kader :)

25-26 gunde bir oluyorum. Bugun 11. Gun. Biliyorum daha erken ama 8. Gunde baslayin dedigi icin testte ben de beklentiye girdim sanirim. Aslinda yarindan sonra olmasi gerekiyor biliyorum ama iste gereksiz panik hali. Yarindan sonra evde olmayacagim bugun olsaydi yumurtlama degerlendirebilecektim ama yarindan sonra degerlendiremeyecegim cunku misafirlikte olacagiz. O yuzden erken olmasini istedim ama kader :)

25-26 günde bir oluyorsan erken değil canım sen değerlendir bence

Kizlar ben bugun sabah ilk ovulasyon testimi ilk idrarima yaptim, sik sivi tuketen biri oldugum icin 2 saat hic bisey icmeden duramicam icin sabah yaptim, ama sadece sap gibi tek cizgi cikti, silik ikinci cizgi bile cikmadi, hic boyle olan var miydi ? Sanirim gun ve gun koyulasacak ? Ilk kez yaptim:-) silik de olsa cizgi bekledim:KK22:

Merhaba arkadaşlar benim de testime bakar mısınız koyu olduğu gün ve ertesi günü değerlendirdik ama dün gece yaptığım ve bu sabah yaptığım testlerde sanki yeniden koyulaşma var en alttaki bu sabah bir üstündeki dün gece yaptığım neden olabilir

Eklentiler

• IMG_3720.webp
    IMG_3720.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 355
Merhaba arkadaşlar benim de testime bakar mısınız koyu olduğu gün ve ertesi günü değerlendirdik ama dün gece yaptığım ve bu sabah yaptığım testlerde sanki yeniden koyulaşma var en alttaki bu sabah bir üstündeki dün gece yaptığım neden olabilir

T daha koyu olmadığı sürece testler negatif canım çatlama olmuş hiç test yaparak stres olma artık bekleme zamanı ;) sonu bebiş olsun inşallah :)

T daha koyu olmadığı sürece testler negatif canım çatlama olmuş hiç test yaparak stres olma artık bekleme zamanı :KK66: sonu bebiş olsun inşallah :)
İnş canım amin ama ben günde bir test yapıyordum o koyu çizgi olduğu günü ve ertesini değerlendirmiştik ama o gün bile t daha koyu değildi bir test yaptığım İçin mi göremedim acaba

İnş canım amin ama ben günde bir test yapıyordum o koyu çizgi olduğu günü ve ertesini değerlendirmiştik ama o gün bile t daha koyu değildi bir test yaptığım İçin mi göremedim acaba

Olabilir test koyu olduğunda 4 saatte bir tekrarlarsan daha net görürsün ama zaten değerlendirme olmuş bu haftayı da gün aşırı değerlendirin her ihtimale karşı

Merhabalar herkese iyi bayramlar

Ben reglimin birkac gun sonrasi ovulasyon testine basladim ancak bugun reglimin 16. gununde olmama ragmen hala cift cizgi olmadi. Adet dongum 26 gun civari. Hic yumurtlamadan regl olabilmem mumkun mu? Yani oyle birsey olabiliyor mu?

Bir de hala o yumurta aki benzeri akintim olmadi. Normalde her ay olur muydu onu bile bilmiyorum. Illa ki yumurtlama gunlerinde o akinti oluyor mu? Yoksa olmayadabilir mi? Cok soru sordum :D

Selam kizlar, uzun sure yazamadim, tasinma olayimizdan dolayi ve simdiye firsat buldum paylasayim dedim sizlerle.. 2 aydir korunmuyoruz bu ay ilk kez testle takip ettim yumurtami ama tam olarak ne zaman catladi anlayamadim, Bat 11 Temmuz, umudum yok ama regl gecene kadar da test yapmam :işsiz: sizlerden ne haber ballar ?

Eklentiler

• 20170701_191514.webp
    20170701_191514.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 367
Selam kizlar, uzun sure yazamadim, tasinma olayimizdan dolayi ve simdiye firsat buldum paylasayim dedim sizlerle.. 2 aydir korunmuyoruz bu ay ilk kez testle takip ettim yumurtami ama tam olarak ne zaman catladi anlayamadim, Bat 11 Temmuz, umudum yok ama regl gecene kadar da test yapmam :işsiz: sizlerden ne haber ballar ?
Pek yakalayamamışsın çift çizgiyi belki bir ihtimal son yaptığında olabilir .. Bu testi hep aynı saatlerde yapmalısın ve hep aynı saate su içmeyi kesip en az 2.5-3 saat idrara cikmamalisin az sıkışarak beklemelisin doğru bir sonuç için
Kontrol çizgisi kadar koyu olmalı

Kizlar ben bugun sabah ilk ovulasyon testimi ilk idrarima yaptim, sik sivi tuketen biri oldugum icin 2 saat hic bisey icmeden duramicam icin sabah yaptim, ama sadece sap gibi tek cizgi cikti, silik ikinci cizgi bile cikmadi, hic boyle olan var miydi ? Sanirim gun ve gun koyulasacak ? Ilk kez yaptim:-) silik de olsa cizgi bekledim:KK22:

O zaman yapmamalisin hepsi negatif çıkar doğru sonucu elde edemezsin sabah ilk idrarla olmaz

Bu fotoğraf ters mi? En üstteki en koyu T. Diğerleri önceki günler mi sonraki günler mi?

Canim ben de catlatma ignesinden 16 gün sonra hep adet oldum geçen ay iğne kullanmadım 14.gün test pozitif çıktı bu ay yaptım 14. Gün bu gün ama negatif çıktı moralim çok bozuldu acaba 1 2 güne pozitif çıkar mi ki

Siz neyle hamile kaldiniz acaba tedavi kur ya da normal yolla ...

Siz neyle hamile kaldiniz acaba tedavi kur ya da normal yolla ...
2 defa klomen catlatma iğnesi falan kullandım ama olmadi canım sonra hormon değerlerini normal e getirmek için 2 ay hayit otu ve aslan pençesi kullandım ilaca gerek kalmadı sukur sizin sıkıntı nedir benim fsh yuksekti

2 defa klomen catlatma iğnesi falan kullandım ama olmadi canım sonra hormon değerlerini normal e getirmek için 2 ay hayit otu ve aslan pençesi kullandım ilaca gerek kalmadı sukur sizin sıkıntı nedir benim fsh yuksekti

Canim bende ameliyat oldum guatr tsh sorunum var bu ay cikmis tsh prolaktinide yukseltiyo ve hafif pkoymusum off lutfen bana dua et

Back
X